- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek miymiş ne oldu burda tam tatlı tatlı yorum yapacaktım:)Ayrıca kadınlar böyle konu açamaz yargısına sen vardın
Zira cinsellik topiğinde senin konuyu solda sıfır bırakan onlarca konu var
Bi farkla, hiç biri ben erkeğim demiyo
Özelden sen erkeksin deyip duran kim peki mail adresimden yola çıkarak kafanda bi senaryo yazmışsın.erol soyismim e de ismimin baş harfi.Ayrıca kadınlar böyle konu açamaz yargısına sen vardın
Zira cinsellik topiğinde senin konuyu solda sıfır bırakan onlarca konu var
Bi farkla, hiç biri ben erkeğim demiyo
Ikiside Değilim be kızımO tacizci ben oluyorum
Ben sana bi soru sordum sen cevap verdin
Ya erkeksin ya yalancı
arkadaş fantezi oldun diyemi böle konular açıyorsun sen erkeksin diyor daerkek miymiş ne oldu burda tam tatlı tatlı yorum yapacaktım:)
Ama sen garanti hastasınPeki bayım
kesinlikle varkızlar şu ten uyumu denen şey gerçekten var mı?tecrübelerinizi paylaşın lütfen
ilginç bi durumuş gerçekten hiç mi anlamamışlar canım 5 yıl boyunca zaten cinsel ilişki sırasında sanmıyorum ki ten uyumu aransınarkadaşımın eşi ile 5 yıl çıktı,ama evlenınce birlikte olunca demişki aramızda ten uyumu yok,bunu tahmın edemedim,ve ilişkileri yok
ya bunlar sevgili idi sorrardım,derdiki bişey olmadı,falan,tuhaf dıyodum,ama evlenınce çıktı ortayailginç bi durumuş gerçekten hiç mi anlamamışlar canım 5 yıl boyunca zaten cinsel ilişki sırasında sanmıyorum ki ten uyumu aransın