Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

denizliligenc1995 pazartesi günü sosyal hizmetler izmir il müdürlüğü aracılığıyla hakkınızda yasal şikayet işlemlerini başlatıyoruz haberiniz olsun.
neden böyle bir şey yapmak istiyorsunuz? diyelim ki yalan beyanla çocuğu nufusuna almış bu aile ama onları durumun detaylarını bilmeden suçlamak doğru olur mu? belki çocuğun 10 kardeşi daha var. belki sersefil bir ailenin istemeyen çocuğu. biyolojik aile bu insanlara güvenmiş, içlerine sindirmiş belki güle oynaya belki kahrolarak, neyse ne, sonuçta çocuğu vermişler. bu durum sadece olaya dahil olanları ilgilendirmez mi? konu sahibi böyle anlatsa şikayet edilir diye yurt murt sallamış olamaz mı? bu olay gerçekse şimdi ne olacak? olacakların sonuçlarında payınız olması sizi rahatsız etmeyecek mi? biyolojik ailesine geri dönse ya da devlet korumasına alınsa daha iyi bir hayat mı sunulacak çocuğa? bu aileden daha iyi bir aile bulacağının garantisi var mı? bilemiyorum ben. siz ne düşünüyorsunuz?

Ona söz hakkı düşmez ki, umursayacağınız bir durum değil bu. Konuşsun dursun, görüşmek istemiyorsa siz de görüşmezsiniz olur biter

oncelikle tebrik ederim ama birseyi merak ettim siz kendiniz cocuk dusunmuyor musunuz peki? kayinvalidenize laf dusmez siz en iyisini yapmissiniz. bunun icin gercekten cok sevindim ama. sadece merak ettim

Ortada bebek falan yok arkadaşlar. Hala inanmak isteyenler var. Her konusunda yaşını farklı söylemiş, babasının mesleği sürekli değişiyor, bir rahim kanseri oluyor bir bağırsak kanseri. Bu konuda çocuğumuz olmuyor diyor fakat başka bir konuya yeni evliyim 4 yıl çocuk yapmayı düşünmüyoruz diyor. Ki kendisi 5-6 aylık evli. Saçım hala yok diyor fakat kanseri atlatalı çok olmuş. Eşim kuyumcu, çok yakışıklı diye de araya sıkıştırıyor. Bebeği zaten yasal yoldan bu kadar kolay alabilmeleri imkansız. Ki ortada bebek olmadığına eminim, hayali bir şey. Diğer açtığı konularda da sürekli tehlikeli insanlarla bir şeyler yaşıyor mesela. Hep en merhametsiz, en kötü insanlar tesadüfen kendisini buluyor. Profiline bir bakarsanız anında anlarsınız.

Kısacası kafasında yarattığı bir dünya var ve psikolojisi hiç iyi değil. Kötü niyetli olmasa bile ruhen sağlıklı değil, belki de çok yalnız veya çocuk konusunda takıntıları var.

Hala inanmak isteyenler yok insanlar direkt konuyu okuyup yorum yaziyor ne yapsinlar? Size gelene kadar olan yorumlari okuyunca anlarlar zaten diger arkadaslarin yazdigi seyleri yaziyorsunuz.

Yok yaa, tamamen kolpa. Yukarıda bir mesajda ekleme yapmıştım, bu konuda rahim kanseriyim demiş, yakın tarihli bir konuda bağırsak kanseriyim yazmis falan...hiç üzülmeye değmez

Yok yaa, tamamen kolpa. Yukarıda bir mesajda ekleme yapmıştım, bu konuda rahim kanseriyim demiş, yakın tarihli bir konuda bağırsak kanseriyim yazmis falan...hiç üzülmeye değmez
Hangi konu açılsa "tabi canım benim de aynen öyle şekerim" demek için her şeyi yaşamış arkadaş. Evlenememe konusu olunca bir ablam hiç evlenmedi..boşanma konusu olunca bir ablam şöyle boşadı..üşenmedim topladım hepsini; Bir abla 33 yaşında hiç evlenmedi..bir abla hamileliğinde aldatılmış adamı boşadı 4 sene sonra yeniden evlendi..bir abla 3 çocukla koydu enişteyi kapının önüne (herhalde bu başka abladır) ..eee 3 de abi çocukken hastalıktan vefat etti..bizim arkadaşın öğretmen annesi nereden baksan 6/7 evlat dünyaya getirmiş

Kayınvalide yi bilemem ama siz harika bir insan ve annesiniz❤❤❤❤❤
Eşinizle oğlunuzla size omür boyu mutluluklar diliyorum...

Kayninnda da varsa

Bu benimde hayalim ..Bir tane daha cocuk nasip ederse Allah istiyorum sonra biraz büyüyüncede kalbimden doğuracağim bir cocuk istiyorum. Benim çocukluk hayalim inşallah hayirlisiyla nasip olur .
Kayinvalidenize laf düşmez. Eşinle karar vereceğin bir durum bu .. Ancak haber verebilirsiniz..
Çok önemsemeyin üstüne düşmeyin fikrini umursuyor gibi duruş sergiledikce şımarır abartır.
Tuhaf konuşursa çocuğumla ilgili olumsuz cümle yorum vs kabul etmiyorum diyebilin. Özellikle eşiniz bu konuda ketum davranmalı.
Böylesi kadın ileride kendi çocuğunuz olduğunda ileri gider ayrım yapar konuştuğunu bilmez. Şimdiden o kapıları kapayın.
Bebeğin hayırlı olsun sağlık sihhatle büyütün inşallah.
Annelik doğurmakla olmuyor sadece. Bebek ufaksa emzirin sütünüz gelebilir. Kardeşimin arkadasi da evlat edindi ve emzirdi sonunda sütü de geldi. Gelmezse de sorun değil sut gelmeden de guvenli bağ oluşur emzirdikce

Endişelenmeyin, ortada bir bebek yok muhtemelen.

Varsa bile patalojik yalancı bir anneyle büyümesindense devlet korumasına geçip denetlenmiş bir ailenin yanında büyümesi daha iyidir.

Ne alakası var yahu ,benim de var böyle bir hayalim.Kendi doguramayinca mi böyle bir şey mübah olacak.Ne kadar sığ bir düşünce bu.Bir de annesiniz gördüğüm kadarı ile.

Yaaa size sarılasım geldi. Ne güzel bir yüreğiniz var. O çocuk yurtlarda heba olacakken mis gibi bir ailesi olacak. Büyüyecek, okuyacak, büyük bir adam olup yaşlılığınızda her derdinize koşacak.
Boşverin kv ikna olmasın. Bebeğinizi koklayıp sarılın. Onun bir anneye ihtiyacı var, kv kaprisine değil.
İki evladım var, İnanın maddi durumum olsaydı hep hayalimdi ailesiz bır çocuk evlat edinip çocuklarımla birlikte onu da büyütmek.
Bir çocuğun hayatını kurtarmaktan daha cennetlik bir durum olduğunu düşünemiyorum. Umut' unuzla ömür boyu mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…