TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Ben hala regli olmadim akintim cok fazla insallah bebistendir oyleki kardesimin esiyle ekmek almaya ciktik bir islandim tuh adet oldum oruc gitti dedim ama tik yok henuz

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Son düzenleme:
Kızlar inanamıyorum hala soktayim bat 5 temmuz du gelmedi kirmizilar çok şükür allahıma bugünleri gösterdi Rabbim isteyen herkese versin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar inanamıyorum hala soktayim bat 5 temmuz du gelmedi kirmizilar çok şükür allahıma bugünleri gösterdi Rabbim isteyen herkese versin insallah

çok sevindimmm tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK49::KK48::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: bizede dua etttttttttttt.. birde belirtilerin nelerdi tatlım:KK34:

iyi akşamlar kızlar hamile kalanlara hayırlı olsun :KK16:

ben hamile kalamıyorum :KK5: iki senelik evliyim 6 ay korundum ve hala bebiş yok dr. da gittim herşey tertemiz yumurtlamam da düzgün adetimde düzenli..
yani neden olmuyor artık hayal bile kuramıyorum sanki olmıcakmış gibi :KK43:((

Masallah canimmmmmmmm cok sevindim.benimde bat 5 temmuzdu henuz gelen giden yok cok yogun akintim var yarinda ben test yapicam bakalim

Sanirim regli olucam akintim pembe oldu...artik onumuzdeki maclara bakalim😜 nasipten otesi yok en guzelini rabbim bilir hic uzulmedim ilkkez goguslerim dolgunlasti bu hosuma gifti hayirlisi olur insallah hakkimizda

Kozlar yarin yola cikmadan özele gidip kan vericem sonuç hemen cikar mi 1 saatte verirler mi bi de daha 3 günüm var bata kanda cikar herhalde değil mi hamilwysem cikmicm yola cunku

Kozlar yarin yola cikmadan özele gidip kan vericem sonuç hemen cikar mi 1 saatte verirler mi bi de daha 3 günüm var bata kanda cikar herhalde değil mi hamilwysem cikmicm yola cunku

çıkar canım kanda belli olur.sonucuda alırsın 1-2 saate :KK66:Allah kalbine göre versin.:)

canım gözün aydın olsun.ne zamandır istiyordunuz?bu ay uyguladığın farklı bişey oldumu kür vs.?

canım gözün aydın olsun.ne zamandır istiyordunuz?bu ay uyguladığın farklı bişey oldumu kür vs.?

Hepinize ayrı ayrı tsk ederim 2 senedir bu anı bekliyorum klomen kullandığım 2. Ayim bu onun dışında herhangi birsey yapmadım

Az evel.kirmizi karti gordum.neyseki orucum ziyan olmadi

Ben ağustos topigini actim hadi buyrun agustos yolculari

Canim Tebrikler cok sevindim :) hemen belirterini yazmalisn

Çok teşekkür ederım en kısa zamanda doktora gudıcem ama adetm geçtıkten sonra gıtmek ıstıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Adet gubunu bekleme bence bunda ciktiysa kanda hayli hayli cikar :) sonucu yaz merakliyiz :)

Slm bnde 26 temmuzda adet grcm ve bu dönemler avulisyon donemlerim onerecgnz şeyler varmi bide bnide eklermisiniz

Canim ovulasyon testi kullan derim ben gun asiri iliski,belinin altina yastik koy,en uygun poziyonu deneyin birde esin sicaktan uzak dursun sicak dus vs gibi

Canım sana tavsiyem pek etik degil ama hastaneye git devlete bacagim ağrıyor vurdum de rontgene gonderecek ama hamilelik şüphem var de once kan alalım o zaman diyor 1 saate çıkıyor. Hem bedava. Ben gerçekten bacagim agriyinca gitmiştim.

X