Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

En kısa süre bekleyen 2 sene bekledi benim gördüğüm kadarıyla. Sosyal hizmetler il müdürü bir yakınım var, birazdan ona soracağım.
bir arkadaşım pandemi başlamadan 1 sene önce başvurdu, pandemi döneminde yurtlar çocuk vermedi kimseye.
daha geçen hafta pazartesi bir bebek alabildi heleki yeni doğan bebek icin yillarca bekleniyor yurttan almak icin.
oyle bir bebek gelecekte, sira size gelecekte vs vs.bir sürü prosedür.
bana bayanin bu kadar rahat tereyağindan kil çeker gibi bir bebegi evlat edinebilmesi imkansiz geliyor.
ortada alinmis bir bebek varsada yasal yollarla değildir.
köyde yasiyoruz demis bir sekilde bebegi bulup köyde doğum yaptim diyip gidip nufus mudurlugune kaydettirme ihtimali yurttan bu kadar kolay cocuk alma ihtimalinden daha kolay.

Allah sizden razı olsun kv zamanla alışır elbet akışına birakin

Konu fake mi ya, gözlerim dolmuştu halbusi.
Konu sahibi o gün haberlerde ne çıksa etkisinde kalan ..hayal dünyasında oradan oraya sürüklenen bir arkadaş bence..geçen yıl milletin çocuğunu kurtarıyormuş kaçırılacakkken ..2020 ekimde yeni evliymiş ..aralıkta ise babaannesi coronadan vefat etmeden önce "ölmek istemiyorum , torunum denizliligenc1995 in düğününü görecektim kurtarın beni " son sözlerini söylüyormuş

Yakinen tanıdığım biri aynı şekilde evlatlık edindi.
Bebeğin annesi doğumda ölmüş, zaten evde 4 çocuk vardı, baba 5iye bakamayacaktı.
Akraba oluyorlar. Baba verdi bebeği. Mahkemeye kararıyla evlatlık edinler, nüfuslarına geçirdiler. Çocuk şuan 7-8 yaşlarında, galiba 1 aylıktı evlatlık verildiğinde.
Öz babasıyla görüşüyor adam gelip çocuğu görüyor ailenin akrabası olarak tabiki, babası olduğunu bilmiyor. Sanırım 10 yaşına gelince psikolog eşliğinde evlatlık olduğu söylenecek.

Üşenme de oku eski konularını ..kaç çocuğu kurtarmış , eşi mi kansermiş kendisi mi..kaç ablası var ? Çözünce bana da haber ver benim kafam yandı
Olaya bak,
Sağ baştan saysak şu iki senede
-babaannesi koronadan öldü
-anaokulu öğrencisi bağırsak kanseri oldu
Daha evleneli bir sene olmamisken
-kocasi kanser oldu
-kendisi rahim kanseri oldu
-zavalli hayalı bebegin babası o dogmadan öldü
-zavalli hayalı bebegin annesi doğumda öldü.
Cus yani, bütün olumsuzluklar,hastaliklar mi bir insanı bulur. Gitsin kırk hamamda kırk tas su dokunsun gerçekse, hocalara okutsun, guslün şartlarını falan öğrensin. Yürüyen felaket gibi gezmesin

Ama kocası çok yakışıklı .

Bugün haberlerde gördüm bebeği boş araziye bırakmışlar ambulans hemşiresi bebeği emzirmiş.. Süt kızım oldu dedi nasıl mutlu oldum hemde o bebek için nasıl üzüldüm oda o kadar güzeldiki... Sizin yaptığınız gerçekten çok güzel bir şey Rabbim ne muradın varsa versin size o bebeğe aile oldunuz... Etrafı hiç takmayın herkes bişey söyler önemli olan sizin ve eşinizin düşüncesi ya bebeşi çok merak ettim fotosunu atabilirmisiniz özelden

Bende konuya inanmıştım

Üzülme,dünyada hala güzel şeyler oluyor.
Şu topigi onerebilirim, rastgele orta sayfalardan başlarsan yazan neredeyse herkesin çocuğuna kavuştuğunu okuyup mutlu olabilirsin
Kk evlat edinme topigi
Bugün güzel haberleri gördükçe içim acilmisti . Büşra hemsireyi görünce hele .

Evlat edinme süreci bu kadar kolay oluyor muydu cidden?
Bebek baslikta terk edilmiş, konuda önce yetim sonra öksüz kalmış.
Hanımefendi kendileri çocuk bile denemeden evlat edinmişler ama sonra diyorki kanser atlatmış çocuğu olmamış.
Ben bilemiyorum ne düşüneyim

Saçlar kemo ilacı kullanımı bitikten 6 ay sonra çakmaya başlıyor, 1 yıl sonra bağlanacak kadar uzamış oluyor….

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…