- 30 Ocak 2013
- 29.414
- 43.901
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
inşallah hayırlısı :) teşekkürler.Umarim daha iyi bir is bulursunuz en kisa zamanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah hayırlısı :) teşekkürler.Umarim daha iyi bir is bulursunuz en kisa zamanda
Elemanı çıkardılar mı iştengüncelleme: devam etmeme kararı aldılar. bana da ihbar süreni yeniden başlatalım. detaylı arayışa girelim dediler.
evet gönderdilerElemanı çıkardılar mı işten
Ben işverenin yerinde olsam sizin taleplerinizi kabul edip sizi elimde tutmaya çalışırım ki bence bu gidişle böyle olacakevet gönderdiler
Güncelleme : evet arkadaşlar sonradan kıza ben öğretmiyor gibi bi ithama maruz kaldım yöneticilerim tarafından. Bir çok mesleki terimi bilmediği söylememe rağmen dönüp bana olabilir bilgi eksikliği vardır dediler
güncelleme 2 : bu kişi ile devam etmeme kararı aldılar. bana da ihbar süreni yeniden başlatalım. detaylı arayışa girelim dediler.
Bu kadar kırgınlığın üzerine kalmak istemem açıkçasıBen işverenin yerinde olsam sizin taleplerinizi kabul edip sizi elimde tutmaya çalışırım ki bence bu gidişle böyle olacak
İşimde mükemmelim ancak benden beklenen ayak işlerini yapmadığım için işten çıkarılıyorum o yüzden de gelecek olana iş öğretmem bekleniyor. acil iş bulma derdim yok dinleneceğim bir süre ve bana kuş kadar zam yapıp durumlar sıkışık elden gelen bu deniliyor Ocak ayında ancak yeni başlayan elemana +10 bin fazla veriliyorsa ihbar sürem bittikten sonra bir dk daha durmamBöyle işverenlere de ayar oluyorum yani.
Bir insan işi bilmiyorsa bilmiyordur, zaten işten çıkarttığın kişinin de mükemmel bir vaziyette iş öğretmesini de beklememek lazım.
Karşındakini madur ediyorsun, sonra da bekliyorsun sana vefa göstersin. En başında bu yanlış.
Diğer yandan senin açından bir noktada maaş alacaksın, avantajlı yanından bak.
Eğer hemen farklı bir işe girmeyeceksen, hazırda bir aday iş yeri yoksa, geçirdiğin vakti böyle düşün derim, moralini bozma.
Buradan işin bitince, tekrar çalışmaya devam edeceksen de bir yandan iş görüşmelerini gözden geçir ve başvurularda bulun.
Başvurulara çağırılırsan da git derim.
Umarım iş devretmeni gerektirecek yeni gelen daha aklı başında biri olur.
Sana muhtaç olsunlar ne deyimBu kadar kırgınlığın üzerine kalmak istemem açıkçası
Aldıkları ahlar bu işverenlere yeter de artar bileAy ben de merak ediyorum. Böyle işverenler aldığı karardan dolayı acı çeksin istiyorum. Yılmaz gibi Allah a havale edip karşılığını şakk diye görmek istiyorum( yılmazı bilmeyen yoktur sanırım ama yazayım gibi dizisi yılmaz :))))
muhtemelen istedikleri gibi birini bulamayınca panik olacaklar ancak bozuldularNe kadar ihbarınız kaldı, panik oldular mı siz baştan başlamayı kabul etmeyince?
ahaha duymuştum gibi dizisini :) aminnnAy ben de merak ediyorum. Böyle işverenler aldığı karardan dolayı acı çeksin istiyorum. Yılmaz gibi Allah a havale edip karşılığını şakk diye görmek istiyorum( yılmazı bilmeyen yoktur sanırım ama yazayım gibi dizisi yılmaz :))))
hem sebepsiz yere kovulacagim hem isleri eksiksiz gitsin diye yeni gelen kıt kisiye bir sey anlatmak icin kendimi yoracagim
müdürle masan dipdibe olsun ne olacak? adam zaten kovmus seni. tekrar mi kovacak? sunun surasinda son haftalarin da bitsin metroda gorsen yer vermeyeceğin biri haline gelecek.
günde 2 saat. kullanıyorumİşe gitmeniz yeterli. Kaldiki yarim gün is arama izni kullanabilirsiniz.
aminnSana muhtaç olsunlar ne deyim
o kişiden memnun kalmadılar gönderdiler onu da.İşe alınan o işten çıkarılan sizsiniz.
Öğrenmeye çabalayacak olan o He He diyin geçin açıkçası öğrenmiş öğrenmemiş hiç umurunuzda olmasın siz anlatın geçin öğrenip öğrenöediğiyle ilgilenmeyin zaten müdür napacak şu saatten sonra sonuçta siz anlatıyorsunuz
keşke herkes senın gibi omurgalı oalbilse,İşimde mükemmelim ancak benden beklenen ayak işlerini yapmadığım için işten çıkarılıyorum o yüzden de gelecek olana iş öğretmem bekleniyor. acil iş bulma derdim yok dinleneceğim bir süre ve bana kuş kadar zam yapıp durumlar sıkışık elden gelen bu deniliyor Ocak ayında ancak yeni başlayan elemana +10 bin fazla veriliyorsa ihbar sürem bittikten sonra bir dk daha durmam
sonuçta benim görev tanımın değilken neden ayak işi de yapayım ki. ya da sırf birilerinin eşi diye onun evrak işlerini sırtlanayımkeşke herkes senın gibi omurgalı oalbilse,
Senın gösterdiğin şu davranışı göstermeyen çok insan tanıyorum.
iş hayatı psikolojik olarak çok yorucu olabiliyor bazen ben de yeni bir yere başladım,sonuçta benim görev tanımın değilken neden ayak işi de yapayım ki. ya da sırf birilerinin eşi diye onun evrak işlerini sırtlanayım