Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Gerçekten kafayı taktığı bir kuyumcu olabilir 😄 ya da kuyumcu kocam olursa istediğimi takarım oh diye hayal ediyor da olabilir. Kuyumcu bizzat kendisi de olabilir :KK70: Ben evli olduğunu düşünmüyorum zaten. Konularında bahsettiği gibi fazla kilosu olan biri, hayallerinde bir ameliyat olup zayıflıyor bir kanser olup zayıflıyor.
Ay ben de ergenlikte sağlam bir trafik kazası geçirip ameliyat masasında beni baştan yaratsalar diye hayal kuruyordum ama foruma girip gerçekten olmuş gibi yazmadım, şükür hayalle gerçeği ayırabiliyoruz. :KK70:

Ay ben de ergenlikte sağlam bir trafik kazası geçirip ameliyat masasında beni baştan yaratsalar diye hayal kuruyordum ama foruma girip gerçekten olmuş gibi yazmadım, şükür hayalle gerçeği ayırabiliyoruz. :KK70:
Ahahha ben de burnumu bi yere çarptığımı ve estetik yaptırmak zorunda kaldığımı hayal ederdim :KK70: arada hala kapıları bi kesmiyor değilim 🤣

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün 🥰
Kayınvalidenizi konuyla ilgili gönlünü almaya çalışmaktan vazgeçin. Bu saatten sonra evladınızı atacak halimiz yok ya. Gönlü gelince gelir o, merak etmeyin.
Ancak naçizane bir tafsiyem var size. Süreci en sağlıklı şekilde yürütmek için profesyonel bir destek alarak, çocuğunuzdan gerçekleri saklamadan büyütmenizi öneririm

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Kayınvalideniz ile nasıl uzlaşırsınız bilemem ama çokta önemsemezdim.
Yaptgınız şey okadar değerli ki ben tebrik etmek istedim sizi hayatta hep mutlu olun inşallah 🙏

Bakmadım canım, duymadım da bahsettiğin kişiyi. Doğrudur olabilir, vücutta çeşitli yolları uyararak prolaktin ürettirilebilir belki ama, bunun o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum. Evde kendi başına emzirerek ve buna inanarak süt ürettirilemez bence. Evet psikoloji ve insan beyni inanılmaz bir oluşum, aydınlatılmamış bir sürü şey var ama, bunun o kadar kolay olduğunu düşünmüyorum ben dediğim gibi lotuscum. Yorumlaştığımız üye, konu sahibine evde kendi kendine emzirmesini falan söylemişti. Bunun etkili olduğunu düşünmüyorum.

Bir de terapiyle de olsa, prolaktin üretilmesi bence zor ya. Bilemiyorum, biraz okuyup araştırayım. Öğrenmenin sınırı yok 😊
Bilmem nerde bi şey kabilesinde babaannelerin bebeleri emzirmesi gelenek ve süt de geliyomuş.

Konuya da dan diye daldım alıntılaya alıntılaya karisik gidiuom. Neyse ortalığı karıştirmayayım. Noolmuş.

Ne alakası var yahu ,benim de var böyle bir hayalim.Kendi doguramayinca mi böyle bir şey mübah olacak.Ne kadar sığ bir düşünce bu.Bir de annesiniz gördüğüm kadarı ile.
Çünkü hayatın olağan akışına aykırı bi durum. Biraz sorgulamaktan kimseye zarar gelmez size de tavsiye ederim. Nitekim konu da fake çıkmış zaten…

X