TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

cnm çok güzel yazmışsın allah razı olsun :) tabirk ederim seni çok mutlu oldum senin adına bir avazda gelir inş bebişin :) cnm aslında ben kist ameliyatı oldum 3 yıl once çikolata kisti diyolar ya yumurta rezervlerini kötü etkliyor diye ... bir sürü olumsuz şey getiriyorum aklıma işte ama dediğin bigi daha zamanımız var düşünmemek lazım 5 ay daha düşünmemeye karar aldım stres yapmicam artık belki olur :))) yazn için tekrar tşk ederim çok iyi geldi bana

9 ay okadarda çok bi süre değil canım.ama beklemek zor biliyorum.

evet cnm beklemek zaten ayrı bir zor ve ben ameliyat oldum ya 3 yıl önce kistten şimdi yine var büyümeden hamile kalmam lazımmış yoksa yine ameliyat olmam gerekiyormuş aslında o yüzden korkum ama yapacak bişey yok stres yapsam da sonuç değişmez :) inş bebiş kistten önce davranır :))

Son düzenleme:
Mrb kızlar yeni üye oldum ama önceden de takip ediyodum sizi 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz 25 mayısta çok açık pembe bir kan geldi sonra 1 hafta damla damla kahverengi kan o gündrn beri kasık ve bel ağrısı var göğüslerim dokununca acıyo şişlik yok bu hafta olması gereken tarihten 1 hafta sonra 2 damla kahverengi kan geldi 5 gün oldu hala aynı acaba hamilelik belirtisi mi bunlar test yapıpta tek çizgi görmekten korktuğum için yapmıyorum bile

geçmiş olsun canım inşallah canım inşallahhhhh Rabbim sevindirsin.soğan kürünü denedin mi?

Kızlar maalesef sabah adet oldum. Aslında çok üzüldüm ilk başta ama Allah'tan hep hayırlısını dilediğim için vardır onun bildiği bir vakit dedim ve kendimi yatıştırdım. Umutlar Ağustos'a kaldı.
Soğan kürü hiç denemedim ama Ramazan'da nasıl içicim bilmiyorum

Birini sahurda birini iftrda icersin cnm bnd oyle yapıyorm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaşadığın normal bişey değil canım bence bian önce test yapıpı tedbir al.

Ben henüz olmasamda kan testinde 0.01 i görünce cevabımı almış oldum bi ay daha gitti. Saka maka yaz bitiyo bi dahaki ay Ağustos ....

Birini sahurda birini iftrda icersin cnm bnd oyle yapıyorm

Illa ki soğan kürünü ac mı içmek gerekiyor bir de adetin hemen bitiminde mi başlasam yoksa bittikten sonraki sekizinci günü mü beklesem acaba. Bu sefer iceyim diyorum ilk kez başlamak istedim bu arada teşekkür ederim sana da

Kizlar adet oldum.bu ay ovulasyon testi aldim.bakalim umut ediyoruz iste...

soğan kürünü aç içmek lazım.ama eğer içimiyorsanız yemekten 1 saat sonra için diyor saraçoğlu canım.ılıktan biraz daha sıcak içilecek yudum yudum.adetin bittikten 2 gün sonra başlayabilirsin.düzenli adet görenler adetleri bittikten 2 gün sonra,düzensiz adet görenler veya adet göremeyenler hemen başlayacak dedi.bende bu ay ilk kez içtim canım ramazan öncesi içim dedim

Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin icin ben ıkı gun sonra başlayayım o zaman. Sen ne güzel Ramazan öncesi düşünmüşsün şimdi iftarda zor olacak biraz napalım Gülü isteyen dikenine katlanacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…