- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
hep birlikte olan fotolar olsa sorun olmaz benım için.
diğer türlü ben de biraz gıcık olurum açık olayım
büyük sorunlarınız var sanırımO kızla aynı karede olduğum tek foto yok canım olamaz da..
Yılda 2 en fazla bir araya geliyorum zaten Allah arttırmasın.
Ya sinir oldum yaa.
Ne ara koymuş onu oraya bilmem.
Yok bilir de yani takarım ve bulaşırım.
İyi cesaret etti ramazan ramazan ama bunları burnundan getircem hep gidiyorum bir kaç gün sonra ailemin yanına tatile.
Kalsın bensiz. Kardeşinin fotosuna bakar bakar hasret giderir. Oh olsun bir başıma ne gezcem ne gezcem
Eşimde bu huy yok ama bende var. Ve eşim rahatsız olsaydı çok uyuz olurdum cidden..
vaar vaar olmamıı..
nişanlım aşırı sever yiğenini. allah var bende severim
ama söz konusu ben yanındayken yiğenini alıp kucağna saatlerce onla ilgilenince bnmde kafam atıyor. bana bu kadar ilgi göstermiyorsun bari ben yanındayken azcıkda benle ilgilen diyorum çocuğumu kıskanıosun diyor. ki asla kıskanmam ama nişanlım öncelik olarak hep ailesini baş köşeye koyduğu için küçücük bebek bile benden önce geldiği için bozuluyorum.
sende ailende eşinin sevmediği birilerinin fotoğraflarını tam gözünün önüne iliştir bak o zaman :)
Ben sorun yaşadım kardeşiyle ama bildiğin kavga ettik ve ciddi bir meseleydi.
Keyiften rahatsız olmuyorum.
Yok ki
Onun ailemden sinir olduğu kimse yok..
Ay yırtıp atasım var fotoğrafı
eger suan bisey soylerseniz hem araniz gerilecek hemde inadiniza resmi ordan kaldirmak istemeyecektir ben baska bişeye sinirlendihinizi bununda tuzu biberi oldugu gibi bi izlenme kapildim nekadar dogrH bilmiyorum ama benim gozlemim bu s ekilde en iyisi suan bisey soylemeyin birazdaha sakinlesince reami alir evde pek gormediginiz baska bi yere koyarsaniz sordugu zmanda dusmustu bende dikkat etmedim daha once nerde oldugunu hatirlamadigim icin oraya koydum diyiverirsiniz 3.kisileein iliskinizi bozmasina izin vermeyinHey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
Sevdiklerini bir arada görmek istiyor demekki, tek sizi yada en çok sizi sevecek değil heralde, sizde tek eşinizi ya da en çok eşinizi sevmiyorsunuzdur, sizde koyun hayatınızda sevdiğiniz insanların resimlerini bir yerlere. E siz haz etmiyorsanız haklısınız tabi rahatsız olmakta, çok doğal bir his, ancak haz etmediğimiz bazı durumları eğer bize bir zararı yoksa olgunlukla karşılayı bilmemiz gerekiyor
büyük sorunlarınız var sorunlarınız
sorunlu oldugunuz halde inadına yapıyor bunu yani?
O sizin gibi değil demek ki görmek istiyor, kasti yapmıyorsa bence elleşmeyin. Ancak hiç dayanamıyorsanız kaldırmasını isteyin, hislerinizi anlatın. Bu arada zor biliyorum ancak geçmişe sünger çekmek gerek yoksa hayat en başta size zehir olur.Valla sevdiklerimi yürekten severim, fotolarla göstermem bunu ben.
Hele eşimin sevmediği biriyse söz konusu, bile bile gözüne sokmam hiç.
Bu sebeple kızıyorum. Ne anlamı var? Seviyorsan bana göstermeden sev.
Biliyorum sevdiğini de beni rahatsız edecek tarzda yapma bunu diyorum..
Benimki fotoğraf falan asmayı sevmez
eger suan bisey soylerseniz hem araniz gerilecek hemde inadiniza resmi ordan kaldirmak istemeyecektir ben baska bişeye sinirlendihinizi bununda tuzu biberi oldugu gibi bi izlenme kapildim nekadar dogrH bilmiyorum ama benim gozlemim bu s ekilde en iyisi suan bisey soylemeyin birazdaha sakinlesince reami alir evde pek gormediginiz baska bi yere koyarsaniz sordugu zmanda dusmustu bende dikkat etmedim daha once nerde oldugunu hatirlamadigim icin oraya koydum diyiverirsiniz 3.kisileein iliskinizi bozmasina izin vermeyin
ne var bunda bu kadar abartılacak her yere asmamış ya sadece bir yere koymuş.
Bence de rahatsız edici...ne alaka diye düşünürüm yani.bebeklerin fotoğrafıni kaldirtmak için eve gelen komsularin cok baktiklarini nazar degebilecegini ya da faceye koymaması için nazar degebilecegini sık sık paylasmamasini soyleyebilirsiniz ama kız kardeşe ne denilebilir acaba.
O sizin gibi değil demek ki görmek istiyor, kasti yapmıyorsa bence elleşmeyin. Ancak hiç dayanamıyorsanız kaldırmasını isteyin, hislerinizi anlatın. Bu arada zor biliyorum ancak geçmişe sünger çekmek gerek yoksa hayat en başta size zehir olur.