Tepem attı yine!

burdaaaaaaaaaa.... benim nisanlimda öyle. yegenlerine çok düskün.... sinir oluyorum.
hatta bitane var okadar bilmis ki, hiç sevmiyorum kizi daha 4-5 yasinda. ama kiz beni çok seviyor sariliyor geliyor kucagima oturuyor. ama eltimide pek sevmem belki ondan kaynaklidir

ohaaaa seninki değişik bir vaka iyi şeyler gelmedi aklıma

ilk baslarda benimde gelmiyordu dogrusu. Heleki cinsel iliskiden sonra olan muhabbetlerde onlardan bahsetmesi.
Ama artik anladim, cinsel iliski bittikten sonra o konu esim icin kapanmis oluyor, yani o ondan sonra her konu hakkinda konusuyor, isyerinde yaptiklarini anlatir veya ertesi gün icin yaptigi planlari anlatir vs. o yüzden artik garip gelmiyor bana ama yinede sinir oluyorum iste arada sirada cocuklardan bahsedince

Sevmek güzel şey.
Ben de severim elbette.
Ama evliliğime kötü etkisi olacak bir kavgamız, anımız varsa bir zahmet bana göstermeden
sevsin diyorum. Ben eşim için bu kadarını yapardım.
Aynı hassasiyeti beklemek hakkım.

5 yıl bekleyemem ben yaa Sabrına hayran kaldım.

bende var olmaz mi görümcem abisini sevgi gösteriyor yinede kıskanmiyorum sonuçta bende abime yapıyorum kardeş sevgisi bu işte.

Benimki kıskançlık değil sinir olma, katlanamama aslında.
Ve bir nedenim var..

Ikinizin evinde onun bunun fotosunun isi ne yani

Aynen ben de öyle düşünüyorum.
Duvarda ya da çerçevelerde ne işi var bizsiz tek poz olarak?
Toplu resimlerle bizle birlikte olabilir tabi.

Cerceveleri temizlerken fis fis skin üzerine ... foto bozlsun

Bu da iyi fikir :)

Haklısın

Seninki de sinir bozucuymuş.
Bizde daha çocuk yok nasıl olur bilmem ama.
Benim eşim kadar deli olacaklarını sanmıyorum valla.
Bazen babası kim diye kafam karışıyor.
Kaynım çok rahattır, çocuklarının peşinde koşmaz pek.
Benimki amca olarak peşlerinde dört döner, oyunlar oynar falan..

Kaynımın çocukları.
Kaynımla da kavga etmiştim, sonu ağlamamla biten çirkin bir kavgaydı.

Şimdi herkes sende olmasın sorun hepsiyle kavga etmişsin diyecek. :)
Hem vallahi hem billahi ben böyle hadsiz insanları bir arada görmedim
Anlatılmaz yaşanır arkadaşlar..Yüzde yüz haklıyım anlatsam siz de yuh dersiniz.

Çocuklara nefretim yok ama bu sebeple sempatim de yok.

Onların fotosuna bir şey dememiştim zaten ama anlamsız bulmuştum..

Seninki de ayrı bir vakaymış arkadaşım Allah yardım etsin
Ve haklısın. O kadar abartmaz benimki.
Konusunu falan açmaz mesela, onlardan bahsetmez.
Sessizce fotolar bile sinir etmeye yetiyor.

aminn Amin cümlemize
Esim yegenleriyle kardes gibi büyümüs. Cocuklar hep babaannede oluyorlar esimde bekarken hergün cocuklarla berabermis. Galiba ordan geliyor bu düskünlük.
Ama allahtan artik zamanla azaliyor.

Sakal bıyık ciz fotografa
Eşinin sevmediğini bile bile asmasi tuhaf geldi bana. Görmeyi çok istiyorsa cüzdanına koysun. Ben olsam kaldirirdim.

Bana da tuhaf geldi kaşınıyor dedim

Ben de biri resimlerin altına babası sanıp yorum yapmıştı.
Eee haklı insanlar babası senin kadar paylaşmıyor dedim ama hiç oralı olmadı.
Sansın ben de gerekli düzeltmeyi yaparım dedi

Benim ailesiyle sorunlarım, çirkin kavgalarım oldu.
Bu sebeple görmeye tahammülüm yok.
Bu kıskançlık ya da fesatlık değil.

Bana göstermek zorunda değil sevgisini cıvık cıvık.
Biliyor ne kadar etkilendiğimi sonuçta.

"Benim evim " demekle biraz bencil olmuyor musunuz.

Ev ortak bir alan.
Ailesinde tek sevdiğim birey annesidir iyi bilir.
Bir zahmet ortak alan olmayan bir yerlerde saklasın fotoları.
Asıl ortak alanda benim canımı sıkacak bir fotoğrafı paylaşarak kendisi bencillik ediyor.

sessizce kaldırıp başka yere koy
eşim de babasının babaannesinin fotolarını koymuştu ben başka (daha az görünen) bir yere koydum

Daha az görünür bir yer.
Banyo dolabı!

Traş malzemelerinin oraya arka fon yapayım.
Traş oldukça görsün kendisi

çok şaşırıyorum insanlarda ne dertler varmış. :) şu anda benim tek derdim tostumu neyli yapsam bence salıvermek lazım yazık olan seninle eşine olacak üzülen ikinizden başkası olmayacak.

:):)

Allah başka dert vermesin sana da, bana da, kimseye de arkadaşım..

Anneyi babayı sevmediğin içindir.
Yoksa çocuklar her zaman tatlı ve masumdur.
Yine de aşmaya çalış derim zor oluyor sonra.

kizlar pilitikaci olun biraz, onemli olan ailedeki huzur.

Bu benim olmak isteyip de olamadığım bir şey maalesef.
Ailedeki huzuru erkek de düşünsün deyip çıkıyorum işin içinden.
Şimdi benim eşim o fotoyu koyarken huzursuzluk çıkacağını düşünmedi mi?
Biliyor yani sevmediğimi..
Bir daha düşünsün bir zahmet

Benimki nefret eder yeğenlerinden:) ama kayınvalidem pek düşkündür bu fotoğraf olayına. Bizim bir fotoğrafımız asılı değil ama masa, sehpa, vitrin camı her yer görümcelerimin ve kayınvalidemlerin hatta çocukların fotoğrafıyla dolu

Ama kendi eşyalarım olunca elbette izin vermeyeceğim, sevmiyorum başkasının fotoğrafının evlerde olmasını, kendi annemin babamınkini de asmam, toplu bir fotoğraf olabilir ancak.

Bu arada ben de bir arkadaşına gıcık oluyordum, eşime vakti zamanında bir pasta tarifi vermiş. Geçenlerde dolapları düzeltirken çıktı, neden saklıyorsun bunu dedim, hatıra dedi. Hmmm dedim aldım yırttım, elin karısının yazdığı tariften hatıra olduğunu da ilk defa duydum. Yani gıcık olduğum şeylere artık tavrım budur, ne kendimi yiyeyim neden-niçin diye

Tam benim düşünce yapım.
Toplu fotoğraf dışında çok gereksiz.

İyi yapmışsın eline sağlık.
Benim de yırtasım var da sonrasından çekiniyorum.
Kavga en çok beni etkileyecek yine çünkü sonra..

bakmak isteyen bilgisayarından baksın, evin ortasında çok yakın akraba bile olsa fotoğrafın işi ne anlamam zaten
Yırtıp atmak değil ama kaldırabilirsin. Sorarsa eğer "aa camı silerken unutmuşum" dersin mesela

Kim olursa olsun damarına basılırsa canını acıtacak laflar duyar kusura bakma yani. Ama aralarında kavga olsun, gürültü olsun devreye biz gireriz ve hep yengemi destekleriz genelde sorun onda olmasına rağmen. Çocuklarına desen canımızı verecek kadar cok severiz her istedikleri yapılır. Yengem benim canım pasta istiyor der, yaparız, cocukları baska bisey ister yaparız. Bunları söylüyorum cünkü dayım bizi bosuna sevmiyor. Senin görümcenle aran iyi değildir ama yengemin tam tersi. Dayımla zaten beraber büyüdük sayılır aramızda 11 yaş var, Yengemde beni cok sevmesine rağmen dayımın sevmesini kıskanıyor. Bence bu düşünce hastalıklı. Özellikle kücüücük bebekten ne zarar gördünkü gıcık oluyorsun ben taaa tanımadığım bebeklerle çekinip profil yapıyorum bebek bu ya melek

istemiyorum cnm de cok cocuk seviyosa yaparız bitane onun resmini koyarız de benim evimde 2 mizden baska resmi istemiyorum de acık ve net koyarsada yırt at inat mmı yapuyosun bana de

Kimin damarına basıldığını nereden biliyorsunuz?
Evet benim damarıma basılmıştı ve canını acıtacak lafları ettim oh olsun.
Haa lafları ettim de rahatladım mı yooo yine sinirim bozuldu.
Yine de üzüldüm ne gerek vardı bunlara diye.

Siz herkesi kendiniz gibi sanıp öyle yorum yapacağınıza konumdaki tüm cevaplarımı okuyup öyle cevap yazsaydınız
daha sağlıklı olurmuş.

Ben normalde çocukları çok sevmeme rağmen anne ve babalarından ötürü onların çocuklarına
bir sempati duyamıyorum dedim ama gıcık da olmuyorum sadece aşırı sevgi gösterisini anlamsız buluyorum dedim.

Gıcık olduğum görümcem ki o da sonuna kadar hakediyor.

istemiyorum cnm de cok cocuk seviyosa yaparız bitane onun resmini koyarız de benim evimde 2 mizden baska resmi istemiyorum de acık ve net koyarsada yırt at inat mmı yapuyosun bana de

İstiyor da olmuyor çocuk :)
Bilmem içindeki çocuk aşkından mı yapıyor yoksa inadından mı?
Neyse çok takmıyorum artık..

İstiyor da olmuyor çocuk :)
Bilmem içindeki çocuk aşkından mı yapıyor yoksa inadından mı?
Neyse çok takmıyorum artık..
olsun sende bana inadamı koyuyosun elalmın cocugunu de ben üzülüyorum de senin cocugun olmuyor ama ben ablamın cocuklarını seviyorum gibi sacma seyler söyle üstenede bi agla baglar işi :))

Ben damara basma konusunda sizden değil kendi verdigim örnekten bahsettim. Ayrıca bütün yorumlarınızı okumama gerek yok zira bi bebeğe bile sırf anne babasını sevmediğimiz icin antipati duyuyorsanız bana cok sağlıklı gelmiyorsunuz düşünce olarak. Ayrıca bütün sayfaları okumak zorunda değilim, siz benim mesajıma cevap verdiniz bende sadece onu okudum. Zaten ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dedim Cümleye başlarken sende benim cevabımı dogru okusaydın keske. Alıntı yapmadan iyice süzdür cümleleri, mahalle ağzıyla yazmaya başlıyorsunuz cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…