Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kızlar yazın kullanmıştım ve faydasını görmüştüm bugün tekrar başladm hem diyete hemde ona bakalım ne olucak

ya ben aslında zayıf bir kızım ama :) bacaklarımın arka kısmında oluşmuş sinir oldum..( ben de vibro shape tarzı bişi almak istiyorum titretsin beni :) peki bu tarz bişi alıp kullanan var mı ? önerir misiniz ? tşkşakkıdı

Bu şotttan Memnun Kalan Arkadaşlar Kullandiğiniz şortun Markasini Ve Nerden Aldiğinizi Yazarmisiniz Rica Etsem.

İnternetten aldım yukarıda reklamı var. 1 hafta da 10 cm diyor ya ona inanmayın tabiki. Ama işe yarıyor kesinlikle. Ama ben son iki kullanmamdan beridir acayip kaşınıyorum ya alerji mi yaptı acaba? Yoksa termal tuzu biraz fazla atmıştım ondan mı oldu ki? Ama sıkılaştırıyor bunu inkar edemem. İlk kullanmamda da biraz tahriş olmuştu. Şimdi ara verdim. Yakın bir zamanda tekrar deneyeceğim tuzunu ayarlayıp gene kaşıntı yapacak mı bakacağım.

ya arkadaşlar bu sera ne ben anlamadım sırnaşık şey bende kulalnıyorum bende basen bölgemde sertleşme yaptı ama dehşet derecede kaşıntı oluştu şu sera ne :uhm:

ben tuğba özayın tanıtımını yaptığı şortu aldım.fakat tuzu kullanmaya üşeniyorum. lutgölü tuzunu kullanmadan şortu giyiyorum.spor yapınca epey terletiyor.
tuzsuz kullanıp faydasını gören var mı aranızda.

slm bende kullandım gercekten işe yarıyor ama bol bol yürüyüş yaptım taviye ederim%70 fark etti

ben de selülitte etkisini gördüm.zayıflama amaçlı kullanıyorum spor esnasında...
iki haftada cildimin pürüzsüz olduğunu farettim .kremlerden bin kat daha etkili diyebilirim.

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum.ama internette termal sauna şort diye girdiğinizde bir sürü site çıkıyor. lütfen mennun kalanlar nerekerden aldıklarını yazabilirlermi? televizyondakilerle internettekiler aynımı? çoook teşekürler

ben istanbul korse merkezinden almıştım.tuzu ile beraber 140 ytl civarıydı.memnunum.fakat daha uygun fiyata alanların yorumlarını da almak lazım.belki aynı işi görür

rica ederim...
ilk aldığımda doğru kullanmıyordum.bir giyip bir kaç saat içinde kalıyordum spor yapmadan..tabi faydasının da görmedim ayrıca hep pişik oldum.
şimdi gerektiği gibi kullanıyorum.yani sadece bir saatlik spor esnasında.

hepsiburadadaki termal şort 28 ytl üstelik taksitle de veriyorlar peşin fiyatına.yanıda da tuzu ve yorumlarını okulmanı tavsiye ederim.benceucuzu ve pahalısı arasında fiyat dışında bir fark yok.a.s

hepsiburadadaki termal şort 28 ytl üstelik taksitle de veriyorlar peşin fiyatına.yanıda da tuzu ve yorumlarını okulmanı tavsiye ederim.benceucuzu ve pahalısı arasında fiyat dışında bir fark yok.a.s

canım ben hepsiburdadan 1 ay önce almıştım turbo termal şorttan bence işe yarıyor tabi 1 ayda kesin bi sonuç söyleyemiycem ama felaket terlettiği bi gerçek.şutarafagitti ama tuz bitince nerden bulacağımı bilmiyorum:sm_confused:

benim şort bugün geldi.giydim bel kısmı çok sarmıyor ama basen kısmı iyi sarıyor acaba beden büyük mü geldi.bir de zor hareket ediyorum içinde şortun.biraz sert gibi kumşı esnemiyor hareketimi zorlaştırıyor.üstüme giyeli 1 saat oldu oturuyorum henüz terlemedim.ben hemdebufiyatadan aldım

oturup beklemeyle terlemiyorsun zaten. ancak spor yapman lazım.oturup beklersen pişik olursun sadece.ben de iilk başta öyle olmuştum.
zaten spor yamaya vaktiniz yoksa kesinlikle şort almaya değmez.
evet kumaşı biraz ağır ,sert.ama zamanla yumuşuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…