- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
- Konu Sahibi nomunomuchua
Ben evli değilim ama dayımda bize cok düşkündür özellikle beni cok sever. Yengemde rahatsız oldugunu dile getirmiş Baya üstüne gitmiş ama dayım demişki beni tercih yapmak zorunda Bırakma sen Zararlı çıkarsın. Yani fazla üzerine gitme, hadi görümceni anladımda küçücük çocukla ne Alıp veremediğin var yahu
Kim olursa olsun damarına basılırsa canını acıtacak laflar duyar kusura bakma yani. Ama aralarında kavga olsun, gürültü olsun devreye biz gireriz ve hep yengemi destekleriz genelde sorun onda olmasına rağmen. Çocuklarına desen canımızı verecek kadar cok severiz her istedikleri yapılır. Yengem benim canım pasta istiyor der, yaparız, cocukları baska bisey ister yaparız. Bunları söylüyorum cünkü dayım bizi bosuna sevmiyor. Senin görümcenle aran iyi değildir ama yengemin tam tersi. Dayımla zaten beraber büyüdük sayılır aramızda 11 yaş var, Yengemde beni cok sevmesine rağmen dayımın sevmesini kıskanıyor. Bence bu düşünce hastalıklı. Özellikle kücüücük bebekten ne zarar gördünkü gıcık oluyorsun ben taaa tanımadığım bebeklerle çekinip profil yapıyorum bebek bu ya melek
Ben damara basma konusunda sizden değil kendi verdigim örnekten bahsettim. Ayrıca bütün yorumlarınızı okumama gerek yok zira bi bebeğe bile sırf anne babasını sevmediğimiz icin antipati duyuyorsanız bana cok sağlıklı gelmiyorsunuz düşünce olarak. Ayrıca bütün sayfaları okumak zorunda değilim, siz benim mesajıma cevap verdiniz bende sadece onu okudum. Zaten ne yaşadığınızı bilmiyorum ama dedim Cümleye başlarken sende benim cevabımı dogru okusaydın keske. Alıntı yapmadan iyice süzdür cümleleri, mahalle ağzıyla yazmaya başlıyorsunuz cünkü
Mahalle ağzıyla yazım görmemişsiniz çok ciddiyim :)
Doğru okuduğuma eminim.
Bana yazdığınız üç mesaj da bu.
Üçünde de görmedim ne yaşadığınızı bilmiyorum diye bir kısım..
Ama şak diye etiketi yapıştırmayı bilmişsiniz hastalıklı düşünce diye!
Hastalıklı bir düşünce yapımın olduğunu düşünmüyorum.
Dayınızın eşine söylediği şey her türlü yanlış.
Melek de olsanız yanlış.
Kim o sözü duysa masum sevgiye bile hoş gözle bakamaz olur.
Neyse ilgilenmiyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz için.