- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Gorumcelerimle sorunum yok ama eltimden dolayi kaynimin çocuklarina da sinir oluyorum. Malesef anliyorum sizi. Uzak olsunlar istiyorum.
Elde olmayan birsey
Sırf annelerinden dolayı :/
Ama uzak olaun dedikce burnunun dibinde bitiyorlar.
Dun bir söz okudum."Hiçkimseden nefret etmem; çünkü kimseyi kendime o kadar yakın tutamam" gibi birseydi.
Hoş bir söz
Fotoğraftaki kişileri sevmediğin için sinir olmuşsun..
en iyisi bir iki gün sonra kaldır ..
neden kaldırdın derse "temizlik yaparken kaldırdım " ; )
Çocukları çok severim normalde anne ve babalarına sempatim olmadığı için bu çocuklara karşı da hislerim yok.
Yani sevgi de duymuyorum gıcık da olmuyorum ama anlamsız buluyorum tabi o denli sevgi gösterisini.
Çocukları geçtim hiç ses etmedim de görümcemi görünce delirdim ve susamayacağım sanki..
bence bu kadar abartmayın kızla kavgalı değilseniz
küçücük foto dursun orda boşverin
Konunuzu ilk okuduğum da ki tepkim: Koysun canım kime ne oldu. Ama sonra sevmediğim biri geldi aklıma dedim ki yok valla kadın haklı :) Ama siz yine de kavga etmemeye çalışın
El altında değil ki canım.
Çerçeve kenarına sokmuş böyle.
Öyle desem yeğenleri de aynı yerdeydi hiç ellemedim onlara.
Benim tilki yemez
Duygularini araya sokmadan rasyonel bi şekilde konuşmayı dene.
İğneleme.
Soğuk bir şekilde "onun resmini görmek istemiyorum. Eve asman gerekmiyor" katılığında olsun.
Çıldırmaya gerek yok şimdilik
Kışkırtma olursa kışkırırsın bence:)
Dugun fotonuzun cercevesine skistirmis sanirim..
Kaldirin, sorarsada fotografimi cirkinlestiriyor dersiniz :))
uyanık enişte desene
size hak veriyorum. ama kavga etmeyede degmez. bizde tam tersi ben koyarim evin heryerine yigenlerimi 4tane var:) annemi babami babaannemi dedemisaolasun esim takilmiyo boyle seylere 5yillik evliyim 5yildir durur resimlerim buzdolabin ustunde bu biraz anlasiyla alakali birisi anlasiyli olsun ki kavga cikmasin. hatta esimin aileside gorur sık sık ama ufacik bi ima bile duymadim saolasunlar. sanirim biraz siz anlayis gostericeniz gibime geldi
Şöyle birsey nasıl olur...canım bu fotoğrafları sıkıstırmıssin çerçeve kenarina ama istersen bir ara çerçeve alalım öyle koyalim böyle çok avam bir görüntü olmuş. Hani eski yıllarda ayna kenarina lamba priz kenarına sıkıstırır gibi hiç olmamış diyip hooop çekmece içine. ..olmaz mı?
adamcagiz bayagi naifmis sen de oldukca hircinsin, uyumlu gorunmuyor
Bir dertleri yoksa ailenizle, kavgası falan, kimse rahatsız olmaz sanırım.
Ben nefret ettim bir kere ahh ahh
dogru insan bi kere sogdumu zor gercekten nasil bi intikam alicaniz merak ettim dogrusu
Dunyalar tatlisi bir yegenim var.esiminde cok yegeni var.Eşimde bu huy yok ama bende var. Ve eşim rahatsız olsaydı çok uyuz olurdum cidden..
Dunyalar tatlisi bir yegenim var.esiminde cok yegeni var.
Ben yegenimin fotograflarini evin mutfagindan tut salonuna kadar hertarafta fotosu var.facdede ucumuzun oldugu foto var..esimde asiri ilgili sevgi dolu cok iyi anlasiyolar.
Kendi yegenlerim bu kadar duskun olmadi bana der hep.
Bende onun yegenlerini severim ilgilenirim hediyeler alirim.
Bunda birsey yokki.
Yalnzca su var.annesini sevmiyorsaniz bu size dokunmus olabilir.yoksa buyutulecek bi konu degil esasen.
Resmide temizlik yaptginiz bigun kaldirin kendi fotonuzu koyun yada esinizin.hic soylenmeden yapin bunu
Dunyalar tatlisi bir yegenim var.esiminde cok yegeni var.
Ben yegenimin fotograflarini evin mutfagindan tut salonuna kadar hertarafta fotosu var.facdede ucumuzun oldugu foto var..esimde asiri ilgili sevgi dolu cok iyi anlasiyolar.
Kendi yegenlerim bu kadar duskun olmadi bana der hep.
Bende onun yegenlerini severim ilgilenirim hediyeler alirim.
Bunda birsey yokki.
Yalnzca su var.annesini sevmiyorsaniz bu size dokunmus olabilir.yoksa buyutulecek bi konu degil esasen.
Resmide temizlik yaptginiz bigun kaldirin kendi fotonuzu koyun yada esinizin.hic soylenmeden yapin bunu