ten uyumu denen şey

Ya bide erkek olduğumu ima etmeye çalışan arkadaşlar var özelden Msj atıp taciz ediyor aklı sıra.toplumun yapısı işte bir kadın böle konu açamaz diye algı var.açtığın an sen erkeksin deniyor

O tacizci ben oluyorum
Ben sana bi soru sordum sen cevap verdin
Ya erkeksin ya yalancı

Ayrıca kadınlar böyle konu açamaz yargısına sen vardın
Zira cinsellik topiğinde senin konuyu solda sıfır bırakan onlarca konu var
Bi farkla, hiç biri ben erkeğim demiyo

erkek miymiş ne oldu burda tam tatlı tatlı yorum yapacaktım:)

Özelden sen erkeksin deyip duran kim peki mail adresimden yola çıkarak kafanda bi senaryo yazmışsın.erol soyismim e de ismimin baş harfi.

ten uyumu daha çok bayanlarda var erkekler için nabzı atsın yeter ben eşimde yaşamıştım bu duyguyu ilk kez bir erkeğin parfümü ten kokusu ilgimi çekmiş ve begenmiştim belki sevgili olduğum ilk kişi olmasındanda kaynaklı olabilir ama bir çok teklif almış yemeğe çıkmış çevremde hep erkekler olan okul iş konusunda ama hiç birinden etkilenmemiş yada onların yanında olmak istememiştim ama eşimi gördüğüm ilk anda ve konuştuktan sonra sürekli onun yanında olmak boynunun kokusunu almak yada yan yana oturup sarılmak içimi titretirdi işte bu ten uyumu

ten uyumu aşktan bağımsız olarak çalışan, yanlış kişiye karşı gerçekleştiğinde insanın başını belaya sokan bir şeydir. ten uyumu olduğunu anlamak için illa ki sevişmeye gerek yok. eline yanlışlıkla dokunduğunda ya da sıradan bir şey yaparken boynuna fazla yaklaştığında anlarsın. kokusunu içine çekerken gözlerini kapattığını, 1 saniye içinde öpmekten son anda vazgeçtiğini fark edersin. kendini onun boynuna burnunu yaslayıp kollarını sana sararken hayal edersin.
aşık olduğun kişiyle bunları hissetmen her zaman mümkün değildir. aşk aynı anda tek bir kişiyle olabilirken ten uyumu farklı kişilerle olabilir.

Var. Ben kokusundan tanidim esimi, yillardir hep onu beklemisim, hep o eksikmis de ben onu aramisim gibi. Kelimeler yetersiz kaliyor. Büyülü, tuhaf bir sey.

arkadaşımın eşi ile 5 yıl çıktı,ama evlenınce birlikte olunca demişki aramızda ten uyumu yok,bunu tahmın edemedim,ve ilişkileri yok

arkadaşımın eşi ile 5 yıl çıktı,ama evlenınce birlikte olunca demişki aramızda ten uyumu yok,bunu tahmın edemedim,ve ilişkileri yok
ilginç bi durumuş gerçekten hiç mi anlamamışlar canım 5 yıl boyunca zaten cinsel ilişki sırasında sanmıyorum ki ten uyumu aransın

ilginç bi durumuş gerçekten hiç mi anlamamışlar canım 5 yıl boyunca zaten cinsel ilişki sırasında sanmıyorum ki ten uyumu aransın
ya bunlar sevgili idi sorrardım,derdiki bişey olmadı,falan,tuhaf dıyodum,ama evlenınce çıktı ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…