Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri

canım twist shape im var onla 15 dk spor yapcam hergün yeter heralde terlememe.bir de yatarken giysem işe yarar mı boşuna giymeyeyim yaramıyorsa yatarken.

yatarken giymene gerek yok.çünkü hiç bir işe yaramıyor.o yöntemi ben de uyguladım.ama pişik oluyorsun. hiç tavsiye etmem.sadece spor esnasında yani hareket liyken giymek gerekiyor.
ben öyle yapıyorum.yanlış kullandığım dönemde kızıyordum.neden buna güvendim diye..
ama şimid sporla kullandığımda faydasını görünce hakkının vermek lazım diyorum.
belki şortun faydası ,belki benim çabam...................

yardımcı olduğun için teşekkür ederim canım.verdiğin cevaplar epeyce yardımcı olduşutarafagitti az önce 20 dk twist yaptımiç çamaşırımın izi çıkmış şorta yani iç çamaşır yeri kuru diğer yerler ıslaktı.ama öyle abartıldığı gibi sırımsıklam diil de nemli gibiydi.oysa ki çok terledim.sanrımı teri çekme özelliği de var kumaşın.ben ölçülerimi alcam.bakalım 1 haftada kaç cm inceleceğim.

mert cim ne kadar zamanda kaç cm ve kg inceldin canım.spor yaptın mı ne yahtın?teşekkürler..

ben aktif olarak iki hafta spor yapmaya başladım şortu giyip.sonra lahana diuyetine de başladım.
twist and shape aleti ben de de var.fakat niveanın cd si ve tuğba özayla fitness programı ile aerobic yapınca daha çok terlediğmi görüyorum.atletime ,çamaşıra varana kadar su içinde oluyorum.benim fazla vermeme gerek yok.kalça problemim var ...lahana diyeti sayesinde 2 kg verdim.

canım benim de 5 kg fazlam var,çok diil.oda hep bel ve basen tüm fazylalıklar orada birikmiş durumda.acilen eritmem gerek kıyafetlerim kötü duruyor.bakalım bölgesel zayıflatcak mı?

ya tuzsuz kullanınca hiç terletmiyor ki şort.sizlerde de aynı mı arkadaşlar yabi de benim şortun ağ kısmı tam oturmuyor.acaba şort büyük mü ki bana?off 10 gün oldu hiç incelme belirtisi yok

yok ya o kadar da diil bahsettiğin avon kemerinden bende de var.o da aynı hareket etmeyince 1 gr terlemiyorsun.ve ince bi kemer ya basene takacaksın ki basene takınca üstüne eşofman giyemiyorsun o da ayrı bir konu,ya beline takacaksın. çok kullanışlı diil ama herakat halindeyken iyi terletiyor.

kızlar be kullandım hiç işe yaramadı pişik oldum :bbo:
sporluda giydim yatarkende giydim yok yok yok
bel kısmı banada bol gelmişti oraladı daraltmıstım
insallah sizde işe yarar

canım ben 1 kg vermişim tartıda (adet öncesi 1kg fazlaydım belki ödemdir)ama ölçünce çok farktlı ölçüler çıkmıyor.

merhaba kızlar ben de gecen hafta sauna sort aldım ucuz olanından bugun tuzu sürdüm sortu giyip yürüyüşe cıktım eve geldiğimde baya terlediğimi farkettim iç camasırım bile sırılsıklam olmustu inşallah faydasını görürüm. benim de agı tam oturmuyo ama bacaklarımı iyi sardı düzenli kullanılırsa etkisini gösterir sanırım. tuzun etkisi baya var sanırım yagları yakmakda. bir de ben tuzdan sonra avonun selülit kremini de sürdüm öyle yürüdüm. krem tarzı bir sey de sürebilirsiniz

ya kızlarr ben derdimi anlatıyım umarım yardımcı olursunuz... şimdi benim bu popo kısmının yantarafı böyle içe doğru basenlerde tamtersi etli yani yukarı içe doğru altı tarafım etli duruyo yazın deniz benim için haram oluyo tamam evlendim ettim ama kendimde böyle bölgesel iğrençlik görünce utanıyorum çok şükür yürüyoruz ediyoruz amaaaa. dediğim gibi bu şort yardımcı olurmu yazarsanız sevinirim...

aynı dertten ben de muzdaribim arkadaşımoff sahilde güneşlenmek bikini giymek işkence oluyor.bir de benim selülitlerim süslüyor basenlerimi

ben2 sene önce tuğba özayın tanıttığı termal sauna şorttan aldım. arkadaşların dediklerine katılıyorum. spora destek bence bu ürünler. sporsuz vücut kendi kendine şekillenmiyor. ama bende pişik filan yapmadı. tuzu sürdüğünüz zaman en fazla 4 saat vücudunuzda kalırsa ve çıkarıp hemen duş alırsanız pişik yapmıyo. ben faydasını gördüm kullandığım dönemlerde. şimdide 3 - 4 gündür yine kullanmaya başladım. ama tuz sürmüyorum. çünkü 4 saatten fazla, istediğiniz kadar kalabiliyor üzerinizde. ben de iş veya spor yaparken tüm gün üzerimde olsun istiyorum. faydasını da görüyorum. ama benim şortla ilgili en büyük sorunum ....... diyetle birlikte çok su içiyorum ve sık sık tuvalete gitmem gerekiyor. terliyken çıkarmak çok zor yaf.laelaelaelaelae birde ben biraz küçük almışım herhalde. tam bir eziyet. keşke peyik kısmına fermuar yapsalarmış diye düşündüğüm bile oluyor. şu anda da üzerimde hatta şort. hadi hayırlısı bakim.....

:1no2:
Bende Aldim Fakat 1 Ay Nerdeyse Her Gün Giymeme Rağmen 1 Santim Bile Incelme Olmadi

evet düzenli kullanamam rağmen bendede hiçbi mdeğişiklik olmadı, hatta satın aldığım yeri aradım..metabolizmanız çalışmıodur dediler..hiç bi yardım da etmediler...öle elimde kaldı:S:1no2:

arkadaşım sporsuz kullanırsan hiç bi faydası olmaz.ben spor yaparken giyiyorum süper terletiyor.bi kaç cm incelmişim gibi ya ama tartıda aynıyım:uhm:ağırlığım aynı her gün 5-6 km yol yürüyorum 2 haftadır.bakalım nolacak .ama boğazımdan kısmıyorum hiç.acab.acaba zayıflar mıyım ki:uhm:

arkadaşlar bu şortu birebir alabileceğimiz güvenilir biryer var mı?yani netten pek alışveriş yapma taraftarı deiliz de..bir de çok taklitleri çıktı malum.:uhm: :sm_confused:

SELAM EDACIM,
BENDE BU ŞORTU AYLARDIR ARAŞTIRIYORDUM. EN SONUN DA UCUZ OLANLARDAN 1 TANE ALDIM.KARGO DAHİL 45 YTL YE.BİR İZMİR FİRMASINDAN.
15 GÜNDÜR GÜNAŞIRI KULLANIYORUM. MUAAZZAM TERLETİYOR.AMA SPOR ŞART. DAHA BİR BELİRTİ YOK ŞUAN İÇİN .1 AY SONRA ÖLÇÜLERİME TEKRAR BAKACAĞIM O ZAMAN BELLİ OLUR.

İYİ GÜNLER.:teytey:

benim şortum ilk aldığımda küçük geliyordu.ağ kısmı oturmuyordu.ama zayıfladılktan sonra tam oturmaya başladı.
bu şortu alacaksanız spor yapmanız şart..eğer spor yapmayacaksanız almanızın hiç bir faydası yok..

kızlar selam!ben yeni kullanmaya başladım şortu!psikolojik sanırım daha ilk kullanımda sanki sıkılaşmış gibi geldi bacaklarım:) ama ben tuzu eritemedim ılık suyla!bir arkadaş kaynattığını yazmış.1 çay bardağına bir kaşık tuz atıp kaynatmak mı gerekiyor?yardımcı olursanız sevinirim:sm_confused::sm_confused::sm_confused:

ay napcağımı şaşardım ya
doğumdan sonra selülitler nerdeyse kafam kadar oldu
tamam kilo yavaş yavaş ggidyo ama selülit başa bela
iş yernide hareketli sayılırım ama bil başındayım sade akşamları 1 saat belki yaparım spor alsam mı ya
ama almayıp da napcam belki bundadır çözüm
bide parafinli korse diyolar hangisi iyi acaba
bu tuz işi adananın sıcağında yakar beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…