-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #2.801
İnşallah canım, rica ederim. Bizi bizden daha iyi anlayan olmuyor vallahi bu dönemlerdeUmarım güzel haberler alırız senden de...
canımmm ben sana ovulasyonum hep koyu cıkyıo demiştim ya haniiii işte o tahmin ettiğim gibiymiş bebişim bana gelmiiiiş
Tebrikleeeer Allah sglikli bir sekilde kucagina almayi nadip etsin
canımmm ben sana ovulasyonum hep koyu cıkyıo demiştim ya haniiii işte o tahmin ettiğim gibiymiş bebişim bana gelmiiiiş
Canim cok sevindimmm.
Allah saglikla bebisine kavusmayi nasip etsin ins. Darisi basimiza, bizim icinde dua et kuzum :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oleeeeeey ! Çok şukur çok sevindim canim. Allah'im saglikli bir sekilde kavustursun sizi. Telde göremiyorum. Nisan annesi mi oluyorsun simdi sen? :)
Gebelik testi anlam.veremedim ben.buna negatifmi pozitifmi test bozukmu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım sanki pozitif ama emin ol tekrarla testi istersen ...
Esime bile demedim bisey...bikacgun sonra tekrarlama sansim olur yazliktayim k.valide k.peder hep.dibimde e eczaneler.uzak.malesef merkezde hepsi ve esime soylemedigim icin alamiyorum
merhaba canım. ne yaptın testi tekrarladın mı?
Tekrarladim ne gatif...bat beklemedeyim amma velakin cikmamista olabilir cnk cok erken yaptim 10.gun varken.bata 4 var bakalim
hadi hayırlı haberler inşallah
Kizlar cikolata kisti olup hamile kalan varmi aranizda?