Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Bebek baslikta terk edilmiş, konuda önce yetim sonra öksüz kalmış.
Hanımefendi kendileri çocuk bile denemeden evlat edinmişler ama sonra diyorki kanser atlatmış çocuğu olmamış.
Ben bilemiyorum ne düşüneyim
böyle hassas bir konuda yalan söylenir mi?üyeyi siteden tanırım bdv de yazdıklarından ama bunlara çok şaştım.yeni üye fake konu olsa güler geçerdik de üye eski tonla da yazdığı şeyler var.hepsi mi yalandı? :KK12:

Saçlar kemo ilacı kullanımı bitikten 6 ay sonra çakmaya başlıyor, 1 yıl sonra bağlanacak kadar uzamış oluyor….
kenserde aynen dediğiniz sürede saç tekrar çıkıyor.arkadaşım da çıktı.öyle vücudunda morluklar çatlaklar falan da olmadı ağır bir tedavi süreci geçirmesine rağmen.en son yan komşum vefat eti kanserden.o da zayıfladı aşırı derecede.gene çatlakları morlukları vs yoktu.ayrıca konu sahibi önce kağıt sütünde evlendi sonra düğün yaptı diye biliyorum .iyileşmeden mi evlendi iyileşmeden mi evlat edindi?konu çok saçma olmaya başladı

Allah sizden razı olsun.Güle güle büyütün bebeğinizi.Buradan okuyunca bile ne kadar istediğinizi mutlu olduğunuzu hissettim.Açıkçası kv nizin istememe sebebi bana aşırı saçma geldi.Ben olsam isteyip istememesiyle ilgilenmezdim mutluluğuma bakardım.

denizliligenc1995 denizliligenc1995 siteye girmişsiniz. Zahmet olacak size de ama, gelip bi cevap verin şu yorumlara başka konularda gezeceğinize.

Eklentiler

• 235D2E89-6A5A-4666-AEC4-D1C2E88FE851.jpeg
    235D2E89-6A5A-4666-AEC4-D1C2E88FE851.jpeg
    175,5 KB · Görüntüleme: 70
kenserde aynen dediğiniz sürede saç tekrar çıkıyor.arkadaşım da çıktı.öyle vücudunda morluklar çatlaklar falan da olmadı ağır bir tedavi süreci geçirmesine rağmen.en son yan komşum vefat eti kanserden.o da zayıfladı aşırı derecede.gene çatlakları morlukları vs yoktu.ayrıca konu sahibi önce kağıt sütünde evlendi sonra düğün yaptı diye biliyorum .iyileşmeden mi evlendi iyileşmeden mi evlat edindi?konu çok saçma olmaya başladı
Kendim tedavi sürecindeyim , o yüzden bana anlattıkları biraz doğru gelmedi, suçlamakta istemem ama inanamadım anlattıklarına.
Hem ben ve eşim evlat edindikten sonra kime ne demek düşer? Kayınvalidemde varsın kabul etmesin , banane, onane…

Kendim tedavi sürecindeyim , o yüzden bana anlattıkları biraz doğru gelmedi, suçlamakta istemem ama inanamadım anlattıklarına.
Hem ben ve eşim evlat edindikten sonra kime ne demek düşer? Kayınvalidemde varsın kabul etmesin , banane, onane…
çok geçmiş olsun allah şifanızı versin mübarek günlerde.kendisi gelip konuya anlatsın sitede zaten .açıklaması lazımm.

Olaya bak,
Sağ baştan saysak şu iki senede
-babaannesi koronadan öldü
-anaokulu öğrencisi bağırsak kanseri oldu
Daha evleneli bir sene olmamisken
-kocasi kanser oldu
-kendisi rahim kanseri oldu
-zavalli hayalı bebegin babası o dogmadan öldü
-zavalli hayalı bebegin annesi doğumda öldü.
Cus yani, bütün olumsuzluklar,hastaliklar mi bir insanı bulur. Gitsin kırk hamamda kırk tas su dokunsun gerçekse, hocalara okutsun, guslün şartlarını falan öğrensin. Yürüyen felaket gibi gezmesin
Ekleme yapıyorum, araya bir bağırsak kanseri de kendi için sıkıştırmış:KK57::KK57:

Yeni evlendim cicim ayı olması gerekirken eltiyle uğraşıyorum bağırsak hastalığı oldum stresten
Evli demek mutlu demek değil neler neler oluyor bir bilseniz

Konuya inanılmamış sanırım, üye nicki tanıdık geldi bana, gerçi konularını detaylı bilmiyorum. Ancak şu durum varsa;

Olaya bak,
Sağ baştan saysak şu iki senede
-babaannesi koronadan öldü
-anaokulu öğrencisi bağırsak kanseri oldu
Daha evleneli bir sene olmamisken
-kocasi kanser oldu
-kendisi rahim kanseri oldu
-zavalli hayalı bebegin babası o dogmadan öldü
-zavalli hayalı bebegin annesi doğumda öldü.
Cus yani, bütün olumsuzluklar,hastaliklar mi bir insanı bulur. Gitsin kırk hamamda kırk tas su dokunsun gerçekse, hocalara okutsun, guslün şartlarını falan öğrensin. Yürüyen felaket gibi gezmesin

Bunlar doğru değilse, bir kişinin bu kadar olumsuzluk yalanını arka arkaya sıralaması nasıl bir motivasyon gerektirir? Neden yapar bunu bir insan yani, anlayamadım. Babaannem "Ağzınızdan çıkana dikkat edin, hacet kapısı açık olur dua yerine geçer" diye çok der mesela. Bunların senaryosunu yazarken başına gerçekten gelebilme ihtimalinden hiç mi çekinmez?

Lakin tüm bu yazılanlar doğruysa iyi bir psikolojik sağlamlığı varmış konu sahibinin, ders diye okutulabilecek düzeyde. Evlat edinme sürecine hiç girmiyorum, bu kadar kolay bir şekilde işlemediğini biliyorum devlet nezlinde. Epey bir aşamadan geçiyor ebeveyn adayları. Başka türlü bir nüfusa geçirme durumu varsa onu bilemiyorum.

Siz yazınca ben baktım. Babasının memlekette tekstil fabrikası varmış. Diğer konusunda da babam biz düğüne hiçbirşeye katkıda bulunmayız demiş. Çok ilginç fabrika sahibi baba neden kızına çeyiz yapmak istemez ki ? Kanseri göremedim de mide ameliyatı konusu var :confused:
Yalan zeka işidir. Bir yalan söylersen onu devam etmek için tutarlı olman gerekir. Yazık ilgi çekmek için kafasından senaryo yazıyor demek. Ama böyle hassas bir konuda yapması çok vicdansızca. Şikayet ediyorum ben.

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Siz ne güzel insansınız ya. 😥 öz evladına ana babalık yapamayan onca insan varken bu merhametiniz beni çok duygulandırdı 🙏🏻

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl
Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim

Öksüz ve yetim bir bebeğe sahip çıktığınız için sizi el üstünde tutacağına, size sırtını dönen o insanı ikna edeceğim diye uğraşmayın. Kendinize dert etmeyin boşuna. Allah sizden razı olsun, bir bebeğe anne baba oldunuz.

X