- 15 Temmuz 2016
- 27
- 4
- 1
- 44
- Konu Sahibi _MedceziR_
-
Sakın yaptırmayin yada iyice araştırın ben doktor başak kandi ye yaptırdım gözümün biri şiş her gittiğimde ödem diyor ve hersey bütün ilgi alaka para alana kadar
Bakın ben yaptırdım. Harcadığı paranın haddi hesabı yok göz altındaki kılcal damada denk getirdi hatta göz altım dayak yemiş gibi sis bir halka oluştu sakin yaptırmayinya kımsemı sonuc almıyor alan varsa lutfen yazsın ya lutfennnnnn(((
Tatlım yaptırmayı sadece ilk üç gün güzel sonra başa dönüyor hoş başa dönse iyiSelamlar ben yaptırmayı düşünenlerdenim. Ama sizin yazdıklarınızdan kafam karıştı. Bir iyi bir kötü yazmışsınız. Biraz yardımcı olurmusunuz lütfen
Yaptırma sakınSelamlar ben yaptırmayı düşünenlerdenim. Ama sizin yazdıklarınızdan kafam karıştı. Bir iyi bir kötü yazmışsınız. Biraz yardımcı olurmusunuz lütfen
Canım morluga iyi geldimi peki doktorun ve fiyatını yazarmisn sana zahmetO kadar hassas bir cildim var ki ben bile şaşırıyorum haline. Ama şişti, morardı gibi söylemler, uygulamayı yapan Dr ile alakalı sanırım. Çünkü bende en ufak bir morluk ve şişlik oluşmadı. İlk etapta dolguyu koydu, hepsini yapmayalım, haftaya gözün durumuna bakıp geri kalanı koyayım, daha doğru olur dedi ve cidden hiç sorun yaşamadım. 3 ay oldu, çok memnunum. Gözümün altının çökmüş olması beni rahatsız ediyordu çünkü.
Ne zaman yaptırdınız? Bende düşünüyorum ama çabuk erir diye korkumdan yatırmıyorum. Fiyatlarıda ucmuşKonu açılalı baya olmuş .Ben bunu yaptırdım ve çok memnunum .
Mayısta yaptırdım . Daha erime yokNe zaman yaptırdınız? Bende düşünüyorum ama çabuk erir diye korkumdan yatırmıyorum. Fiyatlarıda ucmuş
kime yaptirdiniz acaba?Mayısta yaptırdım . Daha erime yok
Mete Aksukime yaptirdiniz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?