Kafayı yemek ile yememek arasındaki o ince çizgi

iş hayatı psikolojik olarak çok yorucu olabiliyor bazen ben de yeni bir yere başladım,

8 yıldır çok iş değiştirdim ama burdan da memnun kalamadım.

Internet telefon çekmiyor , patron çalışanlarını sürekli aşağılıyor, çalışanlar sürekli birbiriyle dalga geçiyor ve sürekli kadın olan çok dedikodu dönen ortamdayım. Asla sevemedim insanları, sanki hepsi seçilmiş gibi.
Biraz içime kapanıp işime bakayım diyorum laf atıp muhabbetlere dahil etmeye calısıyorlar, o dengeyı kuramadım bir türlü.

Dün aksam işyerindeki wc ye girdim ve maalesef psikolojik olarak yıprandığımı ve kafamı bir türlü toparlayamadığımı fark ettim.
2 kişi çalışıyormuş önceden ,şu an tek basımayım yaptığım işte, bunu bile söylediğimde siz önceki şu kişinin 10da biri etmezsiniz diye cevap alıyorum.
Bulunduğum sehırde imkanlar da sınırlı, of çok bunaldım
Burdakı iş konularını okumaya geldim :KK14:
maalesef her yerde bir sorun olabiliyor

Yazılı olarak iş devri yap. Devir yaptıgın her işi imza ile tutanak altına al. İş öğretme. Sen Amr değilsin ki. Yani hani senin altına eleman verirler. İş öğretirsin. Öyle bir durum yok. Yeni alınana iş devredilir.. kağıtların altına imza at.
İşin nasıl bir iş bilmiyorum ama eleman gelmemiş olsa bile word Excel beyaz kağıt yuruyen yarım işi yaz. Ne seviyede yaz.. eksiklerini yaz. Bütün işleri alt alta yaz. Sonra mail at. Kendileri devretsin.
işte istiyorlar ki ben giderken elemanı yetiştireyim bırakayım. birde bu konuda ki elemanı da çıkarttılar yetersiz diye bana kalkıp tekrar baştan başlatalım ihbar süreni dediler.

İşimde mükemmelim ancak benden beklenen ayak işlerini yapmadığım için işten çıkarılıyorum o yüzden de gelecek olana iş öğretmem bekleniyor. acil iş bulma derdim yok dinleneceğim bir süre ve bana kuş kadar zam yapıp durumlar sıkışık elden gelen bu deniliyor Ocak ayında ancak yeni başlayan elemana +10 bin fazla veriliyorsa ihbar sürem bittikten sonra bir dk daha durmam
Mantıklı olan da o zaten.
Maalesef bazı yerler böyle, işini düzgün yapan biz ne dersek o şekilde hareket ediyor zaten diye gözden çıkarılıyor.
Aslında imkan varken, kuş kadar maaşlara mecbur bırakılıyor insanlar.
Can sıkıcı ama hayatın da gerçekleri.

Hayırlısı olsun, dinlenmek iyi gelecektir.

işte istiyorlar ki ben giderken elemanı yetiştireyim bırakayım. birde bu konuda ki elemanı da çıkarttılar yetersiz diye bana kalkıp tekrar baştan başlatalım ihbar süreni dediler.
Sakin oyle bir sey yapmayin ,ne munasebet ?
Baska is buldum baslayacagim gelemem diyin . Bu ne boyle ya hem isten cikarticam hemde baskasina is ogrettire ekler olmayinca az daha kal yenisini bulalim ona ogret diyecekler .ihbar surenizda gunda 2 saat izniniz var onlari kullanin toplu olarak son günler gitmezsiniz ben hep oyle yaptim .sakın yeni birine ogretmeyin .Beni yeniden ise alin maasima zma yapin ozaman yeni gelene ogretirim diyin .yada yeni is buldum oraya gideceğim diyin.

Mantıklı olan da o zaten.
Maalesef bazı yerler böyle, işini düzgün yapan biz ne dersek o şekilde hareket ediyor zaten diye gözden çıkarılıyor.
Aslında imkan varken, kuş kadar maaşlara mecbur bırakılıyor insanlar.
Can sıkıcı ama hayatın da gerçekleri.

Hayırlısı olsun, dinlenmek iyi gelecektir.
inşallah teşekkür ederim.

Sakin oyle bir sey yapmayin ,ne munasebet ?
Baska is buldum baslayacagim gelemem diyin . Bu ne boyle ya hem isten cikarticam hemde baskasina is ogrettire ekler olmayinca az daha kal yenisini bulalim ona ogret diyecekler .ihbar surenizda gunda 2 saat izniniz var onlari kullanin toplu olarak son günler gitmezsiniz ben hep oyle yaptim .sakın yeni birine ogretmeyin .Beni yeniden ise alin maasima zma yapin ozaman yeni gelene ogretirim diyin .yada yeni is buldum oraya gideceğim diyin.
yoo planım var. o planla alakalı ödemelerimi de yaptım açıkçası. bu saatten sonra umrumda değil açıkçası. 2 saat izni de kullanıyorum her gün.

Allah kolaylık versin inşallah çok kolay da iş bulursunuz çayı kahveyi kendileri yapsın yeni gelecek elemana işi öğretmeniz zor olur ki muhasebe kolay değil ki hele hele yeni aldıkları eleman ful tecrübesizse çok sıkıntı
şu saatten sonra kimi bulurlarsa bulsunlar umurumda değil açıkçası. az kaldı çıkmama.

iş hayatı psikolojik olarak çok yorucu olabiliyor bazen ben de yeni bir yere başladım,

8 yıldır çok iş değiştirdim ama burdan da memnun kalamadım.

Internet telefon çekmiyor , patron çalışanlarını sürekli aşağılıyor, çalışanlar sürekli birbiriyle dalga geçiyor ve sürekli kadın olan çok dedikodu dönen ortamdayım. Asla sevemedim insanları, sanki hepsi seçilmiş gibi.
Biraz içime kapanıp işime bakayım diyorum laf atıp muhabbetlere dahil etmeye calısıyorlar, o dengeyı kuramadım bir türlü.

Dün aksam işyerindeki wc ye girdim ve maalesef psikolojik olarak yıprandığımı ve kafamı bir türlü toparlayamadığımı fark ettim.
2 kişi çalışıyormuş önceden ,şu an tek basımayım yaptığım işte, bunu bile söylediğimde siz önceki şu kişinin 10da biri etmezsiniz diye cevap alıyorum.
Bulunduğum sehırde imkanlar da sınırlı, of çok bunaldım
Burdakı iş konularını okumaya geldim :KK14:
Terbiyesiz herif lafa bak 10 da 1 i etmezsinizmiş

Back
X