Kafayı yemek ile yememek arasındaki o ince çizgi

Güncelleme : evet arkadaşlar sonradan kıza ben öğretmiyor gibi bi ithama maruz kaldım yöneticilerim tarafından. Bir çok mesleki terimi bilmediği söylememe rağmen dönüp bana olabilir bilgi eksikliği vardır dediler

güncelleme 2 : bu kişi ile devam etmeme kararı aldılar. bana da ihbar süreni yeniden başlatalım. detaylı arayışa girelim dediler.

Böyle işverenlere de ayar oluyorum yani.

Bir insan işi bilmiyorsa bilmiyordur, zaten işten çıkarttığın kişinin de mükemmel bir vaziyette iş öğretmesini de beklememek lazım.
Karşındakini madur ediyorsun, sonra da bekliyorsun sana vefa göstersin. En başında bu yanlış.

Diğer yandan senin açından bir noktada maaş alacaksın, avantajlı yanından bak.
Eğer hemen farklı bir işe girmeyeceksen, hazırda bir aday iş yeri yoksa, geçirdiğin vakti böyle düşün derim, moralini bozma.
Buradan işin bitince, tekrar çalışmaya devam edeceksen de bir yandan iş görüşmelerini gözden geçir ve başvurularda bulun.
Başvurulara çağırılırsan da git derim.
Umarım iş devretmeni gerektirecek yeni gelen daha aklı başında biri olur.

Böyle işverenlere de ayar oluyorum yani.

Bir insan işi bilmiyorsa bilmiyordur, zaten işten çıkarttığın kişinin de mükemmel bir vaziyette iş öğretmesini de beklememek lazım.
Karşındakini madur ediyorsun, sonra da bekliyorsun sana vefa göstersin. En başında bu yanlış.

Diğer yandan senin açından bir noktada maaş alacaksın, avantajlı yanından bak.
Eğer hemen farklı bir işe girmeyeceksen, hazırda bir aday iş yeri yoksa, geçirdiğin vakti böyle düşün derim, moralini bozma.
Buradan işin bitince, tekrar çalışmaya devam edeceksen de bir yandan iş görüşmelerini gözden geçir ve başvurularda bulun.
Başvurulara çağırılırsan da git derim.
Umarım iş devretmeni gerektirecek yeni gelen daha aklı başında biri olur.
İşimde mükemmelim ancak benden beklenen ayak işlerini yapmadığım için işten çıkarılıyorum o yüzden de gelecek olana iş öğretmem bekleniyor. acil iş bulma derdim yok dinleneceğim bir süre ve bana kuş kadar zam yapıp durumlar sıkışık elden gelen bu deniliyor Ocak ayında ancak yeni başlayan elemana +10 bin fazla veriliyorsa ihbar sürem bittikten sonra bir dk daha durmam

Ay ben de merak ediyorum. Böyle işverenler aldığı karardan dolayı acı çeksin istiyorum. Yılmaz gibi Allah a havale edip karşılığını şakk diye görmek istiyorum 😁😁 ( yılmazı bilmeyen yoktur sanırım ama yazayım gibi dizisi yılmaz :))))

hem sebepsiz yere kovulacagim hem isleri eksiksiz gitsin diye yeni gelen kıt kisiye bir sey anlatmak icin kendimi yoracagim 😅
müdürle masan dipdibe olsun ne olacak? adam zaten kovmus seni. tekrar mi kovacak? sunun surasinda son haftalarin da bitsin metroda gorsen yer vermeyeceğin biri haline gelecek.

Ay ben de merak ediyorum. Böyle işverenler aldığı karardan dolayı acı çeksin istiyorum. Yılmaz gibi Allah a havale edip karşılığını şakk diye görmek istiyorum 😁😁 ( yılmazı bilmeyen yoktur sanırım ama yazayım gibi dizisi yılmaz :))))
Aldıkları ahlar bu işverenlere yeter de artar bile
Nasıl şak diye gördüler ay merak ettim🤭

İşe alınan o işten çıkarılan sizsiniz.
Öğrenmeye çabalayacak olan o He He diyin geçin açıkçası öğrenmiş öğrenmemiş hiç umurunuzda olmasın siz anlatın geçin öğrenip öğrenöediğiyle ilgilenmeyin zaten müdür napacak şu saatten sonra sonuçta siz anlatıyorsunuz

ahaha duymuştum gibi dizisini :) aminnn
hem sebepsiz yere kovulacagim hem isleri eksiksiz gitsin diye yeni gelen kıt kisiye bir sey anlatmak icin kendimi yoracagim 😅
müdürle masan dipdibe olsun ne olacak? adam zaten kovmus seni. tekrar mi kovacak? sunun surasinda son haftalarin da bitsin metroda gorsen yer vermeyeceğin biri haline gelecek.

kesinlikle öyle

İşe gitmeniz yeterli. Kaldiki yarim gün is arama izni kullanabilirsiniz.
günde 2 saat. kullanıyorum
Sana muhtaç olsunlar ne deyim
aminn
İşe alınan o işten çıkarılan sizsiniz.
Öğrenmeye çabalayacak olan o He He diyin geçin açıkçası öğrenmiş öğrenmemiş hiç umurunuzda olmasın siz anlatın geçin öğrenip öğrenöediğiyle ilgilenmeyin zaten müdür napacak şu saatten sonra sonuçta siz anlatıyorsunuz
o kişiden memnun kalmadılar gönderdiler onu da.

İşimde mükemmelim ancak benden beklenen ayak işlerini yapmadığım için işten çıkarılıyorum o yüzden de gelecek olana iş öğretmem bekleniyor. acil iş bulma derdim yok dinleneceğim bir süre ve bana kuş kadar zam yapıp durumlar sıkışık elden gelen bu deniliyor Ocak ayında ancak yeni başlayan elemana +10 bin fazla veriliyorsa ihbar sürem bittikten sonra bir dk daha durmam
keşke herkes senın gibi omurgalı oalbilse,

Senın gösterdiğin şu davranışı göstermeyen çok insan tanıyorum.

sonuçta benim görev tanımın değilken neden ayak işi de yapayım ki. ya da sırf birilerinin eşi diye onun evrak işlerini sırtlanayım
iş hayatı psikolojik olarak çok yorucu olabiliyor bazen ben de yeni bir yere başladım,

8 yıldır çok iş değiştirdim ama burdan da memnun kalamadım.

Internet telefon çekmiyor , patron çalışanlarını sürekli aşağılıyor, çalışanlar sürekli birbiriyle dalga geçiyor ve sürekli kadın olan çok dedikodu dönen ortamdayım. Asla sevemedim insanları, sanki hepsi seçilmiş gibi.
Biraz içime kapanıp işime bakayım diyorum laf atıp muhabbetlere dahil etmeye calısıyorlar, o dengeyı kuramadım bir türlü.

Dün aksam işyerindeki wc ye girdim ve maalesef psikolojik olarak yıprandığımı ve kafamı bir türlü toparlayamadığımı fark ettim.
2 kişi çalışıyormuş önceden ,şu an tek basımayım yaptığım işte, bunu bile söylediğimde siz önceki şu kişinin 10da biri etmezsiniz diye cevap alıyorum.
Bulunduğum sehırde imkanlar da sınırlı, of çok bunaldım
Burdakı iş konularını okumaya geldim :KK14:

Yazılı olarak iş devri yap. Devir yaptıgın her işi imza ile tutanak altına al. İş öğretme. Sen Amr değilsin ki. Yani hani senin altına eleman verirler. İş öğretirsin. Öyle bir durum yok. Yeni alınana iş devredilir.. kağıtların altına imza at.
İşin nasıl bir iş bilmiyorum ama eleman gelmemiş olsa bile word Excel beyaz kağıt yuruyen yarım işi yaz. Ne seviyede yaz.. eksiklerini yaz. Bütün işleri alt alta yaz. Sonra mail at. Kendileri devretsin.

Back
X