-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.281
tşk ederim cnm:) inş cumlemizi rabbim sevindirsin :) geçen ay soğan kürü yaptım cnm bu ay da çörek otu bal yaptım ama çok düzenli yapamadım :) birde havuç sıkıp içtim eşime de içirdim ve eşime keçi boynuzu :)) sonuçları 4 gün sonra görücez bakaımgeçmiş olsun canım inşallah canım inşallahhhhh Rabbim sevindirsin.soğan kürünü denedin mi?
Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin icin ben ıkı gun sonra başlayayım o zaman. Sen ne güzel Ramazan öncesi düşünmüşsün şimdi iftarda zor olacak biraz napalım Gülü isteyen dikenine katlanacak
tşk ederim cnm:) inş cumlemizi rabbim sevindirsin :) geçen ay soğan kürü yaptım cnm bu ay da çörek otu bal yaptım ama çok düzenli yapamadım :) birde havuç sıkıp içtim eşime de içirdim ve eşime keçi boynuzu :)) sonuçları 4 gün sonra görücez bakaım
inşallah canım.amin.sen soğan kürünü bi kez yapıp bırakma bi kaç kere daha yap canım.
Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1178730 kızlar adetıme iki var dayanamadım test yaptım hayelet çizgi gördüm sizce bebiş varmıdır adetım geçmeden kan vermek ıstemıyorum
adetim gelirse bu ay yine başlıyacam düzenli olarak yapmaya cnm :) inş faydası olur :)
sabah ilk idrarla tekrar yap canım.çizgi var silik ama görünüyor.inşallah devamı gelir :)
sabah ilk idrarla tekrar yap canım.çizgi var silik ama görünüyor.inşallah devamı gelir :)
cnm çok güzel yazmışsın allah razı olsun :) tabirk ederim seni çok mutlu oldum senin adına bir avazda gelir inş bebişin :) cnm aslında ben kist ameliyatı oldum 3 yıl once çikolata kisti diyolar ya yumurta rezervlerini kötü etkliyor diye ... bir sürü olumsuz şey getiriyorum aklıma işte ama dediğin bigi daha zamanımız var düşünmemek lazım 5 ay daha düşünmemeye karar aldım stres yapmicam artık belki olur :))) yazn için tekrar tşk ederim çok iyi geldi bana
Bat 5 Temmuz olan bir sürü kişi vardı yarın büyük gun :)))
geçen ay ayın kaçında olmuştun canım?oruçtanda olabilir canım .oruçtan dolayı düzenimiz değişti oyüzdende akıntın sana öyle gelmiş olabilir canım.endişe etme.inşallah gebeliktendir :)
Kozlar karnimda mi kasiklarimda mi hafif bi agri var kendimi dinlediğimde hissediyorum iki gecedir rüyamda bebek emziriyorum bugün ev aldik ona mi yordam bebeğe mi bilmem bebeğe daha çok sevinirim herhalde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy ben kizimd 3 defa bebek emzirmistim insLlah gebesindir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗