- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
- 598
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
-
Tesekkur ederım cnmEllerine sağlık çok güzel bir yemek. Ben hatayliyim orada buna patates eklemeden yuvarlak yapıp içine kıyma koyup kapatıyoruz birde başka tarif olan patatesli harç yapıp yaninada Kıyma kavurup yiyoruz. Bu tarif ikisinin birleşimi gibi. Çok güzel olmuş daha önce bu şekilde yememistim. Başarılar dilerim
Cok tesekkur ederımMükemmel ellerinize sağlık yaparım bende bu lezzettenn tadı içli köfte gibidir.. yarışmada başarılar..
Ay oylemı cok sevındım begenmenızeTarifini dun aksam denedim cok begendi bizimkiler bayildi
Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim Yarışması,Yarışmacı Röportajları
Yardımlarınız için teşekkür ederim..
Cok tesekkur ederımÇok güzel görünüyor... Elinize sağlık bu yarışma zorlu geçer
Evet cnm hem pratık hem lezzetlı gercekten:)aaa bu bildiğimiz içli köftenin tepsi de ki hali,hem daha pratik,valla harika görünüyor,içli köfteye de bulgurlu etli herşeye de bayılırım,yanında birde ayran ...olsa da yesek
ellerinize sağlık,yarışma da başarılar dilerim.
Cok tesekkur ederımBenim gibi içli köfte açmakta zorlananlar için pratik bir tarif. Lezzetli de oluyor. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim :)
Merhaba tarifiniz çok güzel elinize sağlık, ben bugün yapıp dolaba koysam da yarın fırında pişirsem birşey olur mu acaba tadı kötüleşir mi ?Cok tesekkur ederım
Canı ıclı kofte cekenler ıcın pratık tarıf:)
Tesekkur ederimMerhaba tarifiniz çok güzel elinize sağlık, ben bugün yapıp dolaba koysam da yarın fırında pişirsem birşey olur mu acaba tadı kötüleşir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?