- 23 Haziran 2014
- 51
- 11
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #1.261
evettt canım sen doktora gıttınmı pekı ben pazartesı gıdıcem daha gıtmedım
Gittim canım bhcg leri hep doktorum baktırdı. En sonuncuda da haftaya gel keseyi görürüz ultrasonla dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bat 2 temmuzdu canım. Bhcg 2 temmuzda 32, 4 temmuzda 133 dü. Dr gayet iyi dedi.
canım hiç çaresizliğe kapılma bende doktora gıttıgımde doktor bana uc ay vermıstı ıkı ay gıttım catlatma ıgnesı verdı ama malesef olmadı son ayımda randevum gecmıstı ama yınede gıttım doktor bana neden geç kaldın daha catlatma ıgnesı veremem malesef dedı bende buyuk bır husranla eve geldım esıme anlattım bu aydan umıtlenmeyelım doktor boyle soyledı dıye ama şukurler oolsunkı bu ay hamıle oldugumu ogrendım ne catlatma ıgnesı kullandım nede baska bırsey gecen ay corek otu karısımı falan uygulamıstım ama olmadı veren ALLAH bız ne yapsakta bır vaktı bır saatı var canım bunları dusun. ben hep dua ettım ALLAHıma yalvardım sesımı duydu bır sene denememızın sonunda kendılıgınden geldı ınsallahda devamı gelır yarıda kalan bır mutluluk olmaz en buyuk korkum bu cunku br kımyasal gebelık gecırdım bunu sana anlatmamın sebebı sıkıntıya dusme dara dusme benı dusun sen 9 ay dıyorsun ben 1 yıl dıyorum umarım sen bu kadar beklemezsın ALLAHım sana ve butun ısteyenlere bu ayı hayırlı kılar ve bebıslerınız gelır canım sakın kotu dusunme bu guzel ayda bol bol dua et ALLAH yardımcın olsun (ay ne uzun yazdım)
:)
9 ay okadarda çok bi süre değil canım.ama beklemek zor biliyorum.
evet cnm beklemek zaten ayrı bir zor ve ben ameliyat oldum ya 3 yıl önce kistten şimdi yine var büyümeden hamile kalmam lazımmış yoksa yine ameliyat olmam gerekiyormuş aslında o yüzden korkum ama yapacak bişey yok stres yapsam da sonuç değişmez :) inş bebiş kistten önce davranır :))
Kızlar maalesef sabah adet oldum. Aslında çok üzüldüm ilk başta ama Allah'tan hep hayırlısını dilediğim için vardır onun bildiği bir vakit dedim ve kendimi yatıştırdım. Umutlar Ağustos'a kaldı.
Soğan kürü hiç denemedim ama Ramazan'da nasıl içicim bilmiyorum
Mrb kızlar yeni üye oldum ama önceden de takip ediyodum sizi 1 yıllık evliyim bebek istiyoruz 25 mayısta çok açık pembe bir kan geldi sonra 1 hafta damla damla kahverengi kan o gündrn beri kasık ve bel ağrısı var göğüslerim dokununca acıyo şişlik yok bu hafta olması gereken tarihten 1 hafta sonra 2 damla kahverengi kan geldi 5 gün oldu hala aynı acaba hamilelik belirtisi mi bunlar test yapıpta tek çizgi görmekten korktuğum için yapmıyorum bile
Hoşgeldin özlemcim , geçmiş olsun öncelikle, inşallah bidaha böyle şeyler yaşamazsın, Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin... En azından hamileliği tatmışsın, yaşayan biri olarak adetten önce insan hamile olduğunu anlayabilir mi????
İnşallah :) evet anlarsın fakat bi tuhaflık var bende şeklinde anlarsın. Daha çok psikolojik olarak bi tuhaflık hissetmiştim ben ve tamda adet olmam gereken gün yaptım testi. pozitif çıkmıştı. tabiri caizse salak gibi hissediyorsun, aynı gün öğleden sonra doktora gittim kese görünmüştü. haa bi de fiziksel olarak aynı adet olacakmışsın gibi. bu arada BAT dediğiniz ovülasyon günü mü ?
anladım canım teşekkürler, bat bidahaki adet tarihi demek canım😀 benimde adete 1 hafta falan var ama bi kaç gündür iftarsonrası sindirim sistemimde bir rahatsızlık var, yemeği yer yemez afedersiniz tuvalete gitme ihtiyacı, sanki ishal olmuş gibi bi rahatsızlık hissi, bir de dün öğlen tuvalette farkettim peçeye geldi hafif bi kan lekesi, bir de akıntım şeffaf gibi jöle gibi sanki.... Ne biliyim bu ay baya bi değişiklik hissediyorum umarım hayırlı olur....
Birini sahurda birini iftrda icersin cnm bnd oyle yapıyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buayda olmafi 3ay klomenle ve progestanla olmadi. Gelecck aya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol cnm cevap yazdığın için banada tufah geliyo dediğin gibi en iyisi test yapmak
Illa ki soğan kürünü ac mı içmek gerekiyor bir de adetin hemen bitiminde mi başlasam yoksa bittikten sonraki sekizinci günü mü beklesem acaba. Bu sefer iceyim diyorum ilk kez başlamak istedim bu arada teşekkür ederim sana da
soğan kürünü aç içmek lazım.ama eğer içimiyorsanız yemekten 1 saat sonra için diyor saraçoğlu canım.ılıktan biraz daha sıcak içilecek yudum yudum.adetin bittikten 2 gün sonra başlayabilirsin.düzenli adet görenler adetleri bittikten 2 gün sonra,düzensiz adet görenler veya adet göremeyenler hemen başlayacak dedi.bende bu ay ilk kez içtim canım ramazan öncesi içim dedim