- Konu Sahibi BENRUYARUYA
ay ben ne kadar cahil kalmışım yeni duyuyorum ben bu şortu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada selüliti çokta dert etmeyin sebebi :)
[ı]
vücudunuzda ve özellikle bacaklarınızdaki portakal görünümlü bölgelerden çekinebilirsiniz. özellikle yaz aylarında kendinize küsüp sahile gitmekten utanabilirsiniz. Ancak önce haberimize kulak verin. çünkü selülitle ilgili hayatınızda duyduğunuz en güzel bilgileri okumak üzeresiniz.
Science araştırma dergisinde yayınlanan bir habere göre amerikalı araştırmacılar selülitli kadınların daha zeki olduğunu savunuyor.
Bilim adamlarına göre selüliti meydana getiren yağ hücreleri, beyindeki aktif çalışmayı tetikleyen yağ asitlerini temin ediyor. Bu yağ asitleri özellikle beynin merkezinde bulunan gri maddeyi güçlendiriyor.
Ayrıca uzmanlar selüliti bir dezavantaj görmenin yanlış olduğuna da dikkat çekiyor. çünkü selülit kadın hormonlarının üretiminin normal olduğunu ve sağlıklı çocuklar dünyaya getirileceğini haber veriyor.[/ı]
alıntı milliyet
aldım ama henüz kullanmadım :)[/QUO
Kullandıkça yorumlarını yazarmızsın bende almak istiyorum
Kızlar bende sauna şort kullanmaya başladım ama spor yapmıyorum yatarken giyiyorum ama farkediyor hemen.ozellikle temizlik yapacağım zaman giyiyorum :) süper terletiyor.almak isteyenlere kesinlikle öneriyorum , hele hele spor yaparken giyerseniz çok kısa zamanda etkisini görürsünüz
işe yarıyor mu gerçekten?