- 5 Ağustos 2008
- 812
- 1.107
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Yani, genç yaşta dükkanı baban açarsa yahuşuklu kuyumcu olabilirsin anca.Kuyumcu deyince orta yaşlı boynunda altın zincir olan takım elbiseli göbekli adam canlanıyor gözümde.
Ben de düşmüştüm. Hiç şüphe etmedim. Dikkatli okumadığım için tabi. Konu kaynananın kötü niyeti olunca, yurttan aldik mahkemeye verdik falan farketmedim hiçbirini.Patır patır düşüyorlar hala
Ben hala diğer üyelerin “ama tanıdık bildik üyeeee yalan diyildiiiğğğr” demesindeyimBende konuyu ilk okuduğumda inanmadım zaten ama her yorumunda farklı bir kişiliğe bürünmesi de fazla geldi narin bünyeme.
Yaaa kiyamam cok tatlısınızAbi nerden bileyim ruh hastası olduğunu arkadaşlar su an hamile olabılırım o yüzden herseye inanıp aptal gibi ağlıyorum dün futbolcu hamıle karısına golünü armağan etti deli gibi ağladım ahahahahahah
Ya diyecektim hemen psikolojik rahatsızlık yakıştırmayın, belki wattpad 'de gibi geliyor hikaye yazıyor öyle, ama kendini bir psikolog bir öğretmen, babasını bir fabrikatör bir doktor, öğretmen anasını da 7-8 kere doğurttuğunu görünce sağlam bir vaka ile karşı karşıyayız dedimBende konuyu ilk okuduğumda inanmadım zaten ama her yorumunda farklı bir kişiliğe bürünmesi de fazla geldi narin bünyeme.
Evet ya bu kadar saykoluğu ben de beklemiyordum. Hayır yani madem tek karakter üzerinden yürü bu yazmış da yazmışBende konuyu ilk okuduğumda inanmadım zaten ama her yorumunda farklı bir kişiliğe bürünmesi de fazla geldi narin bünyeme.
Çift anadalBabasinin fabrikasi vardi 2019 da doktor olmus.
Onlar da pek bi sünepe olur beYani, genç yaşta dükkanı baban açarsa yahuşuklu kuyumcu olabilirsin anca.
Fabrikatörlük fakültesiyle tıp fakültesini aynı anda okumuşÇift anadal
Katılıyorum. Sanal alemde milleti kandırsam ne kandırmasam ne. Böyle bir şeye zaman harcayp mesai yapmak bana da hiç sağlıklı gelmiyor. Gel normal paylaşımını yap çene yarıştır, sonra kapat telefonu bitti gitti. Yalan söylemek için vakit ayırmak tuhaf gerçektenBi insan neden bi konu hakkında var gibi yapar? Yuh yani normal de değil , eğlencesine bile olabilecek bir durum değil. Acil tedavi ol kafan iyi değil. Okadar da inanarak yazdık bide ayıp yahu!
İşte bunlar hep fazla dizi izlemektenYa diyecektim hemen psikolojik rahatsızlık yakıştırmayın, belki wattpad 'de gibi geliyor hikaye yazıyor öyle, ama kendini bir psikolog bir öğretmen, babasını bir fabrikatör bir doktor, öğretmen anasını da 7-8 kere doğurttuğunu görünce sağlam bir vaka ile karşı karşıyayız dedim
Kıskandın sanki sen biFabrikatörlük fakültesiyle tıp fakültesini aynı anda okumuş
Bi içim şey olmadı değilKıskandın sanki sen bi
Gerçekten kafayı taktığı bir kuyumcu olabilirHayalini yazıyor muhtemelen. Yakışıklı, zengin koca. Ama insan kuyumcu değil de başka bir meslek seçer. Vizyonu dar bir yalancı ile karşı karşıyayız.
Belli yorumlarından, itiraf et en çok yakışıklı kuyumcu kocayı mı çift anadal babayı mı kıskandınBi içim şey olmadı değil
Tavuk da kuş gribine yakalanmış olur amaSizin her konu niye bu kadar olayli ya. Yani 2 yumurta kirip yiyecek olsan once dagdan vahsi tavuk arayip buluyorsun. Pehh.
Tabi ki kocayı. Benim hiç çok yakışıklı kuyumcu kocam olmadıBelli yorumlarından, itiraf et en çok yakışıklı kuyumcu kocayı mı çift anadal babayı mı kıskandın
Sevgisiz kuyumcu kocasız kudrTabi ki kocayı. Benim hiç çok yakışıklı kuyumcu kocam olmadı