Kendi çocuğunun resmini de koyar yegenlerini de koyar niye tercih etmek zorunda olsun, ben de resim video yolluyorum hep kardeşime, sevgilisi böyle laflar etse fena diş bilerim
kendi yegenlerini değilde eşinin yegenlerini sevse resim koysa profil resmi yapsa ne kadar mutlu oluruz o.zaman bizim çocuğumuzun resmini koysun, anası babası biz değiliz neden resim paylaşıyor demeyiz
yurt çıkışlı bir erkekle evlenilse negzel olur çöpsüz üzüm
Evet en güzeli çöpsüz üzüm derim hep.. :)
Canım sorun şu ki ben ailesiyle daha 2 aylık evliyken ciddi kavga ettim.
Uzun zaman etkisinden kurtulamadım.
Hani evliliğimizin ilk 1 yılı bu çirkinliklerle geçti.
Kinciyimdir de 3 yıl bitti, noktası noktasına hatırlıyorum olanları, kurulan cümleleri.
Ondan sonra eşimin annesi dışında hepsini sildim.
Hani artık aynı ortamda gördükçe merhaba merhaba ötesine gitmiyorum.
Çünkü unutamıyorum. Gelen bir özür, gönül alma olmadı.
Onlar tarafından sadece bir şey olmamış gibi devam edildi.
Sevmesine bir şey demiyorum zaten seviyor maalesef.
Eşim bile unuttu, zaten kaldı ki o zaman da ona göre ben abartmıştım.
Şimdi bir zahmet bana göstermeden sevsin.
Evet evimde de onların suratını görmek zorunda değilim.
Bencilliği hiç sevmem ama bu konuda bencil olmak hakkım eminim.
Benim evim işte.
benım durumum senden daha kotu o zman esımle sevgılıydıkk askerdeydı foto yaptırmıs sarılmıs olduğumuz bı resım vardı onu fonlu kağıda bastırmıs sağa ve solada gorumcemın resımlerını koydurtmus
posta ıle yolladığında beynımden vurulmusa dondum o gün bu gün o fotoya hıc bakmadımm o neydı oyle yaaa
Oooo seninki ölmek mi istemiş ne
çok sinir bozucuuuuuuuuuuuuuu
Evet
isteyen istediğini sevsin ama ev ortak alan, eşinin sevmediğini bildiği birini hergün burnunun dibinde görmek rahatsız edebilir. görmeden de sevebilir konu sahibinin eşi yeğenlerini ama gözüne gözüne sokmaya gerek yok.
Evet arkadaşım aynen senin gibi düşünüyorum..
Ben evli değilim ama dayımda bize cok düşkündür özellikle beni cok sever. Yengemde rahatsız oldugunu dile getirmiş Baya üstüne gitmiş ama dayım demişki beni tercih yapmak zorunda Bırakma sen Zararlı çıkarsın. Yani fazla üzerine gitme, hadi görümceni anladımda küçücük çocukla ne Alıp veremediğin var yahu
Ya aslında üzerine gitmem.
Az, öz lafımı sokarım ama arkasını eşim getirir.
Ama bu konuda bir şey demeyeceğim.
Başka türlü çıkaracağım acısını.
Bu arada dayınızdan hiç hoşlanmadım.
Sizi, ailesini ne kadar severse sevsin insan karısına bu lafı diyememez.
Diyen erkek de gözümde hödüktür.
Aşk demem, hayat arkadaşı demem.
Allah onu elime düşürmesin.
Çok pis çıkarırım acısını. Git hadi şimdi tercihini yap da kim zararlı çıkar görelim derim kalır öyle
benim esimde öyle
hatta bir konu acmistim bu konu hakkinda ama baya bi yanlis anlasilmistim.
esim yegenleri icin ölüp biter. Sevsin sevmesin demiyorum ama o dereceki yani bazen cinsel iliskiden sonra konusurken yegenlerinden bahsediyor, cok sinir oluyorum. Resmen bu yüzden ister istemez yegenlerinden soguyorum.
Allahtan benimki resimlerini falan koymaz biyerlere ama her muhabbetde mutlaka yegenleride gecer.
Beni durmadan büyük yegeniyle kiyaslar, kiz daha 8 yasinda
Seninki de ayrı bir vakaymış arkadaşım Allah yardım etsin
Ve haklısın. O kadar abartmaz benimki.
Konusunu falan açmaz mesela, onlardan bahsetmez.
Sessizce fotolar bile sinir etmeye yetiyor.