ten uyumu denen şey

zennubee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
452
78
kızlar şu ten uyumu denen şey gerçekten var mı?tecrübelerinizi paylaşın lütfen

Cinsel çekimdir ten uyumu kişilikle anlsşmakla ilgisi yoktur ben böyle biliyorum bi insan çok iyi olabilir ama elini tutmak bile istemezsin mesela elektrik denilen şey işte

Hemen hemen ten uyumu sevisirken herkesde olur zaten.bunu.biseyler yasamadan anlayamazsin elini tutmak opmek bi yere kadar

kadınlarda olur genelde ilişkiye istemezler genelde.çeşitli nedenleri vardır tabi bunun.ten uyumununu da o nedenler arasına koyabilirmiyiz

Amaaaan anneannelerimizin zamanında ten uyumu da mı varmışmışmış da birbirlerini görmeden evlenmişler,çatır çatır doğurmuşlar deeeermişim.
Şaka bir yana ben zaten evlilik öncesi cinselliğe karşı değilim.
İnsan kokusunu,dokunmasını sevdiği kişiyle mutlu olur diye düşünüyorum.
Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik. Olmaması/olamaması gibi durumlarda mutlaka çözüm bulunmalı,sağlık problemleri hariç.

Vardır tabiki. Sevdiğin kişiyle cinsellik yaşarken onu istemen, çekim duyman ten uyumu göstergelerinden biridir.
Ha cinsellik yaşamasan bile öpüşürken yada yanağını öperken bişe heyecanlanırsım, sürekli öpsün istersin.
Son olarak yan yanayken sürekli birbirine dokunmak istersin, elin, kolun, ayağın, dizin, dirseğin, parmağın hatta saçın bile mutlaka sevdiğine deysin istersin. Ten uyumunu anlatmak için bu örnekler artabilir.

Olmaz mıı var tabiii
Mesela bazen sıradan arkadaşlarıma bile nasıl kanım kaynıyor anlatamam
Bir bakışına, bir esprisine, bir gülüşüne aşık olasım geliyor Üstüne atlayasım diyecektimde çok abes olur diye demedim
Ten uyumu olmadan olmaz

ten uyumu önemli olmasa idi herkes hayvan gibi çok rahat karşı cinsle ilişkiye girerdi.

içinin almadığı biriyle sevişemezsin. sevmek başka, ten uyumu başka...

ge
Eşime derim senle hiçbir uyumumuz yok
Ten uyumu olmasa olmazdı herhalde
Çok önemli o..
gerçekten ya bizimde kafa yapılarımız hayata bakış açılarımız tamamen farklı.bazen soruyorum kendime ne buluyorsun bu adamda diye.sanırım sorunun cvbı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…