TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

Canim benim de bu ay 7 gün geçmişti. O sabah test yaptim negatifti; ( aksamina adet oldum. Insallah sen hamilesindir insallah. Öğretmen misin bu arada. Eğer öyleyse meslektaşız. Insallah hayirlisiyla en tez zamanda anne de oluruz

Evet canım öğretmenim
Icimden bi ses bu ay da olmadı diyo ya hayırlısı bakalım. ..
Bi hafta sonra belli olur

Meyraa bnm 6 gun gecikti bat bgn rrken gebelik yaptım negatif cikti olmadimi yani

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

canim eger gebelik olsaydi adetini gemeden veya bir iki gun gecince testte cikardi.ama tabi hepimizin tepkileri farkli.istersen iki gun daha bekle gene idrarda cikmazsa kan tahlili ver tatlim .hersey gonlunce olur umarim

Evet canım öğretmenim
Icimden bi ses bu ay da olmadı diyo ya hayırlısı bakalım. ..
Bi hafta sonra belli olur
Insallah vardır bebis de seni bekletmeden annecik ben burdayim der o bekleyiş o umut insanı çok etkiliyor. Ben her ay her ay ümit dolu oluyorum sonu hüsran oldu mu kendime zor geliyorum

Aa çok sevindim canım yaa...
Bayadir girmiyorum valla. ..
Bat ne zamandi nasıl ogrendin anlatsana. ..

bat 30 haziran .dun merak ettim acaba erken cikarmi diye test yaptim ikinci cizki hafif silik bicimde belirgindi.yani uc gun kala belli oldu.hic beklemiyodum erken belli olacagini.sag kasiigimda iki gun suren sanci oldu bi hafta once birde hic acimsdigi kadar goguslerim acidi.uclari cok buyudu .iste boyle .henuz kan tahlili ysptirmadim .niyetliyim cok sicak usendim gitmeye valla.Rabbim en yakin surede isteyen herkese versin ins.

hocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret
Canim gözün aydın çok sevindim darısı bize ins. Rabbim sagliklica kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kolay bir hamilelik ve dogum gecirirsin insallah. On kere insallaj dedim masallah )

Bu ay enfeksiyon kaptim idrar yollarim iltihap dolu dolayisiyla bu ayda hic aklima gelmeyecek nedenlerden dolayı hamile kalamiycam umutlar ağustosa kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gözün aydın çok sevindim darısı bize ins. Rabbim sagliklica kucağına almayi nasip etsin hayirli evlat olsun insallah. Kolay bir hamilelik ve dogum gecirirsin insallah. On kere insallaj dedim masallah )

Rabbim cennet kapisinin ustunde yazan o bes mubarek ismin hurmetine dileyen herkese nasip etsin.cok sagol.darisi sana tatlim.

Valla bende hiçbir belirti yok
Hayırlısı artık
Diğer aya kismettir belki
Ama senin için çok sevindim
Inşallah degerlerin de iyi çıkar. ..

Valla bende hiçbir belirti yok
Hayırlısı artık
Diğer aya kismettir belki
Ama senin için çok sevindim
Inşallah degerlerin de iyi çıkar. ..

cok sagol canim ama lutfen uzulme.aslinda cok cekinerek mujde veriyorum.bu kadar ici yanan insan varken burda.acaba ne kadar dogru bu haberi paylasmak ama kusuruma bakmayin.Allah bu ayin hurmetine hepinize nasip etsin.

Bu ay enfeksiyon kaptim idrar yollarim iltihap dolu dolayisiyla bu ayda hic aklima gelmeyecek nedenlerden dolayı hamile kalamiycam umutlar ağustosa kaldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim canın sağ olsun da. Allah başka sıkıntılar vermesin. Iyileşir hemencik hamile kalırsın insallah. Umutlarimizi hiç yitirmeyelim

cok sagol canim ama lutfen uzulme.aslinda cok cekinerek mujde veriyorum.bu kadar ici yanan insan varken burda.acaba ne kadar dogru bu haberi paylasmak ama kusuruma bakmayin.Allah bu ayin hurmetine hepinize nasip etsin.

O nasıl laf canım ya. ..
Sizin güzel haberleriniz bize de umut oluyo ve gerçekten çok seviniyorum...
Inşallah şu mübarek ayın hurmetine Allah hepimize nasip eder bu duyguyu tatmayi...

Rabbim cennet kapisinin ustunde yazan o bes mubarek ismin hurmetine dileyen herkese nasip etsin.cok sagol.darisi sana tatlim.

Amin amin. İnşallah. Hani demişsin ya cekinerek söyledim. Hiç de öyle değildir bence. Hamile olanları duydukca ben çok sevinip mutlu oluyorum onlar sayesinde yeni bir umut doğuyor bana:) iyi ki de paylaştın sevincini. Rabbim hayirlica kucağına almayi nasip etsin.

Merhaba arkadaşlar beni de ekleyin bat 2 Temmuz. Bu ay 4.deneme yaş 32. İş gereği esımle ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden tutturmamız zor oluyo

Canım hayırlı olsun... niye çekinerek yazıyosun burda birbirimizin sewincinide üzüntüsünüde birlikte yaşıyoruz çoook sewindim senin adına her güzel haber bize yeni bir umut

Merhaba arkadaslar.Herkese hayirli Ramazanlar.Rica etsem beni de listeye eklermisiniz?Benimde adet tarihim 4 Temmuz.Heyecanla bekliyorum:)Allah hepimizin bu mübarek gunlerde gönlümüze göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…