-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.321
aynen oyle ates durumum .birde benim bat a 3 gun kala testte ikinci cizgi silikte olsa cikti
Kızlar inanamıyorum hala soktayim bat 5 temmuz du gelmedi kirmizilar çok şükür allahıma bugünleri gösterdi Rabbim isteyen herkese versin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar inanamıyorum hala soktayim bat 5 temmuz du gelmedi kirmizilar çok şükür allahıma bugünleri gösterdi Rabbim isteyen herkese versin insallah
Kozlar yarin yola cikmadan özele gidip kan vericem sonuç hemen cikar mi 1 saatte verirler mi bi de daha 3 günüm var bata kanda cikar herhalde değil mi hamilwysem cikmicm yola cunku
canım gözün aydın olsun.ne zamandır istiyordunuz?bu ay uyguladığın farklı bişey oldumu kür vs.?
Slm bnde 26 temmuzda adet grcm ve bu dönemler avulisyon donemlerim onerecgnz şeyler varmi bide bnide eklermisinizBen ağustos topigini actim hadi buyrun agustos yolculari
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Çok teşekkür ederım en kısa zamanda doktora gudıcem ama adetm geçtıkten sonra gıtmek ıstıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm bnde 26 temmuzda adet grcm ve bu dönemler avulisyon donemlerim onerecgnz şeyler varmi bide bnide eklermisiniz