Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Bende konuyu ilk okuduğumda inanmadım zaten ama her yorumunda farklı bir kişiliğe bürünmesi de fazla geldi narin bünyeme.
Ya diyecektim hemen psikolojik rahatsızlık yakıştırmayın, belki wattpad 'de gibi geliyor hikaye yazıyor öyle, ama kendini bir psikolog bir öğretmen, babasını bir fabrikatör bir doktor, öğretmen anasını da 7-8 kere doğurttuğunu görünce sağlam bir vaka ile karşı karşıyayız dedim

Bi insan neden bi konu hakkında var gibi yapar? Yuh yani normal de değil , eğlencesine bile olabilecek bir durum değil. Acil tedavi ol kafan iyi değil. Okadar da inanarak yazdık bide ayıp yahu!
Katılıyorum. Sanal alemde milleti kandırsam ne kandırmasam ne. Böyle bir şeye zaman harcayp mesai yapmak bana da hiç sağlıklı gelmiyor. Gel normal paylaşımını yap çene yarıştır, sonra kapat telefonu bitti gitti. Yalan söylemek için vakit ayırmak tuhaf gerçekten

İşte bunlar hep fazla dizi izlemekten

Hayalini yazıyor muhtemelen. Yakışıklı, zengin koca. Ama insan kuyumcu değil de başka bir meslek seçer. Vizyonu dar bir yalancı ile karşı karşıyayız.
Gerçekten kafayı taktığı bir kuyumcu olabilir ya da kuyumcu kocam olursa istediğimi takarım oh diye hayal ediyor da olabilir. Kuyumcu bizzat kendisi de olabilir Ben evli olduğunu düşünmüyorum zaten. Konularında bahsettiği gibi fazla kilosu olan biri, hayallerinde bir ameliyat olup zayıflıyor bir kanser olup zayıflıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…