- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle şeyler çok rencide edici. İsimsiz notlar filan başka yorumlarda da önerilmiş. Size böyle bir isimsiz email gelse ne düşünür, ne hissederdiniz? Karşındakine direkt ter koktuğunu, yıkanması gerektiğini söylemesi bile bu kadar gurur kırıcı değil. Bana farkında olduğum veya olmadığım bir kusurumdan dolayı böyle alaycı ve rencide edici isimsiz mesajlar gönderilse, bunu yapanın kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışır, ve yapanla arkadaşlığımı bitirirdim.google a terkokuyorsun yaz, bi site çıkacak karşına, arkadaşının maik adresini yazdığında ona isimsiz mail gidecek. ter koktuğunu düşünen birileri var bilmeni istedik diye. şimdi denedim kendimde tekrar gayet güzel çalışıyor. bi deneyin isterseniz. allah da yardımcınız olsun ter kokan insan ciddi bir sınav, benim için soğuma sebebi.
Böyle şeyler çok rencide edici. İsimsiz notlar filan başka yorumlarda da önerilmiş. Size böyle bir isimsiz email gelse ne düşünür, ne hissederdiniz? Karşındakine direkt ter koktuğunu, yıkanması gerektiğini söylemesi bile bu kadar gurur kırıcı değil. Bana farkında olduğum veya olmadığım bir kusurumdan dolayı böyle alaycı ve rencide edici isimsiz mesajlar gönderilse, bunu yapanın kim olduğunu ortaya çıkarmaya çalışır, ve yapanla arkadaşlığımı bitirirdim.
İş arkadaşınıza da not atmışsınızdır o zaman. Valla ben açık olmaktan yanayım. Rencide edecekseniz de yüzüne söyleyip edin. Buna cesaret edemeyip yeni yeni icatlar buluyor insanlar.bana böyle bir email gelse girer bi duş alırım. insanların bazen onların iyiliği için bile olsa dürüstçe yaklaşmak umulan tepkiyi vermiyor ne yazık ki, ayrıca ter kokmanın kusur olduğunu düşünmüyorum, tamamen bakımsızlıktan kaynaklanan bir şey olduğunu düşünüyorum. benim ofisimde bir adam var 8 saat beraberiz ve kolunun altında adam ölse bu kadar kokabilir ancak, aynı gömleği 25 gün giyiyor ve evet ne yazık ki durumu da gayyyeet iyi, yani yazık ya belki tek gömleği vardır gibi bir durum söz konusu değil, ter kokusunu yakınen yaşamayan bilmez, öğürdüğümü bilirim o kokudan. başka insanları rahatsız edecek ve öğürtecek kadar bir koku söz konusuysa o kokunun alınmaması imkansız kendinde. kokuyu alıp da önlemini almayan insanı da rencide ederim yani kimse kusura bakmasın mevlana değilim herkese gel gel.
neyse konu sahibinin kendi tercihi isimsiz not yazmak falan.
özür dilerim alıntı yapamıyorum yorumlarınız için binlerce kez teşekkürler. söylemeyi gerçekten çok isterim direk olarak ama bana alınıp kırılacakmış gibi geliyor açıkçası yani ne bileyim bi de koca sene aynı odada yüz yüze bakıcaz son senem ve kırgınlık küslük istemiyorum cidden. işte kendimce ima etmeye çalışıyorum bazen odadayken ya burası kötü kokuyor, camı açayım falan diyorum açıyorum. o da evet çok havasız kalmış açalım falan diyor. bazen ben kendi kendime onun yanında öf yaa sabahtan beri koştur koştur çok terledim, nefret ediyorum ter kokusundan, yurda gider gitmez banyoya giricem falan diyorum. bunları sürekli söylüyorum. son zamanlarda banyo konusunda biraz daha teşvik edici olmaya çalışıyorum hani mesela ben banyoya gireceğim zaman o da giriyor, 8 tane duşkabin var yandaki kabine o giriyor falan, çıkınca da oh mis gibi koktuk temiz temiz falan diyorum. alışverişlerimizi de beraber yaparız mesela, kendi kullandığım duş jelinden aldı o da, çok sevdi kokusunu falan. belki karbonat ya da deotak almaya falan da teşvik edebilirim onu. bi de şey, ağız bakımına da çok dikkat eden biri değil yani aslında odamdaki diğer kızlara da şöyle bi dikkat ettim gece yatmadan önce diş fırçalayan falan da yok benden başka. tabi ağız bakımı beni çok derin etkilemiyor çok yaklaşıp da suratıma konuşmadığı sürece. sanırım dişlerinde çürükler var ama ben genelde bana yaklaşarak konuşmasına müsade etmiyorum mesela. ama bazen çok mecbur kaldığında falan yaklaşıyor ve burnumdan nefes almıyorumo vakit, o da kokuyor çünkü. benim tek derdim bu kız değil ki, öbür oda arkadaşım da afedersiniz adet kokuyordu geçen gün ama bu aralar pek yok. yani ne diyeyim insanlık halidir olabilir belki ama bu arkadaşıma ne yapacağım, koca sene nasıl geçecek, belki sabrım taşar ve yüzüne karşı onu kırmadan söylerim belli olmaz. yani diş fırçalama konusunda bi olay yaşamıştık, dişlerini fırçalamaya gitti ve 30-40 sn sonra geldi. kızlardan biri de aa ne çabuk geldin, ne çabuk fırçaladın falan dedi. bu arkadaşım da ya sadece gözüken yerleri fırçalıyorum dedi, bunun üzerine kız dişlerin düzgün fırçalanması gerektiğini falan söyledi. ben şok tabi. bıktım artık şu yurtta 4 senedir şu kızların acayipliklerinden içimi buraya dökmek istedim