- 2 Nisan 2024
- 2.231
- 2.286
- 48
- Konu Sahibi yazarhanim35
Müdür ordaysa daha da iyi. Siz düzgün anlattıktan sonra işi anlayıp anlamamak onda artık. Telefon eldeyse de söyleyin bilinsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevindim o zaman. Doğruymuş demek kiVar evet kullanıyorum
Dedim de zaten telefonu bırakın da izleyin dedimMüdür ordaysa daha da iyi. Siz düzgün anlattıktan sonra işi anlayıp anlamamak onda artık. Telefon eldeyse de söyleyin bilinsin.
Açık açık dedim bakın izleyin ben önümüzdeki aydan sonra yokum sorabileceğin başka kimse yok dedimSevindim o zaman. Doğruymuş demek ki
Bence siz boşu boşuna boğazınızı yormayın. Çok zorlanırsanız “daha x gün anlatmıştım ya onu iki kere, tam olarak nesini anlayamadın?” diye suratına boş boş bakın. Kendi sorumluluğunu hissettirmek için ben öyle yapardım. Bu tarz cümlelerle pekiştirirdim o ana göre. Böylece belki kendini biraz daha anlamaya zorlar. Şimdi nasıl olsa yazarhanim anlatıyor diye bir kulağından girip diğerinden çıkıyordur.
Merhaba 4 gün normal ama 1 hafta tamamlanınca artık yapması gerekir. Bende iş yerinde iş bilmeyen biriyle calışıyordum 1 hafta sonra sana yardım etmem artık calışabilmelisin hergün aynı işi yapıyoruz , sana farklı bişey öğretmiyorum, kendi işim var elimde yoğunum ve artık tek başına calışabilmelisin dedim. Neyse tamam dedi surat astıGünaydın kızlar
İşveren tarafından iş akdim sonlandırıldı şu an ihbar süremdeyim. Yerime biri başladı sözde işleyişi gösterip işe adapte edeceğim. Ama yok 4 gündür kafayı yemek üzereyim bir şeyi 10 kere anlatıyorum. Program üzerinden gösteriyorum notlar veriyorum ama yok dönüp tekrar soruyor aynı şeyi çünkü anlamamış. Dönüp mesleki terimleri bile anlatmak zorunda kalıyorum çünkü xx makbuzu bile desem bana dönüyor o ne diyor. Bu kişi birde +20 sene bu meslekte çalışmış. Çıldırmak üzereyim. İş olmadığında notlarınıza göz gezdirin isterseniz aşinalık olsun ya da programa göz atın diyorum telefonu eline alıyor.
4 gündür habire anlatmaktan bugün sabah uyandığımda boğazlarım tahrişten acıyordu.
Aman anlatmamayım lüksüm de yok müdürümle masam dip dibe anlatıp anlatmadığımı dinliyor habire
Günaydın kızlar
İşveren tarafından iş akdim sonlandırıldı şu an ihbar süremdeyim. Yerime biri başladı sözde işleyişi gösterip işe adapte edeceğim. Ama yok 4 gündür kafayı yemek üzereyim bir şeyi 10 kere anlatıyorum. Program üzerinden gösteriyorum notlar veriyorum ama yok dönüp tekrar soruyor aynı şeyi çünkü anlamamış. Dönüp mesleki terimleri bile anlatmak zorunda kalıyorum çünkü xx makbuzu bile desem bana dönüyor o ne diyor. Bu kişi birde +20 sene bu meslekte çalışmış. Çıldırmak üzereyim. İş olmadığında notlarınıza göz gezdirin isterseniz aşinalık olsun ya da programa göz atın diyorum telefonu eline alıyor.
4 gündür habire anlatmaktan bugün sabah uyandığımda boğazlarım tahrişten acıyordu.
Aman anlatmamayım lüksüm de yok müdürümle masam dip dibe anlatıp anlatmadığımı dinliyor habire
Ben onu da yapmıyorum çnkü telefonu ne zaman elime alsam oda alıyorİhbar tazminatı vermiyorlar zaten ne olacak?
Yerinizde olsam az az anlatır bırakırım
Ben birinin yerrine gelmiştim o kadar kötü anlattı ki bana işi.
Habire de telefonla konuşmaya gidip işi savsaklamıstı sonucta cıkarılmış![]()
Vicdanen onu yapamıyorum işte tabiOzel sektörde isten cikarilinca veya az maas nedeniyle is degistirilirken iş devri yapılmaz
İhbar suresinde yatilirkac yerde calistim hep boyleydi .beni isten cikaracaklar bide millte is ogretmekle mi ugrasacagim :) alin cayinizi kahvenizi is ogretir gibi yapip muhabbet edin .sizde bir hossuniz .isi ogretmezseniz ne yapacaklar
Hatta ihbar surenizde isinize gitmeseniz ne olacak ?
Sokuyorum lafımı zaten ben gidince ne yapacaksın falan diyeMerhaba 4 gün normal ama 1 hafta tamamlanınca artık yapması gerekir. Bende iş yerinde iş bilmeyen biriyle calışıyordum 1 hafta sonra sana yardım etmem artık calışabilmelisin hergün aynı işi yapıyoruz , sana farklı bişey öğretmiyorum, kendi işim var elimde yoğunum ve artık tek başına calışabilmelisin dedim. Neyse tamam dedi surat astıaradan 1 hafta geçti yine aynu vardıyaya denk geldik. Yine döndük mü başa ! Arkadaşım dedim senin iş anlaşman var benimle aynı maaşı alıyosun calışmasını bileceksin dakka başı senin işlerini yapamam dedim
bi kıyamet koptu bi kıyameeet ya rabbi nasıl ağlıyor elimden geleni yapmıştım oysakii:))
takma göster yine sen ama arada laf soksan iyi edersin![]()
Vicdanım el vermedi işte dımdızlak bırakmayaSorumluluk bilincine örnek gösterilecek insansınız.
Zaten işveren tarafından iş akdine son verilmiş.
Alınan elemanı belli ki beğenmişler almışlar.
Anlat, yalan yanlış yapsın, yapamadığını da iş veren görsün.
Seni bağlamaz.
İhbar süreni doldurur, yoluna bakarsın.
Anlatman gereken kadar anlat, yorma kendini kısaca.
Bi daha bi daha işten kovacak değiller ya...
Güncelleme : evet arkadaşlar sonradan kıza ben öğretmiyor gibi bi ithama maruz kaldım yöneticilerim tarafından. Bir çok mesleki terimi bilmediği söylememe rağmen dönüp bana olabilir bilgi eksikliği vardır dediler
Kabul etmeyin. Sizi isten cikarma nedenleri ne?güncelleme: devam etmeme kararı aldılar. bana da ihbar süreni yeniden başlatalım. detaylı arayışa girelim dediler.
Ayak işlerini yapmayı kabul etmediğim için. Tabiki de almadım başka şeyler de öğrendim mesela bana 3 kuruş zam yapıp yeni gelene verecekleri maaşı falan da. Kalmam bu saatten sonraOldu...
Hiç basa alma.
Niye çıkarıyorlar ki seni bu kadar işi biliyırsan. Kabul etme.
Ne halleri varsa görsünler.
Kendim de söyledim ben iş devri yapmakla yükümlüyüm iş öğretmek benim görevim değil diyeBir şey öğretme zorunluluğun yok ki ablacığım. O elemanı aldılarsa, isi yapacagını düşünerek almışlardır sana güvenerek değil. Işin yapılması yeni elemanın ve şirketin derdi, senin değil. Bir şey öğretme zorunluluğun da yok. Biri seni işten cıkarıyorsa emegini istemiyor demektir. Istemiyorlarsa da vermezsin, isteyeni bulursun olur biter.
Ayak işlerini yapmayı kabul etmediğim için. Tabiki de kabul etmedim. başka şeyler de öğrendim mesela bana 3 kuruş zam yapıp yeni gelene verecekleri maaşı falan da. Kalmam bu saatten sonraKabul etmeyin. Sizi isten cikarma nedenleri ne?
Umarim daha iyi bir is bulursunuz en kisa zamandaAyak işlerini yapmayı kabul etmediğim için. Tabiki de kabul etmedim. başka şeyler de öğrendim mesela bana 3 kuruş zam yapıp yeni gelene verecekleri maaşı falan da. Kalmam bu saatten sonra