- 28 Haziran 2011
- 59.430
- 149.933
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olayı merak ediyorum ne olmuş olabilirMaziyi hatırlayalım masterchefte yapılıyor bu akşam nevos
Bende var ya çatlıyorum canom,acaba Çağatay mi gidiyorBen olayı merak ediyorum ne olmuş olabilir
Ne kaçırıyorumBen olayı merak ediyorum ne olmuş olabilir
Masterchefte olay var bu aksamNe kaçırıyorum
Muhteşem bir tat herkesin atması lazımMaziyi hatırlayalım masterchefte yapılıyor bu akşam nevos
Hele benimMuhteşem bir tat herkesin atması lazım
TV yok cırcırların sesini dinliyorum bir yandan sinekler öpücük konduruyorMasterchefte olay var bu aksam
Mutlaka denemelisinHele benim
Biz sana anlatırız nevos, herkes agliyor şaşırıyor falanTV yok cırcırların sesini dinliyorum bir yandan sinekler öpücük konduruyor
Burada o yaprağı bulmak imkansız nevos kiraz alırken bile yaprak olmuyor ustundeMutlaka denemelisin
TamamBiz sana anlatırız nevos, herkes agliyor şaşırıyor falan
Bence iki kişi birden de gidebilir gibi geldi yoksa bu kadar abartmazlardıBende var ya çatlıyorum canom,acaba Çağatay mi gidiyor
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacakNe kaçırıyorum
Daha önemli biri benceBence birisi tabağını düşürdü eleme olmadan direkt birisi elenecek gibi bişey
İsim de vereyim eda bakın edanin başına bişey gelecek bence
Bizimde eskiden satılmazdı. Şimdi salamura satılıyor. Biz genelde tanıdıklarını bahçeden falan toplarız. Kvnin bahçede var.Burada o yaprağı bulmak imkansız nevos kiraz alırken bile yaprak olmuyor ustunde
Yasin obuz eda gidecek diyordu bugün instadaBence birisi tabağını düşürdü eleme olmadan direkt birisi elenecek gibi bişey
İsim de vereyim eda bakın edanin başına bişey gelecek bence
O zaman olay varBence iki kişi birden de gidebilir gibi geldi yoksa bu kadar abartmazlardı
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacak
Evet çok abartılı birsey var, catladimBence iki kişi birden de gidebilir gibi geldi yoksa bu kadar abartmazlardı
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacak