Yöresel Tarif Tepsi oruğu / Sini köftesi (Sponsorum duru bulgur:)

Yöresel Yemekler
Ellerine sağlık çok güzel bir yemek. Ben hatayliyim orada buna patates eklemeden yuvarlak yapıp içine kıyma koyup kapatıyoruz birde başka tarif olan patatesli harç yapıp yaninada Kıyma kavurup yiyoruz. Bu tarif ikisinin birleşimi gibi. Çok güzel olmuş daha önce bu şekilde yememistim. Başarılar dilerim

Tesekkur ederım cnm
Yarısmanın en guzel yanı yenı tarıfler ogrenmek bence
Bıde boyle denersın ıns..
Yuvarlak acıp kapatıyoruz dedıgın ıclı kofteye benzeyen bı tarıf galıba yassı kapatıyolar onuda denemek ıstıyorum bı ara

Mükemmel ellerinize sağlık yaparım bende bu lezzettenn tadı içli köfte gibidir.. yarışmada başarılar..

Tarifini dun aksam denedim cok begendi bizimkiler bayildi

aaa bu bildiğimiz içli köftenin tepsi de ki hali,hem daha pratik,valla harika görünüyor,içli köfteye de bulgurlu etli herşeye de bayılırım,yanında birde ayran ...olsa da yesek

ellerinize sağlık,yarışma da başarılar dilerim.

Benim gibi içli köfte açmakta zorlananlar için pratik bir tarif. Lezzetli de oluyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim :)

Evet cnm hem pratık hem lezzetlı gercekten:)
Tesekkur ederım

Merhaba tarifiniz çok güzel elinize sağlık, ben bugün yapıp dolaba koysam da yarın fırında pişirsem birşey olur mu acaba tadı kötüleşir mi ?
Tesekkur ederim
Fakat ben bir gun onceden yapip denemedim hic ama buna benzer yapip buzluga attim cikartip ustune tereyag koyup pisirdim oldu:)
Tarif ayni sadece biraz irmik eklemistim elimde acip ic harci koydum kapattim maffin tepsisine strecfilm koyup onda sekillendirdim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…