- 14 Haziran 2019
- 13.303
- 47.038
Cok teşekkürler minnoş begenmene sevindimÇok güzel görünüyor acıktım ya ellerine sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkürler minnoş begenmene sevindimÇok güzel görünüyor acıktım ya ellerine sağlık canım
Sunumunda çok güzel olmuşCok teşekkürler minnoş begenmene sevindim
Bi farklılık olsun dedim canım benim cok sagollSunumunda çok güzel olmuş
Cok teşekkürlerEllerine sağlık çok güzel görünüyor
Canımm cok teşekkürler begenmene sevındım inşallahÇok güzel olmuş canım,eline sağlık, konsept harika başarılar dilerim
Amanitaaaam begendin miii tesekkür ederimmm gel bi sarılayımmBeheyy vicdansizzz beheyyyyy bu yapilir mi
Ellerine sağlık ba yil dimmmm sunum sahane
Begenmez miyim ya sunumlarin hep harika senin oyş bende sarılam saaaAmanitaaaam begendin miii tesekkür ederimmm gel bi sarılayımm
Çiçeksin sen çiçeeek sagol kuşumBegenmez miyim ya sunumlarin hep harika senin oyş bende sarılam saaa
Çiçeksin sen çiçeeek sagol kuşum
Cennaam şimdi gordumm arada kalmıs dadlu yorumuun teşekkür ederimmm4×4luk olmuş, ellerine sağlık canım Yarismada bol şanslar
Rica ederim kuzumCennaam şimdi gordumm arada kalmıs dadlu yorumuun teşekkür ederimmm
Rica ederim kuzum
hanım ablaaam cok tesekkur ederım belkı uzaktan bakmadıgımız gunlerde geliirEllerine sağlık olsun mervişim harika olmuş,uzaktan baktım olsada yesek dedim yarışmada başarılar diliyorum..
yasicim coook tesekkur ederımm merciler sanaaEllerine, emeğine sağlık canım parim. Yarışmada başarılar diliyorum
Rica ederim mevişim ne demek,inşallah canım benimhanım ablaaam cok tesekkur ederım belkı uzaktan bakmadıgımız gunlerde geliir