• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selülit Termal Sauna Şort Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
Kızlar bende net.ten biraz araştırdım, hepsinin fiyat farkı var hangisini alsam karar veremedim.
Bu topiğe girerken de reklam gördüm ona da baktım ama iyi birşey olsun devamlı kullanayım istiyorum.
Bana satış yapan sitelerden önerebileceğiz varsa yazarmısınız?

Arkadaşlar bişey soracam...Parafinli zayıflama korseleri var hiç kullanan var mı?Yda bu konu hakkında bilgisi olan var?Bana biraz mantıklı gibi geldi ama bilemiyorum...

arkadaşlar bende termal sauna sort ve hediyesi yarım kg tuz geldi... tuzu eritiyorum 1 çay bardağı su ile ama çok sulu oluyor... süremiyorum akıp duruyor... formülü nedir acaba????

arkadaşlar ben geçen hafta aldım tuzu hergün kullanmıyorum ama sıkılaştırıcı krem sürüp giyiyorum korseyi akşam saat 20:00 gibi giyiyorum sabah işe gidene kadar su gibi oluyor... çok pahalı değil kargo ile 37 ytlye galdi bana yarım kg da tuz hediyeli.. bende başta tereddüt ettim ucuz olduğu için ama memnunum... emall sitesinden aldım... http://www.emall.com.tr/product_detail.asp?pcode=ERSMTSl hihoyyyt

bi arkadaşımm almıştıı bayağı bi arastrdık bizz ben gecen sene bras pahalıya aldımm o daha ucuzunu buldugu ıcın sevınıyordu ama naylon gıbı kokuyordu resmen...
sahtelerine aldanmayın ben pahalı olanını aldım fark cok yoktu ama elımde kalmadı en azından...işe gercekten yarıyor...selülitlerimde cok dıkkatlı bakmassam gormuorumm bilee ...gobeımde dogum sonrası oluşan sarkmalarıda toparladıı...dusenlı kullanmak gerekıo yalnıs..tuzu cay bardagı kadar suda ertıpp karısım ve tuzla berbaer surulmesı gerekıoo

parafinli korseyide bi cok arkadasım kullanmakla kullanmamak arasında kaldı ama o genelde gunluk hayatı dısarda gecenler ıcın ıdeal bı urun bencee pantolon vb altına rahatlıkla gyıleblıooo

parafinli korse içinde termal ıcınde istanbulkorsemerkezi.com u önerebılrım ben..nerde ne yaptıkları bellı her aradgmda 1 yıl gectı yardım alablıroum

kızlar merhaba ben termal sauna şort kullandım geçen sene işimi gördü. şu an kullanmıyorum almak isteyen olursa haberleşelim. zaten ilgili topiktede var. arıyorum - satıyorum bölümünde... ben 130 ytl ye almıştım orjinaldir.

Termal şorttan deneyipte sonuç alan var mı yaaa:uhm: Giydim bi fayda etmedi üstelik bunu ilk çıktığı zaman Arzu hanımdan getirtmiştim,Türkiye ye ilk getirenden ama fayda etmediCADIARZU Bana parafin iyi gelmişti:icecream:

Son düzenleme:
Arkadaşlar parafinli belt diye bişey varmış.Benim bacak ve basenlerde hiç sorun yok tek sorun karın bölgesinde .Korseyi alsam kalça ve basenlerde gidecek .Oralardan memnunum.Sadece göbek için belt olanını denesem.Parafinli belt in şeklini gören varmı ?Nette bulamadım resmini.

ben parafinli korse kullandım pek memnun kalmadım arkiler ama tuz olayına girecem inş

merhabalar,
bu tuz-su olayının ölçüleri nasıl acaba? ne kadar suya ne kadar tuz atmak lazım yardımcı olabilir misiniz lütfen?

:oklava:Canim hangi masaj aletini kullaniyorsun? Bende inceyim ama selülitlerim var:oklava:

hayda şimdi yarıyor mu yaramıyor mu? Acaba yaramadığını söyleyenler düzenli kullanmadı mı? Bu arada inceltmesine gerek yok ben zaten inceyim sadece selülitlerde işe yarıyor mu? Hoş bu aralar selilütlerim nerdeyse tamamen geçti, masaj aleti kullanıyorum yaklaşık bir aydır ve iki güne bir de kese yapıyordum o bölgelere nerdeyse selülit kalmadı. Ama genede işe yarıyorsa almak isterim çünkü eminim masajı bıraktıktan bir süre sonra geri gelecekler çünkü spor yapamıyorum.

arkadaşlar korseyi bene kullandım işe yaradı ama kullanmayı bıraktıktan sonra yine başa dönüyo gibi oluyor yani sanki kalıcı değil geçici çözüm sağlıyor. ben güzellik salanunda basenlerimi parafinle 5-6 cm inceltmiştim dikkat etmeme rağmen spor yapmama ragmen bir kaç ay sonra aynı halime geri döndüm yani ben parafin ve parafinli ürünlerin kesin çare olduğuna inanmıyorum blkide benim bünyemden de kaynaklanıyor olabilir ama iyi araştırın derim ben

kızlar bu şorttan bende de var acayip terletiyor yani 10 dk spor yap sanki 1 saat spor yapmışsın gibi terliyorsun yalnız günde birkaç saatten fazla kullanılmaması iyi olur çünkü deriniz nefes almıyor.. tuz ve su olayınıda her gün uğraşmaktansa bir kere büyük ölçüde eritin sprey şişesine koyun rahat oluyor.. Ben düzenli kullanmadığım için henüz etkisini görmedim bu arada..

arkadaşlar ben termal sauna şort alıp yüzerken giymeyi düşünüyorum hatta yüzmeden önce ısınma hareketleri yapıyoruz o zman da giyersem işe yarar gibi geliyo bu yüzerken giyme konusunda bi fikri olan ya da deneyen var mı lütlen bi yardım edin....:teselli:

forumda ilk msj bu güne kısmetmiş
arkadaşlar hepinize slm olsun ben bişey sormak istiyorum bende hem şort hem yeleği var başlarda düzensiz kullandım ama 3 gündür sıkı diyetteyim şortu 3 gündür giyiyorum yeleği hiç kullanmadım sormak istediğim tuzum bitti siz bitince ne yapıyorsunuz nerden temin ediyorsunuz yada altarnatif olarak bişey varmı sormak istedim iyi günler...

Back