Kızlar yukarıda ki konumu biliyorsunuz :
Yorumlardan aldığım bir çok düşünce ile yavaş yavaş davranmaya başlıyorum eşime karşı .
En son görümcemin İş yeri ile alakalı bi davası var dün mahkemesi vardı . Bi suçu yok sgklı olduğu için onun adı geçiyor telefon görüşmelerinde . Eşim de ay halanı arayalım oğlum mahkemede şans dile şöyle böyle halan ne yaptı acaba bi görsün seni moral olur ama sürekli neredeyse 5-6 kere tekrarladı . Ya dedim arayacaksan ara plak gibi tekrarlama . Neyse Aradı açmadı görümcem .bu arada görümcem asla bizi görüntülü aramaz hep eşim arar kardeşini oğlumu göstermek için . Ya dedim bi kere de halası merak edip arasın yeğenini . Neden sürekli sen arayıp soruyorsun . Ya da sen ara benim oğlumu karıştırma dedim sen halanı arayıp soruyormusun dedim Allah aşkına . Adını bile anmıyorsun bende öyle dedim .. oğlumla halası arasında köprü olma sen kendin arayacaksan ara aramak isterse küçücük bebekten beklemesin arasın dedim . Neyse ses etmedi . Sonra ben istanbuldan döndükten sonra kv aradım . Görümcemin laf sokmaşarının sebebini sordum işte eşimde duymuş oğlun rahatsız olmuş hatta konuşacaktı ben engel oldum anne falan dedim . Kv klasik bilmiyorum
yok öyle bir şey duymadım ayağına yattı . Benim kızım böyle dedi . Beni karıştırmayın dedi .
Kızlar yalan yok eşimin duyduğu yok ben öyle söyledim çünkü kv min söylemeyeceğini biliyorum eşime . Kızını dürterse dürter ki sanmam onu da .
Oğlumu halasına gösterme konusunda sıkıntım yok . Sürekli bnu eşimin yapmasında sıkıntı var . Yoksa halası sevsin görsün ama neden hep eşim yapıyo. Bi keresinde halası arasın yeğenim napıyo diye .
Söyledim eşime ben aramak istiyorum dedi yapma dedim . Oğlum ayağına gittiği zaman yeğenimde yeğenim diye seviyor dedim eeee ayrıyken bi arama sorma yok kbakma dedim bende . 5aylık bebeğe sen mi sevgini göstereceksin bebek mi sevgi dilenecek dedim .
Kızlar dediğim gibi eşimin şu milleti memnun etme çabası , başkalarına düşkünlüğü benim hoşuma gitmiyor . Fikirlerinize ihtiyacım var.
Dediğim gibi halasının görmesinde söylenmesinde sorun yok eşimin olayları bu kadar abartması sinir ediyor . Düşkünsen sen düşkün ol oğlumla beni karıştırma . Kendi sevgisi ile kursun o bağı .
Hee bende taktım inkar etmiyorum bana laf sokmalarına yarın öbür gün yeğenimle arama girdin olacak yani arasaydı sorsaydı kim engel olurdu . Sürekli saçma sapan nedenden dolayı laf sokup duruyor yalnızken bende cvp veriyorum ama sıkıldım yani neden yapıyo anlamıyorum .