Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
bende kullanmak istiyorum, annem kullanıo ve çok faydasını gördü biz inanamadık gözlerimize yani..
gerçi o spor fln yapmıo ama akşama kadar evde iş güç..
bide tuzunu kullanıo ve o extra faydalı anladığım kadarıyla..
bakalım bende yarın vericem siparişi umarım işe yararda toparlar şu basenlerim biraz..

Termal şort arayan arkadaşlar şu anda hepsiburada sitesİnde epey uygun fiyata satılıyor, ek olarak yedek tuz siparişi verirseniz daha iyi olur.

ben çok memnunum. ama giyip yürüyüş bandında yürüyorum uzun süre acaip terletiyor. ama şu bir gerçek ki mutlaka haraket yapılmalı .

Bende almayı düşünüyorum, sabah yürüyüş yaparken giymek istiyorum, faydası olur mu?

Kullanan arkadaşlar ne kadar inceldiniz? Bilgi verirseniz sevinirim...

Ben kullanıyorum , kilo vermek istemiyorum sadece bölgesel amaçlı toparlama falan olsun istiyorum ama benim vucud yapımdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama illaki zayıflıyorum
Kullanmak isteyenler bence tereddüt etmeyin düzenli kullanımda ve hareketle beraber kullanıldığında zayıflattığı kesin.

Kızlar ben bişey sorucaktım. Bu okyanus tuzunun ödem çözücü etkisi varmış sofra tuzu yerine bunu yemek daha iyiymiş.Ben tuzsuz yemeye çalışıyorum zaten ama extra bundan suyla içsek faydası olurmu ki sizce:26:

bu termal sort gttı gıdıyorda 16 tl bu gercegımısahtesımı nasıl anlıcaz :S bırı bana yardım etsın lutfennnnnn

Arkadaşlar merhaba,
Size uyguladığım yöntemi anlatmak istiyorum..

İlk olarak lut gölü tuzunu alıyorum tatlı kaşığı miktarında cezvede yarım çay bardağı suda kaynatıyorum. Tuz tamamen eridikten sonra kapatıyorum 15-20 dk beklettikten sonra vücuduma sürüyorum. 5 dk tuzu emmesi için bekliyorum sonrasında termal sauna şortumu giyiyorum. 1, 1,5 saat oturuyorum sonra koşu bandında 1 saat tempolu yürüyorum. Koşu bandından indikten sonra üzerimi çıkarttığımda bırakın şortu iç çamaşırımı bile sıkınca sular akıyor kuru hiç bir yanım kalmıyor. Hemen duşa giriyorum. Mecitefendi selülit sabunuyla bir güzel lifleniyorum. Sonrasında köpüklü haldeyken kabak lifiyle bacaklarım kızarana kadar masaj yapıyorum. Duştan çıkarkende soğuk sıcak su şoku yapıyorum. Çıktıktan sonra suna dumankayanın aspirinli limonlu susam yağı karışımını sürüyorum az miktarda yoksa her yer yağ içinde kalıyor. Sonra yatıyorum. Hepsi bu. Bu işlemleri tam 7 gündür hiç aksatmadan hergün yapıyorum. Ama hala selülitlerimde bir değişiklik yok gibi, hala görüyorum onları. ( ama pes etmicem onlarla savaşıcam. ve kazanacağıma inanıyorum. Şimdi arkadaşlar bir yerde eksik bişey yapıyormuyum. Bide ben kafein tüketmiyorum hiç günde 3 litre su içiyorum 1,65 boyunda 55 kiloyum abur cuburda yemiyorum. ama yine selülitlerim var. Oturarak çalışıyorum bütün gün işe araba ile gidip geliyorum. Hiç yürümüyorum. Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Çok konuştum sanırım..

merhaba arkadaşlar.. bende aldım 2 günoldu ama ben hareket etmesemde acayip terliyorum.. hani iç çamaşırım su gibi oluyor..birde yürüsem falan ateş basıyor beni cok terletiyor..
bende sahibinden.com dan aldım tuzu ile birlikte 17 tl.. tuzu sürmek acayip üşendiriyor ama sürmeye calısıyorurm zaman buldukca.. günde 3 4 saat deniliyor ama o saatlerden fazladursa bbirzararı yoktur sanırım değil mi? ve spor yapmayı hiç sevmem ben normal öyle evde giyiyorum oturuyorum ama dediğim gibi çok terliyorum acaba böylede işe yararmı?illa spormu şart?

kızlar bende geçen sene almıştım.yine yaz geldiği için 2 haftadır ilk defa düzenli kullanıyorum.tabi biraz hareket ediyorum.4-5 saat duruyo tuza üşendim açıkcası ama alttan bide streç film sarıp öyle giyiyorumçabuk terliyorum böylece.sonra duşta selülit sabunu ve kabak lifi kesesi yapıyorum çıkıncada biberiye yağı sürüyorum gözle görülür bi azalma var.normalde zayıfım ama genetik herhalde ciddi selülit oluşuyo bende .

bu arada selüliti çokta dert etmeyin sebebi :)

Vücudunuzda ve özellikle bacaklarınızdaki portakal görünümlü bölgelerden çekinebilirsiniz. Özellikle yaz aylarında kendinize küsüp sahile gitmekten utanabilirsiniz. Ancak önce haberimize kulak verin. Çünkü selülitle ilgili hayatınızda duyduğunuz en güzel bilgileri okumak üzeresiniz.

Science araştırma dergisinde yayınlanan bir habere göre Amerikalı araştırmacılar selülitli kadınların daha zeki olduğunu savunuyor.

Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.

Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. Çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.

alıntı milliyet

Son düzenleme:

Fukara tesellisi gibi :))))

valla canım hayran kaldım azmine ben hayatta bukadar şeyi birarada yapamam :)) önceden almıştım bisüre kullandım bacakları falan yumuşak yapıyor ama tuz bende alerji yaptı o yüzden tuz kullanmadım sonra. baya uzun süredirde kullanmıyodum ama çok fena gaza geldim şuan yazıları okudukça :) tuzsuz muzsuz giyip yürücem bende bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…