Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olayı merak ediyorum ne olmuş olabilirMaziyi hatırlayalımmasterchefte yapılıyor bu akşam nevos
![]()
Bende var ya çatlıyorum canom,acaba Çağatay mi gidiyorBen olayı merak ediyorum ne olmuş olabilir![]()
Masterchefte olay var bu aksamNe kaçırıyorum![]()
Muhteşem bir tat herkesin atması lazımMaziyi hatırlayalımmasterchefte yapılıyor bu akşam nevos
![]()
TV yok cırcırların sesini dinliyorum bir yandan sinekler öpücük konduruyorMasterchefte olay var bu aksam![]()
Biz sana anlatırız nevos, herkes agliyor şaşırıyor falanTV yok cırcırların sesini dinliyorum bir yandan sinekler öpücük konduruyor![]()
Burada o yaprağı bulmak imkansız nevosMutlaka denemelisin![]()
TamamBiz sana anlatırız nevos, herkes agliyor şaşırıyor falan![]()
Bence iki kişi birden de gidebilir gibi geldiBende var ya çatlıyorum canom,acaba Çağatay mi gidiyor![]()
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacakNe kaçırıyorum![]()
Daha önemli biri benceBence birisi tabağını düşürdü eleme olmadan direkt birisi elenecek gibi bişey
İsim de vereyim eda bakın edanin başına bişey gelecek bence![]()
Bizimde eskiden satılmazdı. Şimdi salamura satılıyor. Biz genelde tanıdıklarını bahçeden falan toplarız. Kvnin bahçede var.Burada o yaprağı bulmak imkansız nevoskiraz alırken bile yaprak olmuyor ustunde
![]()
Yasin obuz eda gidecek diyordu bugün instadaBence birisi tabağını düşürdü eleme olmadan direkt birisi elenecek gibi bişey
İsim de vereyim eda bakın edanin başına bişey gelecek bence![]()
O zaman olay varBence iki kişi birden de gidebilir gibi geldiyoksa bu kadar abartmazlardı
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacak![]()
Evet çok abartılı birsey var, catladimBence iki kişi birden de gidebilir gibi geldiyoksa bu kadar abartmazlardı
Fragaman veriyorlar iki gündür 1000 de 1 görülen bişey vs diye ağlıyorlar falan bakalım ne olacak![]()