- 21 Kasım 2017
- 27.856
- 122.207
- 598
- Konu Sahibi Benneyapicam
Adam hep böyleymiş ama siz bile bile çocuk yapmışsınız. Neyse zararın neresinden dönerseniz kârdır. İki yerine üç çocuk da olabilirdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=)İş yok güç yok ev yok eşya yok nikah yok 2 çocuk var... umarım üçüncü için acele etmezsiniz.
Evet iyice iğreti oldum zatenallahın sevgili kuluymuşsunuz da ailen arkanda durmuş.o adama asla dönmeyin.kolay kolay kimseye boşan demem ama siz kesinlikle boşanın.o adamdan eş de olmaz koca da.ne hali varsa görsün.
1.yi isteyerek yaptım 2.yi istemedim ilac jullanirken kullanmayı beceremedim herldeSize gerçekten bir soru sormak istiyorum (ironi yapıyorum zannetmeyin lutfen). Bayağı yerleşik düzenimiz ve işlerimiz var, birlikteliğimiz de çok şükür oldukca sorunsuz şekilde ilerliyor, ama esimle bir türlü çocuk yapma cesaretimiz yok. Fertilite durumum da iyi değil, ona rağmen karar veremiyorum, kukumav kuşu gibiyim . Bu adamın sizi içinde bıraktığı düzensizlikte, çocuk yapma kararını almak zor oldu mu? Nasıl aştınız?
Of evet buraya yazmak bana iyi geliyor böyle okuyunca iyice soguyorumCocuklari olmasina ragmen hala daha calisacak,ailesine maddi manevi katkisi bulunacak gucu,sorumlulugu,olgunlugu hala daha bulamamis adam icin uzulmenize degmez bence. Boyle parazitleri hayatinizden 1 dk dusunmeden cikarin ve yolunuza bakin inanin daha hizli ilerleyeceksiniz
:/bu yaşa gelmiş anası babası bunu adam edememiş kendine eşine çoluğuna çocuğuna karşı faydalı bir birey olamamış bi adamdan bahsediyorsunuz önceki konularınızda az çok hatırlıyorum. aile evine dönemediği için bundan beterlerine katlanan kadınlar var burada ve siz bu şansa sahipken açıkçası bu gelgitleri dert edecek seviyede yaşamanız diğerlerine haksızlık. daha gençsiniz önünüzde uzun bir yol var. sabredip kendinizi ömrünüzü çürüteceğinize yeni bir sayfa açmışsınız. kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmuyorsada zorlamamak lazım. hani bu adamın bir geliri olsa size karşıda ilgisi olsa sorumluluklarını yerine getirse isterse geri kalan tüm günü bilgisayar başında geçirsin buna rağmen ayrılsanız evet gelgitleriniz boşa olmazdı. düşünülecek bir şey yokki siz çaresizlikten çareyi yolları ayırmakta bulmuşsunuz. sizin gönlünüzü kaynanaza karşı iki laf söyleyip yaptı diye kazanmış olmuyor siz böyle düşünmek istediğiniz için düşünüyorsunuz. ne kadar ilgisiz kaldıysanız çıtayı buralara kadar düşürmüşsünüz yani kusura bakmayın hak ettiğiniz bu olmamalı.
Vucut yapacakmış. .dİşsiz güçsüz adamın ne hayali varmış Allah aşkına
Ay evet senelerdir birde böyle haklı gibi konuşur bana laf eder söyle bi dusundumde bunu bide konusturuyorum bende az mal değilimYüzsüz bir de kimsede böyle evlilik görmedim demiş
Bunu senin demen lazım ajwhw
Adamın kafası çok iyi
Kaç bacım kaç kaç
=)Adam hep böyleymiş ama siz bile bile çocuk yapmışsınız. Neyse zararın neresinden dönerseniz kârdır. İki yerine üç çocuk da olabilirdi.
Ne gelgiti yasiyorsunuz böyle adama,hala keyfi yetip çalışmayacakmis. Çocuklara beş parasız her daim destek olur evet tabii birde bunu söylerken inanıyor mu kendine. 5 vicdanım olsa dönüp biriyle acımam, kendimi sorgulamam . Asalak gibi yaşıyor bununla da gurur duyuyor .UZUN GOZUKUYOR MESAJLWRI YAZDIM CUNKU lütfen üşenmeyin:/
Kizlar konumu biliyosunuz eşimi terk edip
ailemin yanına geldim çünkü ailesiyle yasamak istemiyordum özet geçeyim önüme durmuştu yalvarmisti vs. Bana düşkün ve beni gerçekten seven birisi fakat rahatlığa alışmış ayrı eve çıkacak çalışacak onu gecindirecek kişilik yok daha buyuyememis bende bu yüzden ayrılmıştı. Şimdi beni engellemiş çocukları annemden arıyor bu yüzden annemi kaydetmiş geldiğimde kayıtlı değildi neyse çocukları aradı 1 kere.. Bana bu kapıdan çıktığın an bende bittin ben seni asla aramam sende bana yazma bu saatten sonra senin için hayallerimden vazgecmicem bahaneler edip gittin vs demişti. Wp da spor fotoğrafı paylaşmış hayallerinden asla vazgeçme falan yazmış.. annemden gördüm. Çocuklarla konuşurken benim sesimi duyunca hemen telefonu kapatıyor falan. Bana gelince arkadaşlar annemlerde çok rahatım is görüşmesine gittim dönüş bekliyorum.. o süreçte çocuklarımla ilgileniyorum.. film izliyoruum kafamı dağıtıyorum fakat ara ara gelgitler yaşıyorum seni seviyodu sana düşkündü gitme kavga çıkmasın diye ( kaynanamla kavga çıkmasın gitmeyim diye ) sürekli gönlünü yapmaya çalışıyordu sabretseydin... sonra hayır sen ömür boyu orda yaşayamazsın asla evin olmayacaktı gençliğin çürüyor bu tarz d usunccelerle kendimi yiyorum.. geldikten sonra 1 kere konuştuk Bana attığı mesajı size göstereceğim tartışırken..
Bu arada çalışmıyorum artik calismakta istemiyorum beni zorlayan bise de yok benim alay ettigim yok etsemde yeridir cok komik hic kimsede görmedim boyle bi evliligi de birlikteligi de seni aramayacagim hic bir sekilde sende bana yazma benim artik seninle hic bir sekilde isim olmaz cocuklarimsa cocuklarim her turlu yanlarindayim o hallerini gördükten sonra bir daha asla onlara bunu yasatmayacam sen bazi seylerin ciddiyetin farkinda degilsin sanirim ama ben cok ciddiyim benim icin o gun bittin bende tamam dogru ben cok bencilim.egoistim koca degilim ne diyosan tamam simdi ne degisecek 2 gunde ? Ben buyum degismem degismiyorumda noldu ben sana asla karada calismam ? Kabul ederken bise yok issiz kaldik diye mi bunca sey ?
Dedi.
İşsiz kaldın diye bunca şey öyle mi böylede nankor bi adamsın sen senelerdir işsizsin herseyi kabul edip susuyorumda bugün mü böyle oldu kötü oldum çalışmıyorum çalışmakta istemiyorum yazarken bile utanmıyorsun. Tamam sen bu şekilde konuşmaya devam et o çocuklara onlari yaşatan sensin ben değil bütün gün bilgisayar basinda oturmakla koca olunmuyor. Babada olunmuyor. Sen benlede cocuklarlada asla ilgilenmedin. Okadar bencilsin hala beni anlamak yerine almışsın boruyu eline otturuyosun. Bu kadin niye böyle davrandı diye düşünmüyorsun sorunu kendinde aramıyorsun konusuyosunda konuşuyorsun aramızda ki tek fark bu
Ben ayrıldığımız da problemi kendimde arıyorum sen sadece karşı tarafta çok yanlış yapiyosun. Xocuklarinin iyi olmasını istiyoduysan ilgili koca ve baba olsaydın bugün o çocuklar o durumdaysa senin kendi ayaklarının üstünde duramamandan sorumluluk sahibi olmamandan. Annem diyosun ya karıştırıyorsun her olaya ozaman git sen annene sor bunları sana yanlışlarını anlatsin. Yaptıkların dogrumuymus gidip sorarsın.
Dedim bende sonra konuşma bitti birdahada asla muhatap olmadım.. ona göre ben suçluyum işsiz kalmış gelmişim. Bi yandan oh kurtuldum diyorum bi yandan gelgit yaşıyorum.. açıkçası burası beni rahatlatıyor o yüzden sizinle paylaşıyorum
Buyuyememis zaten annesi büyümesine izin vermemiş hicÇok boş biri kurtulmuşsunuz sadece. Çalışmayıp oyun oynayan adam baba olamaz ergendir o
Ailemde qynisini diyorNe gelgiti yasiyorsunuz böyle adama,hala keyfi yetip çalışmayacakmis. Çocuklara beş parasız her daim destek olur evet tabii birde bunu söylerken inanıyor mu kendine. 5 vicdanım olsa dönüp biriyle acımam, kendimi sorgulamam . Asalak gibi yaşıyor bununla da gurur duyuyor .
Evet sadece alışkanlık en çokta kendini haklı görmesi sinirimi bozuyorAlıskanlıktan boyle hissediyosun. Yıllardır onla yasamanın alısmanın verdigi bi his bu. Değişmicek bisey icin ugrasıp durmana gerek yok. Once kendine bakacaksın once sen onemlisin bunu unutma
Anne iyi olursa cocukları da iyi olur
Evliyken yaptim arkadaşım çocuğu =) boşandıktan sonra fegilBoşandığınız adamdan aynı evde yaşayarak tekrar çocuk mu yaptınız… Ee ikinci defa evlenmekten ne farkı var ki bu durumun?
Son durumda ne oldu şimdi?
Ergenlerin bile daha gerçekçi, işe yarar ve ileriye dönük hayalleri var. 30 unu aşmış çoluklu çombalaklı adamın tek hayali vücut yapmaksa orda bi durmak lazım. :) Çalışmayı da düşünmüyor, ne yiyecek ? İnşallah zengin kadın bulmayı düşünüyordur , aksi fena jdjfjfjİki çocuklu, kocaman adamın hayatındaki tek hayali vücut yapmak mıymış? Bir de utanmadan resim paylaşıp " hayallerinden vazgeçme" yazmış :) şaka gibi cidden. Çalışmayan ve çalışmayacak adamla ne işiniz var, yoluna baksın bence. Bol bol hayal gerçekleştirsin, ikinci en büyük hayali de estetik falandır belki.
Valla en son bana giderken işinde iyi yerlere geleceğini pişman olacağımı soyluyodyİki çocuklu, kocaman adamın hayatındaki tek hayali vücut yapmak mıymış? Bir de utanmadan resim paylaşıp " hayallerinden vazgeçme" yazmış :) şaka gibi cidden. Çalışmayan ve çalışmayacak adamla ne işiniz var, yoluna baksın bence. Bol bol hayal gerçekleştirsin, ikinci en büyük hayali de estetik falandır belki.
Ailesiyle yaşıyor ya onlar karşılıyor istanbulda apartmanları varErgenlerin bile daha gerçekçi, işe yarar ve ileriye dönük hayalleri var. 30 unu aşmış çoluklu çombalaklı adamın tek hayali vücut yapmaksa orda bi durmak lazım. :) Çalışmayı da düşünmüyor, ne yiyecek ? İnşallah zengin kadın bulmayı düşünüyordur , aksi fena jdjfjfj
30 , var , anası her işe gittiğinde çıkması için bahaneler bulup yanına getiriyor , evleri vwr kıralarlA geciniyolarBunun yaşı kaç?
Babası yokmu?
Anası ne diyor oglunun yıllardır calısmamasına? Para nerden geliyo kira fatura yeme icme nasıl karsılanıyo?
Evet keşke cocuk olmadan bitirseydim diyorum ama cocuklarimda iyiki var şükürler olsun diyorum bi yandan ... neşe kaynaklarimOrtada çocuk vaarken gel git yaşamak cok normal keşke hepimiz nisankiyken ya da çocuk yokken görebilsek gerçekleri 3yil falan zor geçer çocuklar hatırlatır sürekli ama sonra geçer çocuk yokken 1 yıla herkes unutur gider
Sorumluluk alamayan her erkek benim için harcanmaya değer harca ğitsin blöf yapıyor yeme . Güçlüyü oynuyor sana kaybeden sensın bende sorun yok ayakları yapıyor yemeUZUN GOZUKUYOR MESAJLWRI YAZDIM CUNKU lütfen üşenmeyin:/
Kizlar konumu biliyosunuz eşimi terk edip
ailemin yanına geldim çünkü ailesiyle yasamak istemiyordum özet geçeyim önüme durmuştu yalvarmisti vs. Bana düşkün ve beni gerçekten seven birisi fakat rahatlığa alışmış ayrı eve çıkacak çalışacak onu gecindirecek kişilik yok daha buyuyememis bende bu yüzden ayrılmıştı. Şimdi beni engellemiş çocukları annemden arıyor bu yüzden annemi kaydetmiş geldiğimde kayıtlı değildi neyse çocukları aradı 1 kere.. Bana bu kapıdan çıktığın an bende bittin ben seni asla aramam sende bana yazma bu saatten sonra senin için hayallerimden vazgecmicem bahaneler edip gittin vs demişti. Wp da spor fotoğrafı paylaşmış hayallerinden asla vazgeçme falan yazmış.. annemden gördüm. Çocuklarla konuşurken benim sesimi duyunca hemen telefonu kapatıyor falan. Bana gelince arkadaşlar annemlerde çok rahatım is görüşmesine gittim dönüş bekliyorum.. o süreçte çocuklarımla ilgileniyorum.. film izliyoruum kafamı dağıtıyorum fakat ara ara gelgitler yaşıyorum seni seviyodu sana düşkündü gitme kavga çıkmasın diye ( kaynanamla kavga çıkmasın gitmeyim diye ) sürekli gönlünü yapmaya çalışıyordu sabretseydin... sonra hayır sen ömür boyu orda yaşayamazsın asla evin olmayacaktı gençliğin çürüyor bu tarz d usunccelerle kendimi yiyorum.. geldikten sonra 1 kere konuştuk Bana attığı mesajı size göstereceğim tartışırken..
Bu arada çalışmıyorum artik calismakta istemiyorum beni zorlayan bise de yok benim alay ettigim yok etsemde yeridir cok komik hic kimsede görmedim boyle bi evliligi de birlikteligi de seni aramayacagim hic bir sekilde sende bana yazma benim artik seninle hic bir sekilde isim olmaz cocuklarimsa cocuklarim her turlu yanlarindayim o hallerini gördükten sonra bir daha asla onlara bunu yasatmayacam sen bazi seylerin ciddiyetin farkinda degilsin sanirim ama ben cok ciddiyim benim icin o gun bittin bende tamam dogru ben cok bencilim.egoistim koca degilim ne diyosan tamam simdi ne degisecek 2 gunde ? Ben buyum degismem degismiyorumda noldu ben sana asla karada calismam ? Kabul ederken bise yok issiz kaldik diye mi bunca sey ?
Dedi.
İşsiz kaldın diye bunca şey öyle mi böylede nankor bi adamsın sen senelerdir işsizsin herseyi kabul edip susuyorumda bugün mü böyle oldu kötü oldum çalışmıyorum çalışmakta istemiyorum yazarken bile utanmıyorsun. Tamam sen bu şekilde konuşmaya devam et o çocuklara onlari yaşatan sensin ben değil bütün gün bilgisayar basinda oturmakla koca olunmuyor. Babada olunmuyor. Sen benlede cocuklarlada asla ilgilenmedin. Okadar bencilsin hala beni anlamak yerine almışsın boruyu eline otturuyosun. Bu kadin niye böyle davrandı diye düşünmüyorsun sorunu kendinde aramıyorsun konusuyosunda konuşuyorsun aramızda ki tek fark bu
Ben ayrıldığımız da problemi kendimde arıyorum sen sadece karşı tarafta çok yanlış yapiyosun. Xocuklarinin iyi olmasını istiyoduysan ilgili koca ve baba olsaydın bugün o çocuklar o durumdaysa senin kendi ayaklarının üstünde duramamandan sorumluluk sahibi olmamandan. Annem diyosun ya karıştırıyorsun her olaya ozaman git sen annene sor bunları sana yanlışlarını anlatsin. Yaptıkların dogrumuymus gidip sorarsın.
Dedim bende sonra konuşma bitti birdahada asla muhatap olmadım.. ona göre ben suçluyum işsiz kalmış gelmişim. Bi yandan oh kurtuldum diyorum bi yandan gelgit yaşıyorum.. açıkçası burası beni rahatlatıyor o yüzden sizinle paylaşıyorum
Yani.. alismaya calisiyorum. İse tamamen gitmiyor değil gidiyor ama hep bir jotu bahanesi ile dönüyor.. şehir dışında işi 1 2 Ay gelmediği için ben orda olunca hep geri geliyor qma daha öncede ayrıldık ozamanlar gidiyor çalışıyor.. annesi sizi bırakmak istemiyor vs diyordu ee ozaman karada çalışsın diyorum ben karada calismam denizciyim diyor.. öyle işte yani. Seni asla aramam sende bana yazma dedi en son birdaha asla iletişim kurmadım kurmayida düşünmüyorum. En son bi sporda fotoğraf paylaştı wp dan annemden gördüm. Hayallerinin peşinden gitmeli insan falan diye bana gönderme yaptı virdaha da hiç birsey paylaşmadi. Cocuklarlada en son bayramın 1.gunu konuştu birdaha aramadi. Kv beni instagram dan takip ediyor çıkarmadım. Ordan storylerime annesi bakitor ama kendi bakıyormudur bilememSorumluluk alamayan her erkek benim için harcanmaya değer harca ğitsin blöf yapıyor yeme . Güçlüyü oynuyor sana kaybeden sensın bende sorun yok ayakları yapıyor yeme
İlk zamanlar zorlansanda ayrılıga alışırsın sonra o tembel teneke düşünsün.
Ara beniiiiKız bayramdan sonra arıycam seni Dayak var sana bundan sonra