- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.341
Adet gubunu bekleme bence bunda ciktiysa kanda hayli hayli cikar :) sonucu yaz merakliyiz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende de hiç umut yok son 3-4 gün
Tamm canim teşekkürler saolCanim ovulasyon testi kullan derim ben gun asiri iliski,belinin altina yastik koy,en uygun poziyonu deneyin birde esin sicaktan uzak dursun sicak dus vs gibi
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
slm kızlarbata son iki gün ama umut sıfırrrr
bende de hiç umut yok son 3-4 gün
Kizlar dunde sormustum ama cevap alamadim adet belirtileri olupta hamile oldugunu ogrenenler var mi aranizda? ??
💑🚼🚼🚼💑
Hepinize ayrı ayrı tsk ederim 2 senedir bu anı bekliyorum klomen kullandığım 2. Ayim bu onun dışında herhangi birsey yapmadım
senin neden umudun yok ki
Ya nedense benimde umudum gitti gibi :s 10 temmuz malum gun ,dun bel agrim vardi bugun iyice artti analamadim heralde yarin fln olurum ben regl gibi hisesiorum
Kizlar adetime 3 gun kala yapmistim preduktor ile simdi adetime 2 gun var bekliyorum gecen ay da boyle oldu kimyasal gebelikmis insallah bu ay oyle olmaz
cnm hiç bir şey hissetmiyorum ve bizim 9 ayprofesyonel yardım almadan olmayacak herhalde senin neden yok peki cnm ?
Kizlar kirmizi karti cektim aslnda yarin batti.hic bi adet belirtim olmadi kasık agrisi fln yok anlamadım kurtajdan dolayı heralde diyorum hep.hala bile umut oluo acaba bi daha gelmezde yerlesme kanamasimi diye.stres yapmadım diodum ama ole diilmis cok ağladım cok üzüldüm
inş cnm hayırlısıyla bebeğin yerleşir :) cnm bu erken testlerden mi yoksa normal olanlardan mı ?
Kizlar adetime 3 gun kala yapmistim preduktor ile simdi adetime 2 gun var bekliyorum gecen ay da boyle oldu kimyasal gebelikmis insallah bu ay oyle olmaz
canım ben bu ay yumurtlama günlerini değerlendiremedim malesefzeki kocam denize güneş kremsiz girmiş heryeri yanık tı e böyle oluncada umutlar ağustosa artık