ten uyumu denen şey

ten uyumu önemli olmasa idi herkes hayvan gibi çok rahat karşı cinsle ilişkiye girerdi.

Katılamadım.. Ten uyumu dediğimiz şey cinsel çekim. Ve sadece bir kişiye duymuyoruz biz bunu, sokakta karşıdan gelen adama da hissedebiliyoruz, tv yıldızına da. Önümüze gelenle sevişmemizi engelleyen tek şey toplumsal normlardır.

Konu sahibi ten uyumu var, ten uyumunun dereceleri de var. Kiminden nefret eder dokunmak istemezsiniz, kimini seversiniz sarılır öpersiniz ama sevişmek istemezsiniz, kimininde tairi caizse kucağına atlamak istersiniz.

Katılamadım.. Ten uyumu dediğimiz şey cinsel çekim. Ve sadece bir kişiye duymuyoruz biz bunu, sokakta karşıdan gelen adama da hissedebiliyoruz, tv yıldızına da. Önümüze gelenle sevişmemizi engelleyen tek şey toplumsal normlardır.

Konu sahibi ten uyumu var, ten uyumunun dereceleri de var. Kiminden nefret eder dokunmak istemezsiniz, kimini seversiniz sarılır öpersiniz ama sevişmek istemezsiniz, kimininde tairi caizse kucağına atlamak istersiniz.
buda farklı bi yorum oldu.am mantılıkymış. hiç derecelerinin olabileceği aklıma gelmemişti

kısacası genelleme yapmak mümkün değil. olsaydı hayvanlardan farkımız olmazdı tarzında.. bilhassa erkeklerde. ten uyumu falan aradıkları yok.
yahu geneleve giden erkek ten uyumu aramayacak kadar hayvanlaşmış zaten .
Kadın olsun da ne olursa olsun .
O kadar açlar yani.
Seçim yapacak halleri mi var?

bi de şöyle bi durum var.baştan yakalanan ten uyumu sonradan değişirmi.fikirler duygular gibi bunda da değişiklik olur mu ki

yahu geneleve giden erkek ten uyumu aramayacak kadar hayvanlaşmış zaten .
Kadın olsun da ne olursa olsun .
O kadar açlar yani.
Seçim yapacak halleri mi var?
yani o tip kişilikler bence sapık kişilikler ona bakılırsa cinsel ilşkilerde neler neler duyuyoruz

ten uyumu diyince aklıma hep asuman krause nin tenimizin uyumu şarkısı geliyor :KK70: bende katılıyorum bazı yorumlara ten uyumu aramayacak kadar nefes alsın yeter diyen insanlarda var.cinsellikle çocuk doğurmada titizliğin dibine vuranlarda. :KK70:

yani o tip kişilikler bence sapık kişilikler ona bakılırsa cinsel ilşkilerde neler neler duyuyoruz
sapık demeyelim ona .
Çok aç diyelim .
Biz uçağımız düşse enkazın altından çıksak dağlık yerde ne bulursak yeriz ama normalde yemek seçeriz .
Bu da böyle bir durum .

bi de şöyle bi durum var.baştan yakalanan ten uyumu sonradan değişirmi.fikirler duygular gibi bunda da değişiklik olur mu ki
Bence değişir.
Bayılarak sevdiğiniz,seviştiğiniz adamdan dayak yiyor,küfür işitiyorsanız onu görünce heyecanlanmazsınız,sanırım...
:KK14:

sapık demeyelim ona .
Çok aç diyelim .
Biz uçağımız düşse enkazın altından çıksak dağlık yerde ne bulursak yeriz ama normalde yemek seçeriz .
Bu da böyle bir durum .
bayagı bi aç ozaman bunlar.çünkü kimin yatagından çıktığu belli olmayan kadınlar hattta travestilerle günübirlik şeyler yaşamak normal mi

bayagı bi aç ozaman bunlar.çünkü kimin yatagından çıktığu belli olmayan kadınlar hattta travestilerle günübirlik şeyler yaşamak normal mi
normal değil tabii ki .
Cinsellik bir ihtiyaçtır .hem psikolojik hem fizyolojik bir ihtiyaçtır .
Dozunu ayarlamak önemlidir .
Azı da çoğu da zararlıdır herşeyde olduğu gibi .

O kişilere sorsan normaldir çünki cinsellik olsunda ne olursa olsun diyen çok insan var günü birlik takılmak da normal yani kişisel aslında

Benim arkadaşım her gün biri ile takılır çok beğenirse içmeye çağırır ilk gün sana geleyim der bana göre hasta bu kişi ama ona göre ne hasta olcam be anladın mı?

X