Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Tamamdır🌹 haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim

Çocuklar annelerinin kalbine düşer. Rahmine düşmekle olmuyor. Öyle olsaydı adı anne olan bu kadar yaratık olmazdı ortalıkta.

O sizin çocuğunuz zaten, çocuğunuz olmuş işte. Sağlıkla büyütün.

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Niye kendinizi onu ikna etmeye zorunlu hissettiğinizi anlamadım. Kabul etmek istemiyorsa etmesin bu onun sorunu.manevi açıdan çok ulvi bir şey yapmışsınız, onay görmeniz gerekmiyor diye düşünüyorum.

Biliyor. 2 ay hastanede yanımda oldu. Ama tüp bebek diyor sanki bende etkili olacak. Ben o strese girmek istemiyorum. Saçlarım döküldü. Kollarım mosmor oldu. 6 ay hastanede yattım. Eşim Allah razı olsun. Hep evlat edinelim dedi. Kayınvalidem şifalı otlar deneyelim diyor baya farklı düşünüyor 😥
Maalesef eski zihniyet kadını genel olarak üreme makinesi olarak görüyor onun için neler yaşadığınızın ve ne kadar yıprandığınızın bi önemi yok. Sonuçta o artık sizin yasal olarak çocuğunuz olmuş eninde sonunda kabul edecekler bence biraz üstüne gitmeden zaman tanıyın. Umarım çocuğa ilerde bunu yansıtmazlar gerekirse görüşmeyin de. Önemli bir olan siz ve aileniz.

Adinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi degil
Çünkü bu ismi uygun gördüm☺️ İnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim

Çok güzel bişey yapmışsınız ama keşke işler sonuclanmadan kayinvalidenizi karşınıza alıp konussaydiniz. Her nekadar kimseyi ilgilendirmez destekte ilerde çocuğun babaannesi tarafından dislandigini hissetmesi kadar kötü bişey olamaz hele de Allah size bebek nasip ettikten sonra kayinvalidenizi tavrını düşünemiyorum. Elbet birgün bir ayni ortamda bulunucaksiniz. O yüzden tatlı dille onunda gönlünü hoş edin eminin oda size hak verir zamanla. Allah güzel gönlünüze göre versin

Çünkü bu ismi uygun gördüm☺️ İnstagramda paylaşımlarımda herkes umut adını beğendi. Bir de Eşim kuyumcu. Künyesi filan hep aşı yazıyor. Yeni üye değilim. Etkinlik sayfam var sosyal medyada. Hani gerçek biriyim

Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.

Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.
Yok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.

Bi de baba ölmüş, anne doğumda ölmüş falan. Çok hikaye...

Adinin umut olmasi falan bana da bir dizivari gelmedi
Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun☺️ Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu

Ben seni hatırlıyorum. Sen nisanliyken yazismiştık, atama bekliyordun. Bebeğinizi güle güle büyütün. Çok sevindim iyi ve mutlu olmana, kv. yi takmayın , ne kadar takmazsaniz, o kadar çabuk alışır, siz ikna etmeye çalıştıkça direnecektir. İtirazlarını hiçkimse ciddiye alıp cevap vermezse kabullenecektir.

Yok çocuk olmadığını kanıtlamak gerekmiyor da ben bebek buldum hadi bunu evlat edineyim diyemiyorsunuz. Yıllarca sıra bekleyenler dururken aaa ben de istiyordum zaten hemen alıvereyim bunu diyene vermezler. Ya yasadışı bir iş yapılmıştır ya senaryo.

O sizin yorumunuz 🌹

Dediğiniz gibi evlat edinme süreci epey uzun oluyor. Sosyal inceleme süreci hemen bitecek bir şey değil. Evli çiftin dosyası uygunsa sırada bekleme sürecine geçiliyor. Teyzem yıllarca bunun için uğraşmıştı, o sıra gelmek bilmedi. Konuyu tekrar okuyunca bana da bir tuhaf geldi açıkçası.

X