Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Sazan gibi yemişiz

Konuya da dan diye daldım alıntılaya alıntılaya karisik gidiuom. Neyse ortalığı karıştirmayayım. Noolmuş.
Üyemizin dikkat çekmek ve övgü toplamak için söylemeyeceği yalan yok gibi görünüyor.
Eski konuları türlü türlü ölüm, kanser ve bunları aşma hikayeleriyle dolu. Bir çocuğu kaçırılmaktan kurtarmak da dahil olaylar... Üzerine de evlat edinme konusu. (Eski konuları vurgulanınca girip baktım)
Pelerinsiz kahraman(!) gibi arkadaşımız.

Çocuk, hastalık, ölüm gibi hassas konuları bilhassa seçiyor olmalı nitekim insanların "İnsan da bunun yalanını söylemez ki" diye kabul ederek, duyguları ön plana çıkarak kendisini takdir edebileceği şeyler. Kendisinin takdir, teselli toplamak adına uydurmayacağı yalan yok gibi, bu derece bi yalancılık da sağlıklı insan işi değil.

Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum. Biraz sorgulamaktan kimseye zarar gelmez size de tavsiye ederim. Nitekim konu da fake çıkmış zaten…
Hicte aykırı değil, 2. çocuğuma hamileyim ve daha üniversite yıllarından beri böyle bir hayalim var,gerçekleştireceğim inşallah.Konunun fake çıkması başka bir olay .Konu fake olmasa da gayet normal bir durum.

Eminim gerçekleştirirsiniz. Bir şeye normal diyebilmeniz için çevrenizde bunu sıkça görüyor olmanız lazım. Çocuğu olduğu halde evlat edinen şahsen bi angelina jolie’yi biliyorum. Onun da durumu malum. Ayrıca tüm bunların dışında bana anormal gelebilir sorabilirim de yani. Ben sordum o da cevap vermiş yani sizi niye bu kadar gerdi çözemedim.

Anormal olan sizin tepkiniz çünkü o yüzden. Herkes size tepki vermiş halen siz ,çok sığ bir bakış açısı ile bunu normal olarak savunuyorsunuz.Sizin görüşünüzdür.Ama hem bu kadar sığ düşünüp hem de sorgulamaktan falan bahsedince komik duruyor ,onu dile getireyim.

Bilmem nerde bi şey kabilesinde babaannelerin bebeleri emzirmesi gelenek ve süt de geliyomuş.

Bu raporda ilaç yardımıyla evlatlık edindiği bebeği emzirmiş bir kadın yer alıyor. Tamamını okuyamadım ama bunun mümkün olduğunu ben de daha önce duymuştum.

Konuya kimse anormal demedi hanfendi, konu fake denildi, boyle bir prosedur olmaz denildi. Yoksa hakkiyla, yasal prosedurleriyle evlatlik alana kimse anormal demez, aksine bir cocuk sicak aileyle buyuyecek diye insanlar ancak sevinir.. Burda tepki gosterilen sey konu sahibinin yalanlari, evlat edinmesi degil siz konuyu anlamamissiniz.

Ay normalde yaralı parmağa işemeyecek konu gerçek olsa kadının arkasından gırla dedikodusunu yapacak tipler burda bir başkasının fake konusu üzerinden duyar kasıyor bence bu çok komik ve acınası bi durum. Ben şahsen yeri geliyor kendi çocuğuma zor bakıyorum bunda da utanmam gereken bir şey göremiyorum. Burdaki insanların çoğu da aşağı yukarı bu durumda. O yüzden öyle olduğu halde bu konularda duyar kasmaları çok komik bence toplum olarak iki yüzlülüğümüzü gösteriyor. Siz de çok derin düşünüyodunuz 2 tane doğuracağınıza evlat edinseydiniz madem hayalinizdi. O yüzden boş yapmayın gidin uzakta duyar kasın

Ben konuya anormal demedim,yazdığım üyenin yorumuna anormal dedim.Siz konuyu çok baska anlamışsınız, benim konu sahibi ya da konu ile ilgili bir söylemim yok bu mesajda

Iste bakış açınız siğ olduğu icin herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.Penceresi küçük olan ancak o kadar manzara görür

Eşinizi serbest bırakın , dönerse sizindir.

Merhaba; ne kadar takdir edilesi bir davranışta bulunmuşsunuz. Ben o kadar özeniyorum ki; kendi çocuğu olabilecekken annesiz babasız kalan çocuğa anne- baba olanlara. Çok kutsal bir şey yaptığınız. Burada fikri önemli olan sadece iki kişi var, o da; anne ve baba. Onun dışında kim ne düşünürse düşünsün. Ayrıca elalem için yaşayan kişiler de bu şekilde yaşamaya devam ettikçe bu düzen değişmez zaten. Bizim öz ya da evlatlık diye ayırt etmeden çocuk seven, insan seven kişilere ihtiyacımız var. O kayınvalideyi de anlayabiliyorum; daha önce görmemiş böyle bir şey. Ama bu çocuk aileye girdiği halde hala bunu sürdürüp o çocuğa babaanne olmuyorsa da asla saygı duymuyorum. Boşverin; siz güzel hayatlarınıza bakın güzel oğlunuzla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…