- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
Yok mu acaba başka deneyen?
selamm bu şort sizide kaşındırıyormu? beim bacaklarım acayip kaşınıyor..
ben 10 gündür kullanıyorum hergün ilk günler tuzu sürünce kaşınıyordum sonra oda geçti şimdi hiçbir problem yok..
bu arada selüliti çokta dert etmeyin sebebi :)
Vücudunuzda ve özellikle bacaklarınızdaki portakal görünümlü bölgelerden çekinebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında kendinize küsüp sahile gitmekten utanabilirsiniz. Ancak önce haberimize kulak verin. Çünkü selülitle ilgili hayatınızda duyduğunuz en güzel bilgileri okumak üzeresiniz.
Science araştırma dergisinde yayınlanan bir habere göre Amerikalı araştırmacılar selülitli kadınların daha zeki olduğunu savunuyor.
Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.
Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.
alıntı milliyet
Fukara tesellisi gibi :))))
Arkadaşlar merhaba,
Size uyguladığım yöntemi anlatmak istiyorum..
İlk olarak lut gölü tuzunu alıyorum tatlı kaşığı miktarında cezvede yarım çay bardağı suda kaynatıyorum. Tuz tamamen eridikten sonra kapatıyorum 15-20 dk beklettikten sonra vücuduma sürüyorum. 5 dk tuzu emmesi için bekliyorum sonrasında termal sauna şortumu giyiyorum. 1, 1,5 saat oturuyorum sonra koşu bandında 1 saat tempolu yürüyorum. Koşu bandından indikten sonra üzerimi çıkarttığımda bırakın şortu iç çamaşırımı bile sıkınca sular akıyor kuru hiç bir yanım kalmıyor. Hemen duşa giriyorum. Mecitefendi selülit sabunuyla bir güzel lifleniyorum. Sonrasında köpüklü haldeyken kabak lifiyle bacaklarım kızarana kadar masaj yapıyorum. Duştan çıkarkende soğuk sıcak su şoku yapıyorum. Çıktıktan sonra suna dumankayanın aspirinli limonlu susam yağı karışımını sürüyorum az miktarda yoksa her yer yağ içinde kalıyor. Sonra yatıyorum. Hepsi bu. Bu işlemleri tam 7 gündür hiç aksatmadan hergün yapıyorum. Ama hala selülitlerimde bir değişiklik yok gibi, hala görüyorum onları.( ama pes etmicem onlarla savaşıcam. ve kazanacağıma inanıyorum. Şimdi arkadaşlar bir yerde eksik bişey yapıyormuyum. Bide ben kafein tüketmiyorum hiç günde 3 litre su içiyorum 1,65 boyunda 55 kiloyum abur cuburda yemiyorum. ama yine selülitlerim var. Oturarak çalışıyorum bütün gün işe araba ile gidip geliyorum. Hiç yürümüyorum. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Çok konuştum sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?