TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Adet gubunu bekleme bence bunda ciktiysa kanda hayli hayli cikar :) sonucu yaz merakliyiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bugün adet günüm henüz doktora gitmedim yeni test yaptım bi tık daha koyulaştı sanırım gerçekten hamileyim :) ama kesinleşince haber vericem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de hiç umut yok son 3-4 gün

Ya nedense benimde umudum gitti gibi :s 10 temmuz malum gun ,dun bel agrim vardi bugun iyice artti analamadim heralde yarin fln olurum ben regl gibi hisesiorum

Kizlar dunde sormustum ama cevap alamadim adet belirtileri olupta hamile oldugunu ogrenenler var mi aranizda? ??

💑🚼🚼🚼💑

Kizlar adetime 3 gun kala yapmistim preduktor ile simdi adetime 2 gun var bekliyorum gecen ay da boyle oldu kimyasal gebelikmis insallah bu ay oyle olmaz

Eklentiler

• $1404732065932.jpg
    12,7 KB · Görüntüleme: 43
Kizlar dunde sormustum ama cevap alamadim adet belirtileri olupta hamile oldugunu ogrenenler var mi aranizda? ??

💑🚼🚼🚼💑

Canim adet belirtisiyle gebelik belirtisi hemen hemen ayni ama gebelikte en buyuk fark idrarin cok koyu parlak sari oluyor

Kizlar kirmizi karti cektim aslnda yarin batti.hic bi adet belirtim olmadi kasık agrisi fln yok anlamadım kurtajdan dolayı heralde diyorum hep.hala bile umut oluo acaba bi daha gelmezde yerlesme kanamasimi diye.stres yapmadım diodum ama ole diilmis cok ağladım cok üzüldüm

Hepinize ayrı ayrı tsk ederim 2 senedir bu anı bekliyorum klomen kullandığım 2. Ayim bu onun dışında herhangi birsey yapmadım

klomeni neden verdi canım sıkıntı neydi?galiba bende kalitesiz yumurtluyorum çünkü klomenle bi kez hamile kaldım boş keseydi kürtaj oldum.2 aydır gene olmuyor.gelecek ay bizde ilaca başlayacaz.

Ya nedense benimde umudum gitti gibi :s 10 temmuz malum gun ,dun bel agrim vardi bugun iyice artti analamadim heralde yarin fln olurum ben regl gibi hisesiorum

cnm benim kardeşimin de öyle olmuştu bel ağırısı çoktu ayakta durunca artıyordu sonra hamile olduğunu öğrendi öyle birşey de olabilir :)

Son düzenleme:
Kizlar adetime 3 gun kala yapmistim preduktor ile simdi adetime 2 gun var bekliyorum gecen ay da boyle oldu kimyasal gebelikmis insallah bu ay oyle olmaz

inş cnm hayırlısıyla bebeğin yerleşir :) cnm bu erken testlerden mi yoksa normal olanlardan mı ?

Son düzenleme:
cnm hiç bir şey hissetmiyorum ve bizim 9 ay profesyonel yardım almadan olmayacak herhalde senin neden yok peki cnm ?

canım ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedim malesef zeki kocam denize güneş kremsiz girmiş heryeri yanık tı e böyle oluncada umutlar ağustosa artık

sıkma canını sağlıkla gelsinlerde varsın geç gelsinler umutlar ağustosta inş.

Laboquick erken gebelik yapan var mı adete 4 gun kala belli olur mu hanımlar.

Hayirlisi hadi canim inşallah busefer sorunsuz olur doktorlar oyuzden erken öğrenmeyin diyolarya insan cok uzuluyo çünkü. Benimde bugün bat ama daha gelen yok bugun sanki kahverengilik görür gibi oldum ama yarın bellir olur heralde

Kızlar ya bişey sorucam bata 6gün kaldı yumurtlama döneminden hemen sonra göğüs uçlarım eğilip kalkarken bile acıyodu şimdi sadece dokununca hafif acıyor ve inanılmaz sertler ki benim batın ilk gününe kadar çok ağrırdı böyle olupta hamiş kaldığını öğrenen var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…