-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.301
Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selm nooldu varmi.bir gelisme sekerim....veb regli olmadim cok akinfim.var ama kesin.olurums...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Canim hyrli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin pazartesi doktora git kontrol etir daha cok yeni bebisin aynisi ablama olmustu ondan biliyrum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm 6 haziranda oldum 4 yada 5 temmuz batti ama gelen giden yok
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
aynen canım benimde öyle.aradada belime ağrı gelip gidiyo :)Slm kizlarr benimde bat 5 temmuz ama olmadım hiçbir adet belirtim yok arada kasiklarima giren hafif ağrılar var hayırlısı
Kozlar karnimda mi kasiklarimda mi hafif bi agri var kendimi dinlediğimde hissediyorum iki gecedir rüyamda bebek emziriyorum bugün ev aldik ona mi yordam bebeğe mi bilmem bebeğe daha çok sevinirim herhalde
yeni hayırlı uğurlu gelir inşallah canım.belli mi olur belkide ikisi birden olur :)
İnş cnm rüyalarla bozdum kafayi rüyamda rest yapiyirum kalkiyorum evde yapiyorum sonra test kalmicak adet gününe:)
ahh rüyalarrr ahhhhhh
Gerçekten mi cnm ilkinde erkekti dun geceki kizdi birde göğüs ucumda sut gördüm ikiz mi olck acaba :)
aynen canım bende 6 sında olmuştum 3-4-5 inde falan olmam lazımdı29-30 günde olurdum bende olmadım 31.gün bugün bakalım inşallah bebişler gelmiştir.:)kasık ağrım var ara ara öle çok değil batıyo geçiyo dün gece sahurda belim çok ağrıdı karnım bi garipti ama geçti adet olacam sandım olmadım.hayırlısıyla inşallah bi kaç gün daha geçerse test yaparım artık.
Slm arkadaşlar...Ben 3. çocuk istiyorum...Bugün ateşim fazla yüksek..Neredeyse kulaklarımdan ateş çıkacak...Ve akıntım da kıvamlı oldu...Sizce bu akşam birleşme olursa hamile kalabilirmiyim...Yaşım 37...17 ve 15 yaşında iki kızım var...Diğer çocuklarımda böyle şeylere dikkat etmemiştim..Allah ikisini de verdi çok şükür..Yardımcı olursanız sevinirim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba.oncelikle cocuklarinizi Allah bagislasin vu ucuncuyu de nasip etsin..benim ilk bebeklerim normal yolla kaldgim ucuzlerimdi ve kaybettim.simdi ise tekrad ilk bebegime hamileyim 4+6 hamileyim ve resmen yaniyorum ve arada soguk ter dokuyorum
arkadaşım ne zaman başladı bu yanmalar benim bata var daha 4 -5 ama 3 gündür eteşim 3.9 dan aşağıya inmedi dün akşam ve bu akşam 37.2 senin de böylemiydi :)