Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

böyle hassas bir konuda yalan söylenir mi?üyeyi siteden tanırım bdv de yazdıklarından ama bunlara çok şaştım.yeni üye fake konu olsa güler geçerdik de üye eski tonla da yazdığı şeyler var.hepsi mi yalandı?

Saçlar kemo ilacı kullanımı bitikten 6 ay sonra çakmaya başlıyor, 1 yıl sonra bağlanacak kadar uzamış oluyor….
kenserde aynen dediğiniz sürede saç tekrar çıkıyor.arkadaşım da çıktı.öyle vücudunda morluklar çatlaklar falan da olmadı ağır bir tedavi süreci geçirmesine rağmen.en son yan komşum vefat eti kanserden.o da zayıfladı aşırı derecede.gene çatlakları morlukları vs yoktu.ayrıca konu sahibi önce kağıt sütünde evlendi sonra düğün yaptı diye biliyorum .iyileşmeden mi evlendi iyileşmeden mi evlat edindi?konu çok saçma olmaya başladı

Allah sizden razı olsun.Güle güle büyütün bebeğinizi.Buradan okuyunca bile ne kadar istediğinizi mutlu olduğunuzu hissettim.Açıkçası kv nizin istememe sebebi bana aşırı saçma geldi.Ben olsam isteyip istememesiyle ilgilenmezdim mutluluğuma bakardım.

Kendim tedavi sürecindeyim , o yüzden bana anlattıkları biraz doğru gelmedi, suçlamakta istemem ama inanamadım anlattıklarına.
Hem ben ve eşim evlat edindikten sonra kime ne demek düşer? Kayınvalidemde varsın kabul etmesin , banane, onane…

çok geçmiş olsun allah şifanızı versin mübarek günlerde.kendisi gelip konuya anlatsın sitede zaten .açıklaması lazımm.

Ekleme yapıyorum, araya bir bağırsak kanseri de kendi için sıkıştırmış

Yeni evlendim cicim ayı olması gerekirken eltiyle uğraşıyorum bağırsak hastalığı oldum stresten
Evli demek mutlu demek değil neler neler oluyor bir bilseniz

Konuya inanılmamış sanırım, üye nicki tanıdık geldi bana, gerçi konularını detaylı bilmiyorum. Ancak şu durum varsa;

Bunlar doğru değilse, bir kişinin bu kadar olumsuzluk yalanını arka arkaya sıralaması nasıl bir motivasyon gerektirir? Neden yapar bunu bir insan yani, anlayamadım. Babaannem "Ağzınızdan çıkana dikkat edin, hacet kapısı açık olur dua yerine geçer" diye çok der mesela. Bunların senaryosunu yazarken başına gerçekten gelebilme ihtimalinden hiç mi çekinmez?

Lakin tüm bu yazılanlar doğruysa iyi bir psikolojik sağlamlığı varmış konu sahibinin, ders diye okutulabilecek düzeyde. Evlat edinme sürecine hiç girmiyorum, bu kadar kolay bir şekilde işlemediğini biliyorum devlet nezlinde. Epey bir aşamadan geçiyor ebeveyn adayları. Başka türlü bir nüfusa geçirme durumu varsa onu bilemiyorum.

Yalan zeka işidir. Bir yalan söylersen onu devam etmek için tutarlı olman gerekir. Yazık ilgi çekmek için kafasından senaryo yazıyor demek. Ama böyle hassas bir konuda yapması çok vicdansızca. Şikayet ediyorum ben.

Siz ne güzel insansınız ya. öz evladına ana babalık yapamayan onca insan varken bu merhametiniz beni çok duygulandırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…