Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Ay ben de ergenlikte sağlam bir trafik kazası geçirip ameliyat masasında beni baştan yaratsalar diye hayal kuruyordum ama foruma girip gerçekten olmuş gibi yazmadım, şükür hayalle gerçeği ayırabiliyoruz.

Ay ben de ergenlikte sağlam bir trafik kazası geçirip ameliyat masasında beni baştan yaratsalar diye hayal kuruyordum ama foruma girip gerçekten olmuş gibi yazmadım, şükür hayalle gerçeği ayırabiliyoruz.
Ahahha ben de burnumu bi yere çarptığımı ve estetik yaptırmak zorunda kaldığımı hayal ederdim arada hala kapıları bi kesmiyor değilim

Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün
Kayınvalidenizi konuyla ilgili gönlünü almaya çalışmaktan vazgeçin. Bu saatten sonra evladınızı atacak halimiz yok ya. Gönlü gelince gelir o, merak etmeyin.
Ancak naçizane bir tafsiyem var size. Süreci en sağlıklı şekilde yürütmek için profesyonel bir destek alarak, çocuğunuzdan gerçekleri saklamadan büyütmenizi öneririm

Kayınvalideniz ile nasıl uzlaşırsınız bilemem ama çokta önemsemezdim.
Yaptgınız şey okadar değerli ki ben tebrik etmek istedim sizi hayatta hep mutlu olun inşallah

Bilmem nerde bi şey kabilesinde babaannelerin bebeleri emzirmesi gelenek ve süt de geliyomuş.

Konuya da dan diye daldım alıntılaya alıntılaya karisik gidiuom. Neyse ortalığı karıştirmayayım. Noolmuş.

Ne alakası var yahu ,benim de var böyle bir hayalim.Kendi doguramayinca mi böyle bir şey mübah olacak.Ne kadar sığ bir düşünce bu.Bir de annesiniz gördüğüm kadarı ile.
Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum. Biraz sorgulamaktan kimseye zarar gelmez size de tavsiye ederim. Nitekim konu da fake çıkmış zaten…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…