- 14 Kasım 2014
- 2.519
- 4.211
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Sazan gibi yemişizTebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün
Kayınvalidenizi konuyla ilgili gönlünü almaya çalışmaktan vazgeçin. Bu saatten sonra evladınızı atacak halimiz yok ya. Gönlü gelince gelir o, merak etmeyin.
Ancak naçizane bir tafsiyem var size. Süreci en sağlıklı şekilde yürütmek için profesyonel bir destek alarak, çocuğunuzdan gerçekleri saklamadan büyütmenizi öneririm
evet ya, her türlü hüzünlü hikayeymiş.Endişelenmeyin, ortada bir bebek yok muhtemelen.
Varsa bile patalojik yalancı bir anneyle büyümesindense devlet korumasına geçip denetlenmiş bir ailenin yanında büyümesi daha iyidir.
Üyemizin dikkat çekmek ve övgü toplamak için söylemeyeceği yalan yok gibi görünüyor.Konuya da dan diye daldım alıntılaya alıntılaya karisik gidiuom. Neyse ortalığı karıştirmayayım. Noolmuş.
O benim tahminim ama yalanlarının arasında o da olunca gittiğini düşündüm.Psikoloğa gidiyorsa iyi yine ya. Kontrol altındadır en azından.
Hicte aykırı değil, 2. çocuğuma hamileyim ve daha üniversite yıllarından beri böyle bir hayalim var,gerçekleştireceğim inşallah.Konunun fake çıkması başka bir olay .Konu fake olmasa da gayet normal bir durum.Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum. Biraz sorgulamaktan kimseye zarar gelmez size de tavsiye ederim. Nitekim konu da fake çıkmış zaten…
Eminim gerçekleştirirsiniz. Bir şeye normal diyebilmeniz için çevrenizde bunu sıkça görüyor olmanız lazım. Çocuğu olduğu halde evlat edinen şahsen bi angelina jolie’yi biliyorum. Onun da durumu malum. Ayrıca tüm bunların dışında bana anormal gelebilir sorabilirim de yani. Ben sordum o da cevap vermiş yani sizi niye bu kadar gerdi çözemedim.Hicte aykırı değil, 2. çocuğuma hamileyim ve daha üniversite yıllarından beri böyle bir hayalim var,gerçekleştireceğim inşallah.Konunun fake çıkması başka bir olay .Konu fake olmasa da gayet normal bir durum.
Anormal olan sizin tepkiniz çünkü o yüzden. Herkes size tepki vermiş halen siz ,çok sığ bir bakış açısı ile bunu normal olarak savunuyorsunuz.Sizin görüşünüzdür.Ama hem bu kadar sığ düşünüp hem de sorgulamaktan falan bahsedince komik duruyor ,onu dile getireyim.Eminim gerçekleştirirsiniz. Bir şeye normal diyebilmeniz için çevrenizde bunu sıkça görüyor olmanız lazım. Çocuğu olduğu halde evlat edinen şahsen bi angelina jolie’yi biliyorum. Onun da durumu malum. Ayrıca tüm bunların dışında bana anormal gelebilir sorabilirim de yani. Ben sordum o da cevap vermiş yani sizi niye bu kadar gerdi çözemedim.
Bilmem nerde bi şey kabilesinde babaannelerin bebeleri emzirmesi gelenek ve süt de geliyomuş.
Otrera .!.:
Bakmadım canım, duymadım da bahsettiğin kişiyi. Doğrudur olabilir, vücutta çeşitli yolları uyararak prolaktin ürettirilebilir belki ama, bunun o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Evde kendi başına emzirerek ve buna inanarak süt ürettirilemez bence. Evet psikoloji ve insan beyni inanılmaz bir oluşum, aydınlatılmamış bir sürü şey var ama, bunun o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum ben dediğim gibi lotuscum. Yorumlaştığımız üye, konu sahibine evde kendi kendine emzirmesini falan söylemişti. Bunun etkili olduğunu düşünmüyorum.
Bir de terapiyle de olsa, prolaktin üretilmesi bence zor ya. Bilemiyorum, biraz okuyup araştırayım. Öğrenmenin sınırı yok
Konuya kimse anormal demedi hanfendi, konu fake denildi, boyle bir prosedur olmaz denildi. Yoksa hakkiyla, yasal prosedurleriyle evlatlik alana kimse anormal demez, aksine bir cocuk sicak aileyle buyuyecek diye insanlar ancak sevinir.. Burda tepki gosterilen sey konu sahibinin yalanlari, evlat edinmesi degil siz konuyu anlamamissiniz.Hicte aykırı değil, 2. çocuğuma hamileyim ve daha üniversite yıllarından beri böyle bir hayalim var,gerçekleştireceğim inşallah.Konunun fake çıkması başka bir olay .Konu fake olmasa da gayet normal bir durum.
Ay normalde yaralı parmağa işemeyecek konu gerçek olsa kadının arkasından gırla dedikodusunu yapacak tipler burda bir başkasının fake konusu üzerinden duyar kasıyor bence bu çok komik ve acınası bi durum. Ben şahsen yeri geliyor kendi çocuğuma zor bakıyorum bunda da utanmam gereken bir şey göremiyorum. Burdaki insanların çoğu da aşağı yukarı bu durumda. O yüzden öyle olduğu halde bu konularda duyar kasmaları çok komik benceAnormal olan sizin tepkiniz çünkü o yüzden. Herkes size tepki vermiş halen siz ,çok sığ bir bakış açısı ile bunu normal olarak savunuyorsunuz.Sizin görüşünüzdür.Ama hem bu kadar sığ düşünüp hem de sorgulamaktan falan bahsedince komik duruyor ,onu dile getireyim.
Ben konuya anormal demedim,yazdığım üyenin yorumuna anormal dedim.Siz konuyu çok baska anlamışsınız, benim konu sahibi ya da konu ile ilgili bir söylemim yok bu mesajdaKonuya kimse anormal demedi hanfendi, konu fake denildi, boyle bir prosedur olmaz denildi. Yoksa hakkiyla, yasal prosedurleriyle evlatlik alana kimse anormal demez, aksine bir cocuk sicak aileyle buyuyecek diye insanlar ancak sevinir.. Burda tepki gosterilen sey konu sahibinin yalanlari, evlat edinmesi degil siz konuyu anlamamissiniz.
Iste bakış açınız siğ olduğu icin herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz.Penceresi küçük olan ancak o kadar manzara görürAy normalde yaralı parmağa işemeyecek konu gerçek olsa kadının arkasından gırla dedikodusunu yapacak tipler burda bir başkasının fake konusu üzerinden duyar kasıyor bence bu çok komik ve acınası bi durum. Ben şahsen yeri geliyor kendi çocuğuma zor bakıyorum bunda da utanmam gereken bir şey göremiyorum. Burdaki insanların çoğu da aşağı yukarı bu durumda. O yüzden öyle olduğu halde bu konularda duyar kasmaları çok komik bencetoplum olarak iki yüzlülüğümüzü gösteriyor. Siz de çok derin düşünüyodunuz 2 tane doğuracağınıza evlat edinseydiniz madem hayalinizdi. O yüzden boş yapmayın gidin uzakta duyar kasın
Eşinizi serbest bırakın , dönerse sizindir.Psikolog mu çıktı bir de şimdi? Ahah PDR mezunu desem hiçbir bilinçli PDR mezununun kendine psikolog diyeceğini sanmıyorum. Verdiği önerilere bak ahaha lütfen evde denemeyiniz. Psikolog eşittir tavsiye veren biri sanıyor herhalde, bu önerileri babaannem de verir sorsanız kendisi psikoloji mezunu falan değil :)
herbokolok sa demek kiArkadaş cok değişik kafalar yaşamış. Her mesajında farklı yaşta farklı mesleklerde,bi bakmıssın atanamamıs öğretmen bi bakmıssın psikolog