TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

amin cnm :) geçmiş olsun bu arada :) ciddi ciddi yapmak lazım cnm ya sallamamak lazım ben bu ay geç kaldım herhalde 13.cü gün eşime keçi boynuzu bende içiriyorum cnm birde havuç suyu :) senin döngün kaç günde bir cnm kaç gün var bata :)

Son düzenleme:

sağolasın canım.evet düzenli bi şekilde için canım.benim döngü pek belli değil canım 29-32 gün arasında oluyorum.son iki aydır 4 gün öne geliyor bi önceki ay 28.günde oldum.haziranda 29.günde oldum haziranın 6 sında adet gördüm yani.temmuzun 6 sına kadar olmam lazım. 35.güne kadar bekleyecem canım test için.

soğan kürüne adetin bitince 2 gün sonra başla canım..ben adetin 4.günü başladım hemen başlamak istedim yumurtlama gününe kadar fayda eder diye.ama normalde adetin bitince 2 gün sonra başlanacakmış.15 gün içilecek.tadıda kötü değil 2 gün iç sonra alışıyosun.

sen erken başlamışsın ama daha iyi olmuştur yumurtlamaya kadar temizlenmiştir :) bende önümüzdeki ay yapıcam cnm inş hayırlara vesile olur soğan kürü

cnm benim bir arkadaşımın da öyle oluyordu erken geliyordu dr rahim bebek istiyor demiş kısa zamanda hamile kalırsın demiş 3 sonra hamile kaldı :) seninki de öyle birşey dir belki :)

Selamlar ben de bebek sahibi olmaya çalışıyorum. Bat 2 temmuz. Bu ay ovulasyon testi kullanarak eşimle beraber oldum. Umuyorum ben de buraya güzel haberler yazabilirim. Beni de eklerseniz sevinirim :) allah herkesin yardımcısı olsun beklemek çok zormuş gerçekten...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hosgeldin canim insallah Rabbim kısa zamanda nasib eder siz kac aydir deniyosunuzz

💑🚼🚼🚼💑

Hoşgeldin canım batımız aynı gün inşallah burdan aynı anda yazarız hamileyim diye umut etmeyi bırakmamak lazım bende Hipotiroidi war ama ilaç wermedi senin değer kaçtı canım

Hoşgeldin canım batımız aynı gün inşallah burdan aynı anda yazarız hamileyim diye umut etmeyi bırakmamak lazım bende Hipotiroidi war ama ilaç wermedi senin değer kaçtı canım

İnşallah yazarız :)) benim tsh ım 7 ydi. Doktor yeni endokrin klavuzlarına göre gebe veya gebe kalmayı düşünenlerde tsh 2,5 un altında olmalı dedi. Yoksa bebekte zeka geriliği vs olabiliyormuş. Tsh ı sıkı tutmak lazımmış. O yüzden başladılar. Senin tsh kaçtı canım??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim 4.38 di şimdi ilaca gerek yok dedi gebe kalırsan hemen gel düşürelim ozaman başlarız ilacı dedi dahiliyeye gittim

cnm benim bir arkadaşımın da öyle oluyordu erken geliyordu dr rahim bebek istiyor demiş kısa zamanda hamile kalırsın demiş 3 sonra hamile kaldı :) seninki de öyle birşey dir belki :)

inşallah canım benimmm .böyle olumlu şeyler duydukça dualar aldıkça kalbim ferahlıyor Allah herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar.

arkadaşlar günaydın.iki gün önce bi damla kahverengi lekem gelmişti.hatta adet oluorum demştim ama başka gelmedi.bugünde yok gelen giden.yarın adet günüm.nolur dua edin

İnşallah hamilesindir canım iyiye yor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…