Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

valla sahipleneceğin zaman bir kedi seni seçiyor mesela. benim kedimin 2 kardeşi daha vardı. benimki ve kardeşlerinin olduğu ortama girdik. bu hemen diğerlerinden önce geldi, yanaştı, sırnaştı, oynaştı, sevdirdi kendini, kanımıza girdi ve bize sahip oldu :KK70: ama bebekler nasıl anne baba seçsin, bu çok saçma. konu yalanmış o ayrı mesele zaten de neden böyle zırvalık bırakıp kaçarsınız anlamam.

Konu davalık olacak gibi bir şey hatırlıyorum. Bahsettiği hukuksuz olayin gercek olabileceği düşünülmüştü. Onunla ilgili bir gelişme var mi diye merak ettim.
Ben şikayet oluşturdum, işleme alınacağını söylediler sonrasında haber gelmedi. Sorayım bir ara.

İkna etmeyin, gelmezse gelmesin. Küserse de küssün. Bu sizin bebeğiniz. Evlat edinme kararını da siz tek başınıza vermediniz herhalde, eşiniz de sizinle aynı isteği paylaşıyordu. Kayınvalidenize gelince, bazı insanlar böyle, olduğu gibi kabul edeceksiniz, kendi hayatınıza bakacaksınız. O ne yapıyorsa yapsın, kendi sorunu.

İkna etmeyin, gelmezse gelmesin. Küserse de küssün. Bu sizin bebeğiniz. Evlat edinme kararını da siz tek başınıza vermediniz herhalde, eşiniz de sizinle aynı isteği paylaşıyordu. Kayınvalidenize gelince, bazı insanlar böyle, olduğu gibi kabul edeceksiniz, kendi hayatınıza bakacaksınız. O ne yapıyorsa yapsın, kendi sorunu.
Konu fake

Sizin çocuğunuz mu olmuyordu neden böyle bişi yaptınız? Bugün çocuktan vazgeçmişler de yarın bir gün kapınıza dayanmayacakları kesin mi? Bir de insan kendi çocuğu olabilecekken neden evlat edinme hayali kurar onu da anlayamadım. İşte toplum böyle bişi maalesef her ne kadar kendi kararlarımızı versek de çevre sürekli konuşur ve sorgular.
İşte toplum böyle bişi maalesef her ne kadar kendi kararlarımızı versek de çevre sürekli konuşur ve sorgular.
Demi ama toplum iste anca car car car 😃

Yesilçamdan hallice.
Yok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.

95 doğumlu yazdığı gibi nikinde. anaokulu öğretmeniyim demişti.hatta sınıfımda bir çocuğu babası kaçıracak diye konu bile açmıştı.köy okuluymuş hatta.köylerde anaokulu var mı hiç bilgim yok
Ilgi çekmek için mi acaba böyle absürt konular acıyor. Yalnizlik boş zaman issizlik esittir yalancı çoban .

bilmiyorum ki araştırmadan önce ben bu üyeye inanıyordum.uzun zamandır var sitede çünkü
Yok ya ...her konuya " babam doktor olduğu için oradan biliyorum" cümlesini yerleştirmek için saçma salak yorumlar yapıyordu.Babası doktor olduğu için onkoloji servislerini de biliyordu..babası psikiyatris olduğu için alkol bağımlılığını da biliyordu ..ne diyorlardı ona herbokolog mu😂

Yok ya ...her konuya " babam doktor olduğu için oradan biliyorum" cümlesini yerleştirmek için saçma salak yorumlar yapıyordu.Babası doktor olduğu için onkoloji servislerini de biliyordu..babası psikiyatris olduğu için alkol bağımlılığını da biliyordu ..ne diyorlardı ona herbokolog mu😂
Bir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
bu konuda bile yakışıklı eşi var.
Yazık ya deli derhalde :KK70:

X