Tepem attı yine!

ne kadar saçma şeylerden rahatsız oluyorsnuz artık eşlerinizin kardeşiyle annesiyle kavgayı bıraktınız çocuklarına da düşmanlık beslemeye başladınız ,ne var yahu assın koysun bebek çocuk sevin sevmeyin ki annesi babası yüzünden çocuğa da nefret duyulamaz da çok sevmiyosanız da biraz saygı duyun ikinizin evi orası öyle değil mi ? siz de koyacaksınız o da koyacak bunda ne var ki ayrıca her olumsuz yorum yapana da yardırmışsınız gene de bile bile yazdım valla

ben evime hic bir canli insan hayvan asmam zira Rahmet Melegi o eve girmez sizde asmayin farz degil sünnet degil...... canim isterse Fotograf albümüm var cikartir bakarim

En olumsuz yorumlara bile güzel bir üslupla cevap veririm ben.
Yardırmak nereden çıktı?
Olumsuz yorumlara haklısınız demeyip, açıklamayla cevaplar vermek yardırmak mı oluyor?

Haa pardon haklısınız deyip geçerim bir daha.

Takılmışsınız bir çocuk, bebek davasına.
Düşmanlık besliyorum demedim.
Sempati duymuyorum dedim.

Haa düşmanlık beslediğim biri var evet görümcem..
O da 23 yaşında koca kazık.
Sebep de anası, babası değil bizzat kendisi..

Bence alın kucuk bir çerçeve yapıp başucuna koyun. Gerçekten vereceğiniz en guzel cevap olur. Sonra bir kaç ay sonra yok edersiniz istemiyorsanız.

ortadan kaldırmak yakışık almaz hem de olay çıkar, sanırım düğün fotoğrafına iliştirilmiş, en fazla ordan alınır başka çerçeveye konur

eşimle ben kavga etsem kardeşim kesin beni savunur ha yalnızken belki verir veriştirir o ayrı, bu sebepten eşim kardeşime kin gütse en fazla tamam sen görüşme derim üstüne de daha laf söyletmem

bide mantıklı gelmiyo, eşinle kavga et, sonra öyle böyle eşini affet olayı kapat ama o kavga anında abisinin tarafını tutan görümceye kin güt, şimdi bu kavga işi kapandı mı kapanmadı mı, kapandı ise artık görünceyi de asıp kesme, kapanmadı ise kavgan kocanla zaten

Kocamla kapandı çünkü kocam hatasını telafi etme adına özür diledi, gönül alma girişiminde bulundu.
Neden görümcem yapacağını yapmış olsun ama hatalıydım, kusura bakma bile demeden ben konuyu kapatayım,
asıp kesmeyi bırakayım?

Öyle olsa çok kolay olur ya..
Herkes birbirini sevsin o zaman kapanan kapandı, geçene geçti bitti.
Ee sen ne yaptın kapanması için?

Ee hiç bir şey olmamış gibi davrandım, yok gibi.
İyi o zaman müsaadenle ben de sen yokmuşsun gibi davranıyorum, çünkü böyle mutluyum.

Valla farketmez genel konuşuyorum eşler arasına girmek hadsizliktir..
Ve akıllıca bir iş de değildir.

Onların arasında bir aşk var, affetmesi kolay olur.
Barışırlar, kol kola gezerler ama kötü olan ve kalan sen olursun.

Her şeyden öte sen olayın iç yüzünü ne kadar net bilebilirsin ki?

Benim kardeşlerim niye karışmadı bizim kavgamıza?
Bunu hesaba kattılar çünkü.

Millet ablam, abim iyi diye kendini kaybediyor.
Be akıllı otur bir düşün senin abin çok iyi bir abi olabilir, çok iyi bir evlat, çok iyi bir arkadaş olabilir.
Ama ne kadar iyi bir eş onu sadece eşi bilir.

Bu nedenle bilmediğin konularda kendini ortaya atmanın anlamı yok.
Kahraman olmazsın, komik olursun ve düşman..

Haklı olduğuma inanılmaz inandığım bir konu bu.

Bence sirf uc yil onceki olay degil bu. Siz bu kizi genel olarak gormeye tahammul edemiyorsunuz. Kendinizi de zorlamaya gerek yok bunun burda isi yok deyip kaldirabilmek lazim. Gicik olmasaniz bile harbi ne isi var yaa. Sevgi gosterisi resmen baska bisey degil olur da gelirse görsün diye bence

Valla ben de bir mantık uyduramadım.
İşin garibi 3 yılda 3 kez gelmiştir kendisi.

Yani ona bu kadar gösterecek diye benim her gün görüp ona kafayı takmama sebep olmak hiç akıllıca değil.

Bu arada gerçekten 3 yıl önceki olay ama üstüne bir yaşanmışlığımız yok ki.
Zaten kinci biriyim, silmek için çabalayan da olmayınca evet görmeye tahammül edemez halim sürüyor ısrarla.

Bence hic ugrasmayin. Birakin kalsin. Daha cok siniriniz bozulur sonra.
Ben olsam bi guzel.kaldirip bir yere tikistirirdim ama

yere at yere böyle koltuğun altlarına doğru kötele aaa düşmüşşş [/QUOTE]

Hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.

Düğün fotomuzun çerçevesinin köşesinde görmek sinir etti sanırım.
Sevmiyorum onları yaa uff [/QUOTE]
sende al kaldır başka bir köşeye sorarsa düğün fotomuzun olduğu yerde durmasını istemedim başka yer mi yok sanki dersin. en sevmediğim şey çerçeve kenarına filan bişey iliştirmek albume koysun bakar bakar görür.

Ya tamm kız kardes neysede yegenini niye kıskanıyosun çok seviyodur koymuştur benim eltimde kocasına benim çocuklarıma ilgisinden dolayı kıskanıyo sizi ilgilendirmez amca ve yegen onlar başka işiniz yok galiba küçücük bebekle ugrasıyosunuz Allah kocanıza sabır versin

Yegene bisey diyemem ama kiz kardes kinisinda son derece haklisin.al sende o resmi ordan kaldir.ya da yok mu senin kardesin falan kiy kardesinin resmini

Bizim evde özellikle buzdolabının üstünde kardeşlerimin fotoğrafı dolu. Mezuniyet, çocukluk, birlikte.... Eşim sinir olmuyodur umarım
 Belli ki sinir oluyorsun , yoksa rahatsız etmez diye düşünüyorum . Eşin Rahatsızlığının farkında mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…