TEMMUZ'da yeni umutlar besliyoruz...

İnşallah yazarız :)) benim tsh ım 7 ydi. Doktor yeni endokrin klavuzlarına göre gebe veya gebe kalmayı düşünenlerde tsh 2,5 un altında olmalı dedi. Yoksa bebekte zeka geriliği vs olabiliyormuş. Tsh ı sıkı tutmak lazımmış. O yüzden başladılar. Senin tsh kaçtı canım??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm yanlış bilgilendirme var. Benım tsh 19.98 dı ılaçla 50 lık ılacla bı ayda 2.68 dustu o ayda hamıle kaldım. Şimdi ilaca devam edıyorum ama her ay ölçturucem tanı kontrol amaclı, yetmeZse doz arttırılacak.dr dediğine göre kontrol altına alınmayan tsh çocukta zeka grerılıgı yapabılır dedı. Eger ılac kullanıyorsan hamıle kalmaya da korkma bence. Rabbım gönlune gore versın.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm yanlış bilgilendirme var. Benım tsh 19.98 dı ılaçla 50 lık ılacla bı ayda 2.68 dustu o ayda hamıle kaldım. Şimdi ilaca devam edıyorum ama her ay ölçturucem tanı kontrol amaclı, yetmeZse doz arttırılacak.dr dediğine göre kontrol altına alınmayan tsh çocukta zeka grerılıgı yapabılır dedı. Eger ılac kullanıyorsan hamıle kalmaya da korkma bence. Rabbım gönlune gore versın.

Canım benim tsh ım 4.38 ama herhangi bi tedavi uygulanmadı bu yüzden mi gebe kalamıyorum aceba yada hamileysem bebişime zararı olurmuki off kafam karıştı ben bat ı beklemeden tekrar dahiliyeyemi gitsem???

benim bat yarın adet olakmışım gibi belim ağrıyo arada kasıklarımda batma oluyo.başka bi belirti yok.aksamdan beri avuç içlerim ve ayağımın altında yanma oluyo.bu hamilelik belirtileri içinde var mı??.çok umudum yok ama yinede beklemek çoook zorrr.en kısa zamanda rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etşin inşallahhh

Kizlar benm gecen ay adetim 10 gun gecti devlet hastanesi polikistik gibisin dedi cok ta ilgilenmedi inofolic ve diaformin verdi inofolic duzenli kullandim ama diaformin mahvetti beni 10 gun kulladim sadece bugun adetimin 16. gunu ozel hastaneye gittim bakti iki overde polikistik dedi ama 21 mm cok guzel bi yumurtan var gun asiriya basla dedi iki overde polikistik ama yumurta cok guzel gelismis dedi insallah bu ay gelir bebegim
Uzun yazdim hakkinizi helalnedin

kızlar bekliyorum son 2 ayın adet döngüsüne göre hesaplarsak temmuzun 3 ünde adet olmam lazım haziranın 6 sında olmuştum en son.normalde 10 gün öncesinde karın ağrım bel ağrım başlardı ama bu ay bişey yok.15 gün soğan suyu içmiştim soğan suyu bitti ertesi gün adetimin 19.günüydü bembeyaz kremsi yoğun bir akıntım oldu daha önce hiç görmediğim.adetin 17.günüde sağ kasığımda daha önce hiç olmayan bir ağrı oldu eğilip doğrulurken batma gibi iş falan yapamadım oturdum kaldım.adetin 14.günü gittiğimde dr 15mm sağda yumurtan gelişiyo çok güzel demişti.inşallah gebelik olmuştur.mart ayında boş gebelikten kürtaj oldum.bu ay 2.denememiz.inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin

Kızlar selam benim bat 3 temmuz ikinci denememiz insallah tutar ama ben içgüdüsel olarak hiçbişey hissetmiyorum zaten belirti de yok sanırım tutmadı yine :KK43::-)43:

kızlar bende geldımmmmmmm benı de eklermısın yuaaaa bı turlu topıgı bulamadım smdıkkk buldummm benıde ekleyın olurmuuu bat 12 temmuz ınsallah hayrlısı olurrrr ya rebbımmmmmmm :):):):):) allahım ısteyen herkese nasıp etsınnnn bebs :):):):) cok cok cok amınnn :):) :):)

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1403888346.879446.jpg

Canım bana doktor öyle söylemişti hatta bu kılavuzu gösterdi bana. Ben de fotoğrafını çekmiştim. Bu en yeni endokrin kılavuzuymuş. Tabi doktordan doktora fark da olabilir bilmiyorum. Neyse sonuç olarak ilacı başladım tsh ım düştü. Şimdilik onu kafama takmamaya çalışıyorum inşallah allah hepimize anneliği nasip eder :)

Canım benim tsh ım 4.38 ama herhangi bi tedavi uygulanmadı bu yüzden mi gebe kalamıyorum aceba yada hamileysem bebişime zararı olurmuki off kafam karıştı ben bat ı beklemeden tekrar dahiliyeyemi gitsem???

Canım benim doktorum 2,5 dedi ama seninki de çok yüksek bir değer değil ve tedaviler doktordan doktora değişebiliyor bazen. o yüzden üzme kendini kafan da karışmasın hayırlısıyla hamilesindir inşallah

black berry nerdesin.sana bisey dicem

Canım benim doktorum 2,5 dedi ama seninki de çok yüksek bir değer değil ve tedaviler doktordan doktora değişebiliyor bazen. o yüzden üzme kendini kafan da karışmasın hayırlısıyla hamilesindir inşallah

İnşallah canım çok teşekkür ederim ne zor işlermiş bunlar

Black berry benide yazz temmuz 22 şuan adetimin 2günü düşükten sonra iki ay bekledim kendimi hazırda hissediyorum inşallah bu ay herşey çok güzel olacak. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar kizlaaarrr...
Bata 6 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım negatifti...
Bu ay da olmadı galiba. .
Ama bende bi iştah açılması var ki anlatamam :)
Inşallah gebelik vardır yoksa bu iştah beni sisirecek :)

Selamlar kizlaaarrr...
Bata 6 gün kaldı dün erken gebelik testi yaptım negatifti...
Bu ay da olmadı galiba. .
Ama bende bi iştah açılması var ki anlatamam :)
Inşallah gebelik vardır yoksa bu iştah beni sisirecek :)

hocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret

hocam skma canini.yok oyle umutsuzluk.benim basimdan nasil bi gebelik gecti anlatmistim.ibret al biraz.bak simdi ise dun aksam hamile oldgumu ogrendim.sabret

Meyraa bnm 6 gun gecikti bat bgn rrken gebelik yaptım negatif cikti olmadimi yani

samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !

Merhabalar hanimlar. Hayırlı ramazanlar öncelikle. Ben 5aydir bebis istiyorum ama olmadi. 2ay önce adetim 5 gün bu ay da 7gün gecikmeli geldi ki adetim hiç sasmazdi önceleri. Sorum şu adetim bugün bitti. Sogan kürüne yarın başlasam olur mu?

X