- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Bu ilaç gerçek bir mucize henüz 1 saat olmasına rağmen aynalarla barıştım en az 7 yaş gençleştim. Mutluluğum geri geldi. Bu 1 saatte gerçekleşen değişim. Haftaya yeni fotoğraflar da ekleyeceğim. Dr. BAŞAR KAYA hakkındaEki Görüntüle 1215902 yada fiyat konularında herşeyi sorabilirsiniz.Eki Görüntüle 1215902
Piril aradan baya zaman gecmis goz altlarin ne durumda lutfen yardimci olursan coksevinirimEki Görüntüle 1215900 Ben de yeni yaptırdım 1 saat içinde ki değişim bile muhteşem. 1hafta 10 gün içinde tam oturmuş olacak. Ufuk Hastanesi Dr. BAŞAR KAYA ya teşekkür ederim. Eki Görüntüle 1215900
laracım altın iğne nedir? nereden ve kaça aldın?
melikeciğim, dna uygulaması tüm yüze yaptırılır mı? fiyat sorucam tabi ki en önemlisi o ,ve doktorun kim?
teşekkürler kızlar..
Hala etkisi devam ediyor. Zaten doktorum 1 ile 1.5 yıl etkisinin süreceğini söylemişti. Hayatımda asla vazgeçmeyeceğim bir tedavi oldu bu. Gözaltı operasyonunu 65 yaşıma erteledim :)
Bende basar beye yaptirdim ama sonuctan hic de memnun kalmadim asla tavsiye etmem. Etkisi cok cok kisa surdu. biraz daha fazla para verin daha guvrnilir bi yere yaptirin...son halini resimleseydinde bizde bi görseydik keşke..açıkçası başar beyin başarılı bi operasyon yaptığına pek inanasım gelmiyor..zira paragözün teki..hasta memnuniyeti ve beklentisinden çok işin maddi boyutuyla ilgilendiğini bariz bi şekilde hissettiriyor..
O kadar para bayılıyoruz inş sonuç alırız Melinta :) Hiç sonuç almayanlara nazaran yinede şanslısın diyelim .. İnş benimde çookkkk iyii olurrrmorluklarin gecmesi beklentin yoksa cokuklere iyi geliyor bunu rahatlikla soyleyebilirim. Benim gozlerim yumruk yemis gibidir mesela. Suanda yine mor ama en azindan gocme cok daha az.
Bu ilaç gerçek bir mucize henüz 1 saat olmasına rağmen aynalarla barıştım en az 7 yaş gençleştim. Mutluluğum geri geldi. Bu 1 saatte gerçekleşen değişim. Haftaya yeni fotoğraflar da ekleyeceğim. Dr. BAŞAR KAYA hakkındaEki Görüntüle 1215902 yada fiyat konularında herşeyi sorabilirsiniz.Eki Görüntüle 1215902
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?