E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BENRUYARUYA
-
oturup beklemeyle terlemiyorsun zaten. ancak spor yapman lazım.oturup beklersen pişik olursun sadece.ben de iilk başta öyle olmuştum.
zaten spor yamaya vaktiniz yoksa kesinlikle şort almaya değmez.
evet kumaşı biraz ağır ,sert.ama zamanla yumuşuyor.
yatarken giymene gerek yok.çünkü hiç bir işe yaramıyor.o yöntemi ben de uyguladım.ama pişik oluyorsun. hiç tavsiye etmem.sadece spor esnasında yani hareket liyken giymek gerekiyor.
ben öyle yapıyorum.yanlış kullandığım dönemde kızıyordum.neden buna güvendim diye..
ama şimid sporla kullandığımda faydasını görünce hakkının vermek lazım diyorum.
belki şortun faydası ,belki benim çabam...................
kızlar be kullandım hiç işe yaramadı pişik oldum :bbo:
sporluda giydim yatarkende giydim yok yok yok
bel kısmı banada bol gelmişti oraladı daraltmıstım
insallah sizde işe yarar
ya kızlarr ben derdimi anlatıyım umarım yardımcı olursunuz... şimdi benim bu popo kısmının yantarafı böyle içe doğru basenlerde tamtersi etli yani yukarı içe doğru altı tarafım etli duruyo yazın deniz benim için haram oluyo tamam evlendim ettim ama kendimde böyle bölgesel iğrençlik görünce utanıyorum çok şükür yürüyoruz ediyoruz amaaaa. dediğim gibi bu şort yardımcı olurmu yazarsanız sevinirim...
Bende Aldim Fakat 1 Ay Nerdeyse Her Gün Giymeme Rağmen 1 Santim Bile Incelme Olmadi
:1no2:
evet düzenli kullanamam rağmen bendede hiçbi mdeğişiklik olmadı, hatta satın aldığım yeri aradım..metabolizmanız çalışmıodur dediler..hiç bi yardım da etmediler...öle elimde kaldı:S:1no2:
arkadaşlar bu şortu birebir alabileceğimiz güvenilir biryer var mı?yani netten pek alışveriş yapma taraftarı deiliz de..bir de çok taklitleri çıktı malum.:uhm: :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?