- 26 Eylül 2010
- 638
- 210
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
hocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret
Canim benim de bu ay 7 gün geçmişti. O sabah test yaptim negatifti; ( aksamina adet oldum. Insallah sen hamilesindir insallah. Öğretmen misin bu arada. Eğer öyleyse meslektaşız. Insallah hayirlisiyla en tez zamanda anne de oluruzSelamlar kizlaaarrr...
Bata 6 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım negatifti...
Bu ay da olmadı galiba. .
Ama bende bi iştah açılması var ki anlatamam :)
Inşallah gebelik vardır yoksa bu iştah beni sisirecek :)
Canim benim de bu ay 7 gün geçmişti. O sabah test yaptim negatifti; ( aksamina adet oldum. Insallah sen hamilesindir insallah. Öğretmen misin bu arada. Eğer öyleyse meslektaşız. Insallah hayirlisiyla en tez zamanda anne de oluruz
Meyraa bnm 6 gun gecikti bat bgn rrken gebelik yaptım negatif cikti olmadimi yani
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Insallah vardır bebis de seni bekletmeden annecik ben burdayim derEvet canım öğretmenim
Icimden bi ses bu ay da olmadı diyo ya hayırlısı bakalım. ..
Bi hafta sonra belli olur
Insallah vardır bebis de seni bekletmeden annecik ben burdayim dero bekleyiş o umut insanı çok etkiliyor. Ben her ay her ay ümit dolu oluyorum sonu hüsran oldu mu kendime zor geliyorum
Aa çok sevindim canım yaa...
Bayadir girmiyorum valla. ..
Bat ne zamandi nasıl ogrendin anlatsana. ..
Canim gözün aydın çok sevindim darısı bize ins. Rabbim sagliklica kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kolay bir hamilelik ve dogum gecirirsin insallah. On kere insallaj dedim masallahhocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret
Ben de tam tersi yine olmamıştır diyerek umitlenmiyorum ki oldugunda çok sevineyim :)
Canim gözün aydın çok sevindim darısı bize ins. Rabbim sagliklica kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kolay bir hamilelik ve dogum gecirirsin insallah. On kere insallaj dedim masallah)
bat 30 haziran .dun merak ettim acaba erken cikarmi diye test yaptim ikinci cizki hafif silik bicimde belirgindi.yani uc gun kala belli oldu.hic beklemiyodum erken belli olacagini.sag kasiigimda iki gun suren sanci oldu bi hafta once birde hic acimsdigi kadar goguslerim acidi.uclari cok buyudu .iste boyle .henuz kan tahlili ysptirmadim .niyetliyim cok sicak usendim gitmeye valla.Rabbim en yakin surede isteyen herkese versin ins.
Valla bende hiçbir belirti yok
Hayırlısı artık
Diğer aya kismettir belki
Ama senin için çok sevindim
Inşallah degerlerin de iyi çıkar. ..
Bu ay enfeksiyon kaptim idrar yollarim iltihap dolu dolayisiyla bu ayda hic aklima gelmeyecek nedenlerden dolayı hamile kalamiycam umutlar ağustosa kaldi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok sagol canim ama lutfen uzulme.aslinda cok cekinerek mujde veriyorum.bu kadar ici yanan insan varken burda.acaba ne kadar dogru bu haberi paylasmak ama kusuruma bakmayin.Allah bu ayin hurmetine hepinize nasip etsin.
Rabbim cennet kapisinin ustunde yazan o bes mubarek ismin hurmetine dileyen herkese nasip etsin.cok sagol.darisi sana tatlim.
cok sagol canim ama lutfen uzulme.aslinda cok cekinerek mujde veriyorum.bu kadar ici yanan insan varken burda.acaba ne kadar dogru bu haberi paylasmak ama kusuruma bakmayin.Allah bu ayin hurmetine hepinize nasip etsin.