Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Arkadaşın yıllardır kafası karışık , bi çok konuda tutarsız malesef

Psikoloji mezunlarının hepsi sanki çok danışan görebiliyormuş gibi bir de stajyer psikolog çıktı hahsjsjs. Staj yaparken hastanede maksimum ilk görüşme bir de test falan uyguluyorduk. Intern doktorlukla karıştırmış herhalde. Psikolog bile eğitimini ve süpervizyonunu almadan kolay kolay danışan görüp psikoterapi hizmeti veremez, stajyer psikolog neymiş böyle bir kavramın karşılığı dahi yok.

Biz de sizin gibilerden tiksiniyoz panpa merak etme.

Evelynn ifşalandın

Allah bağışlasın. Kayınvalidenizin üstüne gitmeyin. Kendi haline bırakın zamanla kabullenecek mecbur

Tamamdır haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
Eee senin çocuğun olmayacaksa nasıl öz torun sahibi olacakmış bu kayınvalide hanfendisi. Ay sinirlerim bozuldu. Takmayın onu.

Artı ana sınıfı öğretmeni olduğunu söylüyor psikoloji mezunları ana sınıfı öğretmenliği yapabiliyormu artı bi yerde kendisi kanser atlattım diyor bi yerde eşinin kanser olduğunu söylüyor

Herkes kendi işini yapar normalde de konu sahibini bilemiyorum artık kaç bölüm bitirdi, nerelerden mezun?

Herkes kendi işini yapar normalde de konu sahibini bilemiyorum artık kaç bölüm bitirdi, nerelerden mezun?
95 doğumlu yazdığı gibi nikinde. anaokulu öğretmeniyim demişti.hatta sınıfımda bir çocuğu babası kaçıracak diye konu bile açmıştı.köy okuluymuş hatta.köylerde anaokulu var mı hiç bilgim yok

eşinizle siz mutluysanız bırakın ne düşünürse düşünsün ilerde kimin kime muhtaç olucağı belli değil çok güzel bir şey yapmışsınız tebrik ederim gerçekten helal olsun

Ya okurken bile huzur duydum ,gözlerim doldu.Hayırlı olsun evladınız .Cadı kaynana dedikleri bu olsa gerek.Kayınvalide sizin rahatsızlığınızı bilmiyor mu? Amacı ne? Ben hiç iyi niyetli bulmadım. Yerinizde olsam ben küserim bu tavrından ötürü zaten, ne uğraşacağım razı etmeye.

Öyle ki; herkesin bazı kullanıcılar gibi diğer kullanıcıları takip edecek vakti olmuyor. Kendi adıma; alttaki yorumları okumadan yorum yapmam ama elbette hepsini okuyacak vaktim olmadı. Sonuçta hayatımız burada geçmiyor :) ama diğer arkadaşlar sağolsunlar ki vakit ayırıp olayı çözmüşler :) düşüncem hala değişmedi çünkü böyle insanlar var ve takdir edilesi !!!

İkna etmeyeceksin Rest çekeceksin Merhametsiz vicdansız insan anlamaz seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…