TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

geçmiş olsun canım inşallah canım inşallahhhhh Rabbim sevindirsin.soğan kürünü denedin mi?
tşk ederim cnm:) inş cumlemizi rabbim sevindirsin :) geçen ay soğan kürü yaptım cnm bu ay da çörek otu bal yaptım ama çok düzenli yapamadım :) birde havuç sıkıp içtim eşime de içirdim ve eşime keçi boynuzu :)) sonuçları 4 gün sonra görücez bakaım :KK1::KK53:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin icin ben ıkı gun sonra başlayayım o zaman. Sen ne güzel Ramazan öncesi düşünmüşsün şimdi iftarda zor olacak biraz napalım Gülü isteyen dikenine katlanacak

rica ederim canım.banada yapmam çok söylendi ama yapmamıştım.dur dedim bir deneyim adetimin 4.günü başladım içmeye.15 gün içtim.bakalım bekliyorum şimdi :)

tşk ederim cnm:) inş cumlemizi rabbim sevindirsin :) geçen ay soğan kürü yaptım cnm bu ay da çörek otu bal yaptım ama çok düzenli yapamadım :) birde havuç sıkıp içtim eşime de içirdim ve eşime keçi boynuzu :)) sonuçları 4 gün sonra görücez bakaım :KK1::KK53:

inşallah canım.amin.sen soğan kürünü bi kez yapıp bırakma bi kaç kere daha yap canım.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404595197.168453.jpg kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum

Çok silik ama var gibi kan testi yaptırmak en iyisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm kizlarr valla hepinizi tek tek okudum hani benim durumumda olan vardirbelki diye:)
Ben 1 yildir deniyorum ama ilk ilk 3-4 ayimizda sadece korunmadik hani öle gün asiri yapmadik olur die ..son 4-5 aydir sürekli gün asiri yapmaya calisiyoruz iste yorulmadigim sürece :)
Ilk aylar adetim 35. güne kadar cikti ki ben normalde 28.29. gün adet olurum , sonraki üzerine düsmedigimuz denemelerde hep bu sekilde geri atti .. Ama mart ayindan bu yana cok aralikli gün asiri yapmaya basladik . Ve simdi adetim 1 hafta öne gelmeye basladi UMUTLANMALI MIYIM ???
Mart : 28
Nisan :22
Mai : 21
Haziran : 15
Sirasiyla böle adet oldum ...
Bu ay hangi günü beklemem lazim benim kafam karisti :KK43: ha birde normalde. 2 hafta öncesinden gögüs agrim olurdu benim ki dokunamazdim bile ama bu ay hic bisi yok ... Sadece ayaklarimda inanilmaz bi agri var ve bacaklarimda yanma .. Birde sol gögsümde hafif agri var okadar ama öle ellenmicek gibi degil ... Normal mi bunlarr ???

cnm çok güzel yazmışsın allah razı olsun :) tabirk ederim seni çok mutlu oldum senin adına bir avazda gelir inş bebişin :) cnm aslında ben kist ameliyatı oldum 3 yıl once çikolata kisti diyolar ya yumurta rezervlerini kötü etkliyor diye ... bir sürü olumsuz şey getiriyorum aklıma işte ama dediğin bigi daha zamanımız var düşünmemek lazım 5 ay daha düşünmemeye karar aldım stres yapmicam artık belki olur :))) yazn için tekrar tşk ederim çok iyi geldi bana :KK9:

seni rahatlattıysam ne mutlu bana:)

Selam hanimlar 5 temmuz bat ve ben.regli olmadim...bakalim.ne zaman olucak

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kozlar karnimda mi kasiklarimda mi hafif bi agri var kendimi dinlediğimde hissediyorum iki gecedir rüyamda bebek emziriyorum bugün ev aldik ona mi yordam bebeğe mi bilmem bebeğe daha çok sevinirim herhalde

geçen ay ayın kaçında olmuştun canım?oruçtanda olabilir canım .oruçtan dolayı düzenimiz değişti oyüzdende akıntın sana öyle gelmiş olabilir canım.endişe etme.inşallah gebeliktendir :)

Cnm 6 haziranda oldum 4 yada 5 temmuz batti ama gelen giden yok

Kozlar karnimda mi kasiklarimda mi hafif bi agri var kendimi dinlediğimde hissediyorum iki gecedir rüyamda bebek emziriyorum bugün ev aldik ona mi yordam bebeğe mi bilmem bebeğe daha çok sevinirim herhalde

Ayy ben kizimd 3 defa bebek emzirmistim insLlah gebesindir

Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum

Canim hyrli olsun allah sag salim kucagina almayi nasip etsin pazartesi doktora git kontrol etir daha cok yeni bebisin aynisi ablama olmustu ondan biliyrum

Ayy ben kizimd 3 defa bebek emzirmistim insLlah gebesindir

Gerçekten mi cnm ilkinde erkekti dun geceki kizdi birde göğüs ucumda sut gördüm ikiz mi olck acaba :)

X