Tepem attı yine!

Mahalle ağzıyla yazım görmemişsiniz çok ciddiyim :)
Doğru okuduğuma eminim.
Bana yazdığınız üç mesaj da bu.
Üçünde de görmedim ne yaşadığınızı bilmiyorum diye bir kısım..
Ama şak diye etiketi yapıştırmayı bilmişsiniz hastalıklı düşünce diye!
Hastalıklı bir düşünce yapımın olduğunu düşünmüyorum.
Dayınızın eşine söylediği şey her türlü yanlış.
Melek de olsanız yanlış.
Kim o sözü duysa masum sevgiye bile hoş gözle bakamaz olur.

Neyse ilgilenmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Benimki de öyle malesef onun yeğeni hatta benimle yaşit bebek olsa ses etmem.Benim kınada giydiğimden daha ağır bir bindalli giymiş saçına da taç takmış ikide bir kocama yapisiodu eminim onu da gelin sananlar olmuştur ve ne tesadüf ki beni hiç sevmez bende arkamdan konuştuğunu duydum tabi ki bende sevmiyorum artık ve her duyduğumu eşime anlattım mesafe koydu iyi yaptım Ohh canıma değsn çünkü olur olmaz konuşuyordu eşim çok sert uyardı saolsn canım kocam benim )şimdi mecburi gördüğünde soruyor o kadar. Dinsizin hakkından imansiz gelir

Ben söylediği söz dogru demiyorum sadece cok üzerine gitmemek Lazım bunu anlatmaya çalışıyorum. Sende simdi kavga çıkarsan illaki kalbini kıracak bişey diyecek esin. Görümcende Haklısın haksızsın bişey demem, sadece bebeği sevmesine hatta cok sevmesine engel olma. Ayrıca 3 mesajımdada bilmiyorum ne yaşadığınızı diye bi bölüm yok neyse hayatta başarılar

İnsan evladı için bile böyle bir tercih yapılmasını istemezken eşi tarafından sevgisi yigeniyle kıyaslandığında zararlı çıkanın kendi olacagını bilmesi ne kadar berbat bir durum Bence sizin dayınız ''ADAMLIGIN'' ''A''sını bile hak edememiş zavallı bir yaratık diye düşünüyorum
Kadın olsun erkek olsun farketmez evlendiği zaman eşi onun hayat arkadaşı dert ortağı tüm mahremi paylaştığı hayatında en değerli bir varlıktır ve hiç bir zaman onu bir başkasıyla kıyaslayamaz ve kıyaslamaya kalkan ise benim düşünceme göre gerçek manada akrı koca ve eş olamamışlar diye düşünüyorum!!!....

Hop hop yavas gel tercih yapmasını yengem dayıma söylemis, dayımda damarına basıldığı icin öyle Demiş. Ben bunu dogru oldugu icin yazmadım sadece konu sahibi eşinin üzerine fazla gitmesin belki eşi o an kalbini kıracak bisey der diye örnek teşkil etmesi acısından yazdım. Dayımı tanımadan etmeden böyle bir yorum yapmanda senin ne oldugunu gösterir Söylemek istemiyorum

Ne alaka adamlikla?
Kadin yegenlerini seviyor diye cok uzerine gitmis, kavga cikarmis, belki de "ya ben ya onlar" bile demistir. Adam da gayet boyle bir cevap verebilir. Burada aynini biz de diyoruz "ailesiyle sen arasinda secim yapmak zorunda birakma, sen zararli cikarsin" diye bu tutumu sergileyen kadinlara. Aynen oyle. Dogru duzgun, akli basinda bir es zaten kendi yerini de ailenin yerini de bilir. Boyle aile sevgisine takip sorun cikarmaz. Kiyaslamaya girmez. Ha bu kadar sorun cikaran da boyle bir cevap alir. Bir de hakaret boyutunda laflar etmissiniz millete. Bu ne siddet bu celal.

Arkadas fazla heyecanlandi, kahraman olmak istedi herhalde. Ama yersiz olmus. :)

ben sinirlendiğim icin fazla yazamadım ama Söylemek istediklerimi birebir söylemişin tatlım sagol aynen öyle yengem artık o kadar sıkboğaz etmiş ve en sonunda tercih yap gibisinden bişeyler söylemiş. Bunu bana anlatanda ayrıca yengemdi cok üzerine gittim falan dedi ordan biliyorum yani

Arkadas fazla heyecanlandi, kahraman olmak istedi herhalde. Ama yersiz olmus. :)
Sanırım siz böyle boş kahramanlıklar peşinde çok koşmuş olmalısınız ..
Sözümün sonuna kadar arkasındayım.Kim olursa olsun eşini bir başkası tarafında tercih edilmek zorunda kaldıgında zarar edenin eşi oldugunu söylüyorsa eğer o evliliğe evlilik demem o eşe de ''EŞ'' demem ben.
Benim eşim beni değil yiğeniyle Annesiyle bile kıyasladığında beni 2 plana atacaksa eğer defolup gitsin anasıyla yaşasın o zaman!!...
Erkek yapıcı olmalı ''YIKICI'' değil!....
Eşine senin yerin farklı yiğenimin yeri farklıdır Gülüm demek çok mu zor dayınız için acaba?!

Amuda kalkıpmı okuyorsun Mesajları acaba? Zaten bunu kaçıncı dile getirisi ve dayım her seferinde tabiki herkesin yeri ayrı saçmalama diye diye artık aylarca uzatmış konuyu ve en sonunda tercih yapmasını söylemiş ortada bişey yokken. Dayımda artık bunalmış cünkü düsünsene aylardır Basının etini yiyor ne desen ikna olmuyor ve bu Lafı etmiş. Bunları bana yengem anlattı ayrıca, dayımın ona ne kadar deger verdiğini bildiği ve gördüğü icin Anlattı bana. Icerigini bilmeden sizde cok Kahramanlık yapmayın, laflarınız bize büyük geldi iade ediyorum demeyi cok isterdim ama ban yemeyeyim şimdi

Atalarımızın bir lafı vardır ''Bekara avrat boşaması kolay gelir ''diye. Siz önce evlenin sonra eşinizin sizi böyle bir kıyaslama yapsın ondan sonra gelin yazın derim.
Kim olursa olsun farketme Böyle bir kıyaslamayı yapan Babamda olsa benim gözümde Adamlıgın A bile hak etmemiş bir adamdır.

Kesinlikle haklisin bence al kaldir. Ben yasasam ayni seyi esimle birbirimize girerdik. Nasi sustun anlamadim canim valla

Abisini savunduğu için mi görümcenize karşı kin besliyorsunuz? Biraz Yapıcı olsanız belki abisini değil sizi savunur,kendinizi sevdirin biraz kıskançlık yaparsanız eşiniz zamanla sizden de soğuyabilir.

canim oncelikle sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme

Kesinlikle haklisin bence al kaldir. Ben yasasam ayni seyi esimle birbirimize girerdik. Nasi sustun anlamadim canim valla

Valla ben de kendime şaşırdım..

Abisini savunduğu için mi görümcenize karşı kin besliyorsunuz? Biraz Yapıcı olsanız belki abisini değil sizi savunur,kendinizi sevdirin biraz kıskançlık yaparsanız eşiniz zamanla sizden de soğuyabilir.

Abisini kime karşı savunuyor, kimden koruyor benden mi?
Kendilerinden korusunlar bence!

O bir kere abisiyle benim aramdaki iletişimi, bana verdiği sözleri bilemez.
3 yıl çıkarken aramızda mıydı?

Bilmiyor madem abisinin palavra olmuş sözlerini, kapatacak çenesini, yana geçecek.
Onun haddi değil bana evlenmeseydin o zaman demek!

Sevmesin beni öyle haddini bilmeyen insanlar, hiç gerek değil.
Eksikliğini hissetmiyorum.
Kusura bakmayın tepkim size değil, kendisine bizzat.
Hatırladım sinirlendim yine.

Huyum böyle pis işte aklıma geldiği an o güne geri dönmüş kadar olurum.

canim oncelikle sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme

Sessizliğimi koruyorum..
Haklı olmanın da bir önemi yok aslında mutlu olmadıktan sonra..

Valla sevsin de mümkünse beni rahatsız etmeyecek şekilde.
Benim için ağaç kavuğundan çıkmış gibi, aile dediğin işine geldiğinde canım, kanım olup
işine gelmeyen yerde kayıplara karışmaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…