- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Hey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Ama belki kavga etmekten geri dururum o faydası olur.
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Bebektir, çocuktur diye ellemedim, hiç sesim çıkmadı.
Her ne kadar anlamsız ve abartı bir sevgi gösterisi olarak görsem de..
Şimdi farkettim dklar oldu sadece.
Onların yanına kız kardeşinin fotosunu da iliştirivermiş.
Üniversite mezuniyet fotosu.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Ayyy git cüzdanında sakla bari yaa!
Benim evimin köşesinde olmak zorunda mı?
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Sizin de eşlerinizde aşırı bir yeğen sevgisi, kardeş sevgisi var mı?
ne kadar saçma şeylerden rahatsız oluyorsnuz artık eşlerinizin kardeşiyle annesiyle kavgayı bıraktınız çocuklarına da düşmanlık beslemeye başladınız ,ne var yahu assın koysun bebek çocuk sevin sevmeyin ki annesi babası yüzünden çocuğa da nefret duyulamaz da çok sevmiyosanız da biraz saygı duyun ikinizin evi orası öyle değil mi ? siz de koyacaksınız o da koyacak bunda ne var ki ayrıca her olumsuz yorum yapana da yardırmışsınız gene de bile bile yazdım valla
O kızla aynı karede olduğum tek foto yok canım olamaz da..
Yılda 2 en fazla bir araya geliyorum zaten Allah arttırmasın.
Ya sinir oldum yaa.
Ne ara koymuş onu oraya bilmem.
Yok bilir de yani takarım ve bulaşırım.
İyi cesaret etti ramazan ramazan ama bunları burnundan getircem hep gidiyorum bir kaç gün sonra ailemin yanına tatile.
Kalsın bensiz. Kardeşinin fotosuna bakar bakar hasret giderir. Oh olsun bir başıma ne gezcem ne gezcem
ortadan kaldırmak yakışık almaz hem de olay çıkar, sanırım düğün fotoğrafına iliştirilmiş, en fazla ordan alınır başka çerçeveye konur
eşimle ben kavga etsem kardeşim kesin beni savunur ha yalnızken belki verir veriştirir o ayrı, bu sebepten eşim kardeşime kin gütse en fazla tamam sen görüşme derim üstüne de daha laf söyletmem
bide mantıklı gelmiyo, eşinle kavga et, sonra öyle böyle eşini affet olayı kapat ama o kavga anında abisinin tarafını tutan görümceye kin güt, şimdi bu kavga işi kapandı mı kapanmadı mı, kapandı ise artık görünceyi de asıp kesme, kapanmadı ise kavgan kocanla zaten
Bence sirf uc yil onceki olay degil bu. Siz bu kizi genel olarak gormeye tahammul edemiyorsunuz. Kendinizi de zorlamaya gerek yok bunun burda isi yok deyip kaldirabilmek lazim. Gicik olmasaniz bile harbi ne isi var yaa. Sevgi gosterisi resmen baska bisey degil olur da gelirse görsün diye bence
Ne güzel
Yok valla bugünlerde tersine pembe bakıyordum hatta üzülüyordum onun için.
Ama resmi orada görünce tüylerim diken diken oldu yine.
Hiç de öyle şeyleri beceremem yaa dilim yalan söylese gözlerim gerçeği haykırır.
Yok ki
Onun ailemden sinir olduğu kimse yok..
Ay yırtıp atasım var fotoğrafı
Ya tamm kız kardes neysede yegenini niye kıskanıyosun çok seviyodur koymuştur benim eltimde kocasına benim çocuklarıma ilgisinden dolayı kıskanıyo sizi ilgilendirmez amca ve yegen onlar başka işiniz yok galiba küçücük bebekle ugrasıyosunuz Allah kocanıza sabır versinHey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Biliyorum şimdi burada bana kardeş sevgisinden girip yeğen aşkından çıkacaklar. :)
Çok sevgi pıtırcığı eşim yeğenlerini öyle sever ki facete profil fotosu falan yapar.
Resimlerini babası o kadar paylaşmıyordur, bizimkinin kendi çocuğu sananlar oldu düşünün!
Neyse bu yeğenlerinin küçük bir resmini bizim oturma odasında bir resim çerçevemizin kenarına sıkıştırmıştı.
Koca kız ve evet tahmin edileceği üzere kendisine gıcığım, eşim de gayet bilir sevmediğimi.
Allah aşkına şimdi ben alıp telefonu bir güzel saysam kavga çıkarsam suçlu olurum dimi?
Zor tutuyorum kendimi.
Yegene bisey diyemem ama kiz kardes kinisinda son derece haklisin.al sende o resmi ordan kaldir.ya da yok mu senin kardesin falan kiy kardesinin resminiHey Allah'ım gece gece görmez olaydım.
Sinirim tavan yaptı.
Zor tutuyorum kendimi.