- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben evli değilim ama dayımda bize cok düşkündür özellikle beni cok sever. Yengemde rahatsız oldugunu dile getirmiş Baya üstüne gitmiş ama dayım demişki beni tercih yapmak zorunda Bırakma sen Zararlı çıkarsın. Yani fazla üzerine gitme, hadi görümceni anladımda küçücük çocukla ne Alıp veremediğin var yahu
Kim olursa olsun damarına basılırsa canını acıtacak laflar duyar kusura bakma yani. Ama aralarında kavga olsun, gürültü olsun devreye biz gireriz ve hep yengemi destekleriz genelde sorun onda olmasına rağmen. Çocuklarına desen canımızı verecek kadar cok severiz her istedikleri yapılır. Yengem benim canım pasta istiyor der, yaparız, cocukları baska bisey ister yaparız. Bunları söylüyorum cünkü dayım bizi bosuna sevmiyor. Senin görümcenle aran iyi değildir ama yengemin tam tersi. Dayımla zaten beraber büyüdük sayılır aramızda 11 yaş var, Yengemde beni cok sevmesine rağmen dayımın sevmesini kıskanıyor. Bence bu düşünce hastalıklı. Özellikle kücüücük bebekten ne zarar gördünkü gıcık oluyorsun ben taaa tanımadığım bebeklerle çekinip profil yapıyorum bebek bu ya melek
Ben damara basma konusunda sizden değil kendi verdigim örnekten bahsettim. Ayrıca bütün yorumlarınızı okumama gerek yok zira bi bebeğe bile sırf anne babasını sevmediğimiz icin antipati duyuyorsanız bana cok sağlıklı gelmiyorsunuz düşünce olarak. Ayrıca bütün sayfaları okumak zorunda değilim, siz benim mesajıma cevap verdiniz bende sadece onu okudum. Zaten ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dedim Cümleye başlarken sende benim cevabımı dogru okusaydın keske. Alıntı yapmadan iyice süzdür cümleleri, mahalle ağzıyla yazmaya başlıyorsunuz cünkü
Benimki de öyle malesef onun yeğeni hatta benimle yaşit bebek olsa ses etmem.Benim kınada giydiğimden daha ağır bir bindalli giymiş saçına da taç takmış ikide bir kocama yapisiodu eminim onu da gelin sananlar olmuştur ve ne tesadüf ki beni hiç sevmez bende arkamdan konuştuğunu duydum tabi ki bende sevmiyorum artık ve her duyduğumu eşime anlattım mesafe koydu iyi yaptım Ohh canıma değsn çünkü olur olmaz konuşuyordu eşim çok sert uyardı saolsn canım kocam benimHey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
Ben söylediği söz dogru demiyorum sadece cok üzerine gitmemek Lazım bunu anlatmaya çalışıyorum. Sende simdi kavga çıkarsan illaki kalbini kıracak bişey diyecek esin. Görümcende Haklısın haksızsın bişey demem, sadece bebeği sevmesine hatta cok sevmesine engel olma. Ayrıca 3 mesajımdada bilmiyorum ne yaşadığınızı diye bi bölüm yokMahalle ağzıyla yazım görmemişsiniz çok ciddiyim :)
Doğru okuduğuma eminim.
Bana yazdığınız üç mesaj da bu.
Üçünde de görmedim ne yaşadığınızı bilmiyorum diye bir kısım..
Ama şak diye etiketi yapıştırmayı bilmişsiniz hastalıklı düşünce diye!
Hastalıklı bir düşünce yapımın olduğunu düşünmüyorum.
Dayınızın eşine söylediği şey her türlü yanlış.
Melek de olsanız yanlış.
Kim o sözü duysa masum sevgiye bile hoş gözle bakamaz olur.
Neyse ilgilenmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Ben evli değilim ama dayımda bize cok düşkündür özellikle beni cok sever. Yengemde rahatsız oldugunu dile getirmiş Baya üstüne gitmiş ama dayım demişki beni tercih yapmak zorunda Bırakma sen Zararlı çıkarsın. Yani fazla üzerine gitme, hadi görümceni anladımda küçücük çocukla ne Alıp veremediğin var yahu
Hop hop yavas gelİnsan evladı için bile böyle bir tercih yapılmasını istemezken eşi tarafından sevgisi yigeniyle kıyaslandığında zararlı çıkanın kendi olacagını bilmesi ne kadar berbat bir durum Bence sizin dayınız ''ADAMLIGIN'' ''A''sını bile hak edememiş zavallı bir yaratık diye düşünüyorum
Kadın olsun erkek olsun farketmez evlendiği zaman eşi onun hayat arkadaşı dert ortağı tüm mahremi paylaştığı hayatında en değerli bir varlıktır ve hiç bir zaman onu bir başkasıyla kıyaslayamaz ve kıyaslamaya kalkan ise benim düşünceme göre gerçek manada akrı koca ve eş olamamışlar diye düşünüyorum!!!....
Ne alaka adamlikla?İnsan evladı için bile böyle bir tercih yapılmasını istemezken eşi tarafından sevgisi yigeniyle kıyaslandığında zararlı çıkanın kendi olacagını bilmesi ne kadar berbat bir durum Bence sizin dayınız ''ADAMLIGIN'' ''A''sını bile hak edememiş zavallı bir yaratık diye düşünüyorum
Kadın olsun erkek olsun farketmez evlendiği zaman eşi onun hayat arkadaşı dert ortağı tüm mahremi paylaştığı hayatında en değerli bir varlıktır ve hiç bir zaman onu bir başkasıyla kıyaslayamaz ve kıyaslamaya kalkan ise benim düşünceme göre gerçek manada akrı koca ve eş olamamışlar diye düşünüyorum!!!....
Arkadas fazla heyecanlandi, kahraman olmak istedi herhalde. Ama yersiz olmus. :)Hop hop yavas geltercih yapmasını yengem dayıma söylemis, dayımda damarına basıldığı icin öyle Demiş. Ben bunu dogru oldugu icin yazmadım sadece konu sahibi eşinin üzerine fazla gitmesin belki eşi o an kalbini kıracak bisey der diye örnek teşkil etmesi acısından yazdım. Dayımı tanımadan etmeden böyle bir yorum yapmanda senin ne oldugunu gösterir Söylemek istemiyorum
ben sinirlendiğim icin fazla yazamadım ama Söylemek istediklerimi birebir söylemişin tatlım sagolNe alaka adamlikla?
Kadin yegenlerini seviyor diye cok uzerine gitmis, kavga cikarmis, belki de "ya ben ya onlar" bile demistir. Adam da gayet boyle bir cevap verebilir. Burada aynini biz de diyoruz "ailesiyle sen arasinda secim yapmak zorunda birakma, sen zararli cikarsin" diye bu tutumu sergileyen kadinlara. Aynen oyle. Dogru duzgun, akli basinda bir es zaten kendi yerini de ailenin yerini de bilir. Boyle aile sevgisine takip sorun cikarmaz. Kiyaslamaya girmez. Ha bu kadar sorun cikaran da boyle bir cevap alir. Bir de hakaret boyutunda laflar etmissiniz millete. Bu ne siddet bu celal.
Sanırım siz böyle boş kahramanlıklar peşinde çok koşmuş olmalısınız ..Arkadas fazla heyecanlandi, kahraman olmak istedi herhalde. Ama yersiz olmus. :)
Amuda kalkıpmı okuyorsun Mesajları acaba? Zaten bunu kaçıncı dile getirisi ve dayım her seferinde tabiki herkesin yeri ayrı saçmalama diye diye artık aylarca uzatmış konuyu ve en sonunda tercih yapmasını söylemiş ortada bişey yokken. Dayımda artık bunalmış cünkü düsünsene aylardır Basının etini yiyor ne desen ikna olmuyor ve bu Lafı etmiş. Bunları bana yengem anlattı ayrıca, dayımın ona ne kadar deger verdiğini bildiği ve gördüğü icin Anlattı bana. Icerigini bilmeden sizde cok Kahramanlık yapmayın, laflarınız bize büyük geldi iade ediyorum demeyi cok isterdim ama ban yemeyeyim şimdiSanırım siz böyle boş kahramanlıklar peşinde çok koşmuş olmalısınız ..
Sözümün sonuna kadar arkasındayım.Kim olursa olsun eşini bir başkası tarafında tercih edilmek zorunda kaldıgında zarar edenin eşi oldugunu söylüyorsa eğer o evliliğe evlilik demem o eşe de ''EŞ'' demem ben.
Benim eşim beni değil yiğeniyle Annesiyle bile kıyasladığında beni 2 plana atacaksa eğer defolup gitsin anasıyla yaşasın o zaman!!...
Erkek yapıcı olmalı ''YIKICI'' değil!....
Eşine senin yerin farklı yiğenimin yeri farklıdır Gülüm demek çok mu zor dayınız için acaba?!
esim bana cok deger veriyosa ve o yegenleri falan filan da saygida kusur etmiyolarsa, aldirmam.. ama bi skntilar yasandiysa, esim hala onlari yuceltiyosa, uyuz olurdum ben de..
klasik o zaten..1
Evet sıkıntılar yaşandı ama eşimin gözünde onlar hiç kötü olmadı.
Hep ben abartıyor oldum.
Hey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
Abisini savunduğu için mi görümcenize karşı kin besliyorsunuz?Valla sevdiklerimi yürekten severim, fotolarla göstermem bunu ben.
Hele eşimin sevmediği biriyse söz konusu, bile bile gözüne sokmam hiç.
Bu sebeple kızıyorum. Ne anlamı var? Seviyorsan bana göstermeden sev.
Biliyorum sevdiğini de beni rahatsız edecek tarzda yapma bunu diyorum..
Eşime göre sorun yok ben kinci biriyim..
3 yıl evvel yaşadığımız bir tartışmada eşimle aramıza girmişti aklınca abisini savunmuştu akıl fukarası.
Eşler arasına girilmemesi gerektiğini unutarak..
Orda ona kafayı taktım.
Bir daha bir şey yapmadı, Allah var ama.
Ben çok kinciyim de
canim oncelikle sakin ol hakliyken haksiz duruma dusmeO kızla aynı karede olduğum tek foto yok canım olamaz da..
Yılda 2 en fazla bir araya geliyorum zaten Allah arttırmasın.
Ya sinir oldum yaa.
Ne ara koymuş onu oraya bilmem.
Yok bilir de yani takarım ve bulaşırım.
İyi cesaret etti ramazan ramazan ama bunları burnundan getircem hep gidiyorum bir kaç gün sonra ailemin yanına tatile.
Kalsın bensiz. Kardeşinin fotosuna bakar bakar hasret giderir. Oh olsun bir başıma ne gezcem ne gezcem
Abisini savunduğu için mi görümcenize karşı kin besliyorsunuz?Biraz Yapıcı olsanız belki abisini değil sizi savunur,kendinizi sevdirin biraz kıskançlık yaparsanız eşiniz zamanla sizden de soğuyabilir.
Kesinlikle haklisin bence al kaldir. Ben yasasam ayni seyi esimle birbirimize girerdik. Nasi sustun anlamadim canim valla
Abisini savunduğu için mi görümcenize karşı kin besliyorsunuz?Biraz Yapıcı olsanız belki abisini değil sizi savunur,kendinizi sevdirin biraz kıskançlık yaparsanız eşiniz zamanla sizden de soğuyabilir.
canim oncelikle sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme
eşlerinize ağaç kovuğundan çıkmış muamelesi yapmayın. kincilik, kibir en büyük günahlardan biridir. sizde bu şekilde davranarak eşinizin yeğen ve kardeş sevgisini istemiyorsunuz. biraz olgun olmak lazım