• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terkettigim kocam ve akilsizligim nolur akil verin

Bunca gil calismayan bundan sonra da işe girse de dikiş tutturamaz. Tekrar bir araya gelmek icin işe girse de yeniden beraber olunca iki gun sobra tekrar işten çıkar. Adam alismis cunku. Calismayi sevmiyor belli ki. Annesine de kendi rahati icin gidecek calismadigindan, seni de ona hizmetci yapacak.

Boşanılan insanla tekrar barışmak akıl mantık işi değil. Kendinize gelin ve bu ilişkiyi, bağı tamamen sonlandırın. Kendinize yazık edersiniz.

Bunca gil calismayan bundan sonra da işe girse de dikiş tutturamaz. Tekrar bir araya gelmek icin işe girse de yeniden beraber olunca iki gun sobra tekrar işten çıkar. Adam alismis cunku. Calismayi sevmiyor belli ki. Annesine de kendi rahati icin gidecek calismadigindan, seni de ona hizmetci yapacak.
Evet sürekli çıkıyor ve ben sen ev tutamazsın gecindiremezsin diyince nerden biliyosun diyor bana vicdan yaptırıyor beni suçluyor kendini haklı görüyor
Çalışmıyorum ve calismak da istemiyorum diyen bir koca dan daha ne bekliyorsunuz?Ne işe yarayacak ki bu asalak?Yetmiyor bir de ailesi ile uğraşıyorsunuz.Ailenizin evinde de rahatsanız bitirin ve önünüze bakın.
Ailemle rahatım
Otur babanın evinde , şu deli karıyı çekeceğine öz aileni çek. Elinde kalan gazla da çay yapıp içsin oğluyla.
Zaten öyle yapıyorlar tüm gün kahve çay sigara .. Evi bok goturruyor gotunu kaldırıp ev temizleniyor.

Kizlar konumu biliyosunuz eşimi terk edip
ailemin yanına geldim
Konunu nerden bilelim yalnız onu anlamadım ben. Burda yüzlerce insan var ve her gün bir sürü konu açılıyor. Dünya senin etrafında dönmüyor. Burdaki kadınları hemen 40 yıllık dostun bellemişsin, biraz tuhaf geldi açıkçası :)

Konunu nerden bilelim yalnız onu anlamadım ben. Burda yüzlerce insan var ve her gün bir sürü konu açılıyor. Dünya senin etrafında dönmüyor. Burdaki kadınları hemen 40 yıllık dostun bellemişsin, biraz tuhaf geldi açıkçası :)
Aynen şizofrenim ben 40 yıllık dostum belledim.. diğer konuya bakarsanız beni hatırlayanlar zaten vwr genelgede aynı kişiler okuyor ve yorum yapıyor.. Bi çoğunun id sini tanıyorum.

UZUN GOZUKUYOR MESAJLWRI YAZDIM CUNKU lütfen üşenmeyin:/

Kizlar konumu biliyosunuz eşimi terk edip
ailemin yanına geldim çünkü ailesiyle yasamak istemiyordum özet geçeyim önüme durmuştu yalvarmisti vs. Bana düşkün ve beni gerçekten seven birisi fakat rahatlığa alışmış ayrı eve çıkacak çalışacak onu gecindirecek kişilik yok daha buyuyememis bende bu yüzden ayrılmıştı. Şimdi beni engellemiş çocukları annemden arıyor bu yüzden annemi kaydetmiş geldiğimde kayıtlı değildi neyse çocukları aradı 1 kere.. Bana bu kapıdan çıktığın an bende bittin ben seni asla aramam sende bana yazma bu saatten sonra senin için hayallerimden vazgecmicem bahaneler edip gittin vs demişti. Wp da spor fotoğrafı paylaşmış hayallerinden asla vazgeçme falan yazmış.. annemden gördüm. Çocuklarla konuşurken benim sesimi duyunca hemen telefonu kapatıyor falan. Bana gelince arkadaşlar annemlerde çok rahatım is görüşmesine gittim dönüş bekliyorum.. o süreçte çocuklarımla ilgileniyorum.. film izliyoruum kafamı dağıtıyorum fakat ara ara gelgitler yaşıyorum seni seviyodu sana düşkündü gitme kavga çıkmasın diye ( kaynanamla kavga çıkmasın gitmeyim diye ) sürekli gönlünü yapmaya çalışıyordu sabretseydin... sonra hayır sen ömür boyu orda yaşayamazsın asla evin olmayacaktı gençliğin çürüyor bu tarz d usunccelerle kendimi yiyorum.. geldikten sonra 1 kere konuştuk Bana attığı mesajı size göstereceğim tartışırken..

Bu arada çalışmıyorum artik calismakta istemiyorum beni zorlayan bise de yok benim alay ettigim yok etsemde yeridir cok komik hic kimsede görmedim boyle bi evliligi de birlikteligi de seni aramayacagim hic bir sekilde sende bana yazma benim artik seninle hic bir sekilde isim olmaz cocuklarimsa cocuklarim her turlu yanlarindayim o hallerini gördükten sonra bir daha asla onlara bunu yasatmayacam sen bazi seylerin ciddiyetin farkinda degilsin sanirim ama ben cok ciddiyim benim icin o gun bittin bende tamam dogru ben cok bencilim.egoistim koca degilim ne diyosan tamam simdi ne degisecek 2 gunde ? Ben buyum degismem degismiyorumda noldu ben sana asla karada calismam ? Kabul ederken bise yok issiz kaldik diye mi bunca sey ?

Dedi.
İşsiz kaldın diye bunca şey öyle mi :KK70: böylede nankor bi adamsın sen senelerdir işsizsin herseyi kabul edip susuyorumda bugün mü böyle oldu kötü oldum :KK70: çalışmıyorum çalışmakta istemiyorum yazarken bile utanmıyorsun. Tamam sen bu şekilde konuşmaya devam et o çocuklara onlari yaşatan sensin ben değil bütün gün bilgisayar basinda oturmakla koca olunmuyor. Babada olunmuyor. Sen benlede cocuklarlada asla ilgilenmedin. Okadar bencilsin hala beni anlamak yerine almışsın boruyu eline otturuyosun. Bu kadin niye böyle davrandı diye düşünmüyorsun sorunu kendinde aramıyorsun konusuyosunda konuşuyorsun aramızda ki tek fark bu
Ben ayrıldığımız da problemi kendimde arıyorum sen sadece karşı tarafta çok yanlış yapiyosun. Xocuklarinin iyi olmasını istiyoduysan ilgili koca ve baba olsaydın bugün o çocuklar o durumdaysa senin kendi ayaklarının üstünde duramamandan sorumluluk sahibi olmamandan. Annem diyosun ya karıştırıyorsun her olaya ozaman git sen annene sor bunları sana yanlışlarını anlatsin. Yaptıkların dogrumuymus gidip sorarsın.
Dedim bende sonra konuşma bitti birdahada asla muhatap olmadım.. ona göre ben suçluyum işsiz kalmış gelmişim. Bi yandan oh kurtuldum diyorum bi yandan gelgit yaşıyorum.. açıkçası burası beni rahatlatıyor o yüzden sizinle paylaşıyorum
Ben size kendi sülalemden örnek vereyim..
Benim baba tarafım babadan zengin..
Hepsi tutturmuş bir şan şöhret.. Neymiş efendim şunun oğlu işçi oldu dedirtmezlermiş.. Hepsi aylak aylak geziyor. Ellerinden bir işte gelmiyor..
İstanbul’da şan şöhret kalıyor sanki😄
Patron işleri arıyorlar. İstedikleri zaman gidip istedikleri zaman yatacaklarmış😄
Hepsi ailesini sersefil etti. Çocuklarının arkasından besleme bile diyorlar umurlarında değil..
Ordan buradan borç para getiriyorlar falan.. Ama iş yok..
Hazıra dağ dayanmıyor.. Önce onu bilin.. Çalışmıyorsa nerenden getirip sizin önünüze koyacak.. Kv kp çalışıp getirecekse zamanla size ben baktım lafı ağızlarından düşmeyecek..
Kenarda para varsa faizi yeniyorsa haram para da huzur ve mutluluk getirmez..
Eşiniz çocuklarınızı da düşünmüyor, düşğnse bu çocukların okulları kıyafetleri kursları falan deyip ele muhtaç etmemek için çalışırdı..
Annenizi de sizi sinir etmek için arıyor..
Sizde annenizde engelleyin madem bütün gün evde pinekliyor bi zahmet gelip çocuklarını parl götürsün sevsin, istediklerini alsın size bıraksın…
Zaten dinen de boşandığınız kişi ile hemen barışamıyorsunuz.. Zaten boşan boşan demezseniz bile dini nikah akdiniz düşüyor..
Her türlü bitmiş kokuşmuş bir ilişki..
Bundan sonrasında yapacağınız her şey bataklığa batmak olur..
ya kendinizi çekeceksiniz ya da daha çok batacaksınız..
Karar sizin..
Ama bizde bir söz vardır..
Siyah köpek hiç bi zaman ak olmaz… Hiç bi zaman istediğiniz eş olmayacak bunu kendinize sürekli hatırlatın..

Ömrü boyunca böyle mi yaşayacaktınız artık olan olmuş hakkınızda böylesi hayırlıymış düşünmeyin bunları önünüze bakın şuan her şey yeni diye aklınıza geliyor

Son iki paragraf karşılıklı mesajımız ilki ona sondaki bana ait. En baştaki paragrafta olayı özet geçtim
allahın sevgili kuluymuşsunuz da ailen arkanda durmuş.o adama asla dönmeyin.kolay kolay kimseye boşan demem ama siz kesinlikle boşanın.o adamdan eş de olmaz koca da.ne hali varsa görsün.

Size gerçekten bir soru sormak istiyorum (ironi yapıyorum zannetmeyin lutfen). Bayağı yerleşik düzenimiz ve işlerimiz var, birlikteliğimiz de çok şükür oldukca sorunsuz şekilde ilerliyor, ama esimle bir türlü çocuk yapma cesaretimiz yok. Fertilite durumum da iyi değil, ona rağmen karar veremiyorum, kukumav kuşu gibiyim :D . Bu adamın sizi içinde bıraktığı düzensizlikte, çocuk yapma kararını almak zor oldu mu? Nasıl aştınız?

bu yaşa gelmiş anası babası bunu adam edememiş kendine eşine çoluğuna çocuğuna karşı faydalı bir birey olamamış bi adamdan bahsediyorsunuz önceki konularınızda az çok hatırlıyorum. aile evine dönemediği için bundan beterlerine katlanan kadınlar var burada ve siz bu şansa sahipken açıkçası bu gelgitleri dert edecek seviyede yaşamanız diğerlerine haksızlık. daha gençsiniz önünüzde uzun bir yol var. sabredip kendinizi ömrünüzü çürüteceğinize yeni bir sayfa açmışsınız. kimse boşanmak için evlenmiyor ama olmuyorsada zorlamamak lazım. hani bu adamın bir geliri olsa size karşıda ilgisi olsa sorumluluklarını yerine getirse isterse geri kalan tüm günü bilgisayar başında geçirsin buna rağmen ayrılsanız evet gelgitleriniz boşa olmazdı. düşünülecek bir şey yokki siz çaresizlikten çareyi yolları ayırmakta bulmuşsunuz. sizin gönlünüzü kaynanaza karşı iki laf söyleyip yaptı diye kazanmış olmuyor siz böyle düşünmek istediğiniz için düşünüyorsunuz. ne kadar ilgisiz kaldıysanız çıtayı buralara kadar düşürmüşsünüz yani kusura bakmayın hak ettiğiniz bu olmamalı.

Back
X